ikizlerden birinde anensefali hastaligi hk.

emina64

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
11
0
86
35
Herkese merhaba. Daha once ikiz bebeklerimi 22 haftalik erken dogumla kaybettim simdi 12 haftalik ikizlerime hamioeyim ilk haftalarda kanamam gelmisti durduruldu onbir haftalikken yine kanamam geldi ve anlasildiki rahim sagliksiz bebegi atmaya calisiyo sagliksizmis bebegimin birieinin beyin gekisimi olmadigi soyoendi ultrosondada belli doktorlqr sagliksiz olanin kalbinnin durdurulmasini soylediler ama karar yine sizin dediler napicami sasirdim yaptirmassam erken dogum olur kaybedebilirsin ikisinide diyorlar yaptirirsam bir hafta icinde diger bebekte dusebilir % 5 dusme ishitimali kalp
durdurma isleminden sonra deniliyom rabbim kimseye yasatmasin ins ama benim durumumu yasayan oldumu.

Herkese merhaba. Daha once ikiz bebeklerimi 22 haftalik erken dogumla kaybettim simdi 12 haftalik ikizlerime hamioeyim ilk haftalarda kanamam gelmisti durduruldu onbir haftalikken yine kanamam geldi ve anlasildiki rahim sagliksiz bebegi atmaya calisiyo sagliksizmis bebegimin birieinin beyin gekisimi olmadigi soyoendi ultrosondada belli doktorlqr sagliksiz olanin kalbinnin durdurulmasini soylediler ama karar yine sizin dediler napicami sasirdim yaptirmassam erken dogum olur kaybedebilirsin ikisinide diyorlar yaptirirsam bir hafta icinde diger bebekte dusebilir % 5 dusme ishitimali kalp
durdurma isleminden sonra deniliyom rabbim kimseye yasatmasin ins ama benim durumumu yasayan oldumu.
Canım çok üzüldüm, görüştüğün dr a güvenin tammı? Mümkünse çok dr la görüş. Üniversite hastanelerinden öğretim görevlisi dr bulursan, daha güvenilir olur. Allah, sen ve diğer bebeğin için en hayırlı kararı almanı nasip etsin

Amin canim ins o kadar zor bir karar ki dun izmire gittik usakliyim ben dojtorum tecrubeli ama bilniyorum baska gidebilecegim bir yerdeyokdusuk riskim var bu islemide yaptirmam icin bir hafta surem vardiger bebrgimide kaybedersem diye korjuyorum yaptirmassam zaten erken sogum olur bilmiyorum napicam :(

Amin canim ins o kadar zor bir karar ki dun izmire gittik usakliyim ben dojtorum tecrubeli ama bilniyorum baska gidebilecegim bir yerdeyokdusuk riskim var bu islemide yaptirmam icin bir hafta surem vardiger bebrgimide kaybedersem diye korjuyorum yaptirmassam zaten erken sogum olur bilmiyorum napicam :KK43:
Ne desem boş canım, bence sen dokuz eylül ünv bir doçenti ara randevu al. Üçünüzün de sağlığı önmli.

Back
X