ikizlerden sonra yeniden hamile olmak

cevap veren herkese teşekkür ederim.bu öğlen birden doğurma kararı aldım.ücretsiz izne devam .öğrencilerimi de mağdur ediyorum ama yapacak birşey yok .tayin isteyip istanbul dan ankara ya taşınacağız.annemlerle aynı sitede ev alıcaz onların desteği+bakıcı büyüyecekler işte allahın izniyle.bebeğimi aldırırsam pişman olabilirdim.ama doğduktan sonra pişman olmayacağım kesin.

ohhh çok sevindim canım..Allah hayırlısıyla vakitle ve sağlıcakla evladına kavuşmanı nasip etsin inşallah..hakkınızda hayırlısı olsun..
inan aldırmaya karar vereceksin diye çok korkmuş ve senin adına çok üzülmüştüm..kararın hepinize hayırlı uğurlu olsun inşallah..

arkadaşlar şu an tam bir kaos yaşıyorum eşim sağolsun iyice tetikliyor.4 aylık ikizlerim var ve 6 haftalık hamileyim tüp bebekle olmuştu ikizlerim.daha önce başka yerede konu açmıştım.ben psikolojim iyi olmadığı için aldırmak istiyorum bir taraftan suçluluk duygusu aklımı karıştırıyor. eşim tamam aldıralım diyor arkasından doğunca neler olacağını anlatıyor.belki içinde bulunduğum durum görmemi engelliyordur.yanlış düşünüyorumdur aldırmakla ilgili.ikiz anneleri lütfen yargılamadan kendinizi benim yerime koyup bir düşünürmüsünüz siz olsanız ne yapardınız. ben asla çocuk aldırmam diyenlerdendim.insan yapmam dediği ne çok şey yapıyor.içinden çıkamıyorum

aaaaaaaaaaaaa cildirirdimmmm....bende gecen ay adet olamiyinca aklimi oynaticaktim..aynen gidip geldim ama senin bebeklerin cok ufak ya..nasil absa ciakrsin bilemem...

kararina cok sevindim canim.Benim ikizlerim dogal yolla oldu.Ogullarim 20 aylikken planli bir sekilde tekrar hamile kaldim.Ama benim maddi durumum ne onlara bakici tutmaya ne krese vermeye cok musayit deil aslinda.Cok sukur ikizlerimin hic bir eksigide yok.Belki kendimizi zorlasak krese bile gonderirdik ama ben istemedim.Ailemdem cok uzaktayim.Su an 3 cu bebgim 3 aylik oldu ve ben tek bakiyorum hepsinede.
Kolay deil tabi ama imkansiz hic deil.ustelik ufaklik oyle akilli bir bebekki sanki biliyor sessiz olmasi gerektigini hic sorun cikarmiyor bana.Allah dagina gore kar veriyor.
Kararina cok sevindim bende.Dogum sonrasi spral taktirdim ama buna ragmen 4 numaraya hamile kalirsam bende dogurum kesinlikle.

kararina cok sevindim canim.Benim ikizlerim dogal yolla oldu.Ogullarim 20 aylikken planli bir sekilde tekrar hamile kaldim.Ama benim maddi durumum ne onlara bakici tutmaya ne krese vermeye cok musayit deil aslinda.Cok sukur ikizlerimin hic bir eksigide yok.Belki kendimizi zorlasak krese bile gonderirdik ama ben istemedim.Ailemdem cok uzaktayim.Su an 3 cu bebgim 3 aylik oldu ve ben tek bakiyorum hepsinede.
Kolay deil tabi ama imkansiz hic deil.ustelik ufaklik oyle akilli bir bebekki sanki biliyor sessiz olmasi gerektigini hic sorun cikarmiyor bana.Allah dagina gore kar veriyor.
Kararina cok sevindim bende.Dogum sonrasi spral taktirdim ama buna ragmen 4 numaraya hamile kalirsam bende dogurum kesinlikle.

maşallah sana..rabbim güç kuvvet sabır versin............

Back
X