ikizler

• Konu Sahibi Konu Sahibi HULA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

HULA

canım yamanımmmm..
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
248
0
96
Kocaeli
Selam bayanlar,
2009 da burda cok vakit gecirmistim.2010 dogumlu bir oglusum var.Simdi tekrar hamileyim.Insallah tamamina erdirirse Allah im ikizler burcu olacak.Cok yaramaz olur gibi anladim burc yorumlarindan ama var mi ikizker cocugu olan ya da tanidigi:)?

Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun.
Ben ikizler burcuyum, çocukluğumu hatırlıyorum da, çok zor bir çocuktum. Azarlanmayı hiç sevmeyen, inatçı, takıntılı ama huyuma gidilirse bir o kadar da kolay olurdum. Kızım balık ama yükseleni ikizler ve birçok özelliğini taşır.
Kızımın mart ayında doğacağını öğrenince, ikizler burcuyla uzaktan yakından alakası olmayacak diye çok sevinmiştim. Ama yükseleni ikizler oldu. Gerçi o benim kadar zor bir çocuk değildi ama doğum saati falan etkiliyor.
Unutmadan bu burçtan çok zeki insanlar çıkar.

Canım bende ikizler burcuyum. Bebekken sürekli ağlarmışım doktora götürürlermiş hiçbirşeyi yok diye geri gönderirmiş :) Ama çocukluk dönemimde uslu bir kızdım, bir yere gittiğimizde çekmece vs... karıştırma huyum yoktu. Genelde annemin yanında otururdum. Birde aşırı titizdim sürekli ellerimi yıkardım. Okulda çok başarılıydım. Sürekli takdir getiriyordum. Ama bence burçlara fazla takılma herkesin karakteri farklı, işallah akıllı, uslu bir evladın olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…