Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yengeç burcu insanı çok hassas ve alıngan olmalıdır. Sen ise o kadar hassas olmamlısın. ilk önce sana hoş gelsede vara yoğa alınan bir insandan çabuk sıklabilirsin. Aşırı duygu sana fazla gelebilir.
evet´evet aynen alingan ve hassas , ha bide cok evcimen oluyorlar.. suskun sultan saolsinn yorumun icin.. neyse simdilik hersey cok güzel görünüyor da bakalim ayni evde yasamak nasil birseymis yengecle görecegizz yakinda
ikizlerim
nişanlım yengeç ve 4 yıldır birlikteyiz kimseyle olmadığı kadar iyi anlaşıyoruz, kavgamız gürültümüz olmaz olsa bile 1 saat snr barışırız
2yıldır da birlikte yaşıyoruz. burçlara inanırım ama yükselen burçlar da ana burç kadar önemli
ayrıca sadece kendi uyumunuz değil çevredeki insanların durumu bile etkili bu anlaşma olayında
Arka arkaya gelen burçlar birbirne zıttır.Bu yüzden birbirlerini tamamlarlar.Eğer ikinzde burçlarnızın özelliğini taşıyrsanız bu ilişki uzun süre bilir.
ikizler kadını ve yengeç burcu arasında uyumlu bir ilişki söz konusu.
yengeç erkekleri evcimen ve sevdiklerine karşı sadık olurlar. sevdiğine gereken değeri verir.
ben erkek arkadaşımla 2 yıldır bir birliktelik yaşıyorum ve bu zamana kadar ufak atışmalarımızın dışında büyük sorunlarımız olmamıştır.
en fazla bir kaç saatlik sinir sonrasında ise barışırız ama bu yinede çiftlerin birbirlerine karşı anlaşmalarıyla da ilgilidir diyorum.
pek uyumlu görünmüyorlar :) gerçi yükselende çok önemli ama vermedigin icin diyorum yani normalde yengeç burcu erkeği kimseyle kolay kolay anlasamaz cünkü cekingen, alıngan, kırılgan tiplerdir pısırık dedigimiz türden, dedikodu falan yapan tipler bildigin ben sahsen sevmem ve anlasamam, yengeç kızlarıysa tam tersi sevimli anlayıslı insanlardır dost olunabilir:)
iki yıldır bir yengeç erkeğiyle birlikteyim ve bence hiç anlaşamasak da birbirimizi çekiyoruz. Bence uzmanlar ne derse desin ikizler-yengeç birlikteliğinde uyum vardır.
Ben ikizler erkek arkadaşım ise yengeç ve 5 yıldır birlikteyiz ben deneyimlerimi yazayım evcimen ve sadıktırlar hassas ama aynı zamanda güçlüdürler yeri geldiğinde olgun ağır yeri geldiğinde benim gibi kıpır kıpırdır çok şükür büyük bi sorunumuz olmadı yani
İkizler burcuyum bende.
Bana göre ikizler burcu kadını için en uyumlu kova erkeğidir. Kova erkeğinin ne zaman ne yapacağı belli değildir, onun yapısında bir bilinmezlik vardır ve bu ikizler kadınını çeker. Ayrıca ikiside hava grubu olduğundan birbirlerini anlarlar, hayattan beklentileri , düşünceleri hatta hayalleri bile aynıdır.
Ayrıca ikizler kadını- yengeç erkeğine gelecek olursam. Uyumsuz gibi görünsede arada bir çekim olduğuna bende katılıyorum. Arada anlaşmazlıklar olabilir, ikizler burcu kadını enerjiktir, sürekli düşünür ve kararları değişebilir, yuengeç erkeği biraz daha temkinli hareket eder hatta bazı durumlarda suskun ve kabuğuna çekilmiş olacaktır bu suskunluk ikizler kadınını sinir edecektir. Eğerki ikizler kadını güven ve sevgisini yengeç erkeğine hissettirmez ise bu ilişki uzun sürmez, ya da ikizler kadını sakinlikten sıkılırsa ilişki bu yöndende yürümeyebilir. Diye düşünüyorum