İkizlere hamile olanlar ?

Selimsmom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
21
0
86
27
Bugün gecikmemin 12. Günü kan verdim beta 4560 çıktı. İkiz olabilir mi sizce ? Biraz supheleniyorum kasiklarimin iki tarafimda da batmalar oluyor acaba mi dedim kendi kendime ?İkizleri olan anneler sizin betaniz kaçtı ve kaçıncı gün öğrendiniz :)

Merhaba ben adet olmam gereken günden 1 gün önce beta 2200 ile öğrendim hamileliğimi. Adet olmam gereken gün ise 2 keseyi de gördük 4 haftalık hamileyken

Gecikmenizin 12.günüyse olamaz sanmıyorum normal değeriniz

Sanmıyorum değeriniz normal. Benim 10 gün gecikmede 6400 çıkmıştı değerim ve tek gebelik

İkiz gebeyim betam normal tekil gebe gibi ilerliyordu ilk haftalarda. Beta ile alakası yok diyolar hücresel boyutta 1 bebekte 2 bebekte çok fark etmiyor başlarda.

Tek bebek oldugunu saysak değerim normalmi bana az gibi geldi sanki ama 12 gün gecikmeye
Değeriniz normal merak etmeyin herkesin aynı olmak zorunda değil. Önemli olan düzenli artış olması ve 2 günde bir yaklaşık 2 katına çıkması. Zaten değeriniz yüksek muayene için gidin keseyi görürsünüz keseyi gördükten sonrada değerin bir önemi kalmıyor. Sağlıkla gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…