Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben adet olmam gereken günden 1 gün önce beta 2200 ile öğrendim hamileliğimi. Adet olmam gereken gün ise 2 keseyi de gördük 4 haftalık hamileykenBugün gecikmemin 12. Günü kan verdim beta 4560 çıktı. İkiz olabilir mi sizce ? Biraz supheleniyorum kasiklarimin iki tarafimda da batmalar oluyor acaba mi dedim kendi kendime ?İkizleri olan anneler sizin betaniz kaçtı ve kaçıncı gün öğrendiniz :)
Gecikmenizin 12.günüyse olamaz sanmıyorum normal değerinizBugün gecikmemin 12. Günü kan verdim beta 4560 çıktı. İkiz olabilir mi sizce ? Biraz supheleniyorum kasiklarimin iki tarafimda da batmalar oluyor acaba mi dedim kendi kendime ?İkizleri olan anneler sizin betaniz kaçtı ve kaçıncı gün öğrendiniz :)
Sanmıyorum değeriniz normal. Benim 10 gün gecikmede 6400 çıkmıştı değerim ve tek gebelikBugün gecikmemin 12. Günü kan verdim beta 4560 çıktı. İkiz olabilir mi sizce ? Biraz supheleniyorum kasiklarimin iki tarafimda da batmalar oluyor acaba mi dedim kendi kendime ?İkizleri olan anneler sizin betaniz kaçtı ve kaçıncı gün öğrendiniz :)
İkiz gebeyim betam normal tekil gebe gibi ilerliyordu ilk haftalarda. Beta ile alakası yok diyolar hücresel boyutta 1 bebekte 2 bebekte çok fark etmiyor başlarda.Bugün gecikmemin 12. Günü kan verdim beta 4560 çıktı. İkiz olabilir mi sizce ? Biraz supheleniyorum kasiklarimin iki tarafimda da batmalar oluyor acaba mi dedim kendi kendime ?İkizleri olan anneler sizin betaniz kaçtı ve kaçıncı gün öğrendiniz :)
Normal demi tek olduğunu düşününce az gibi geldi bana amaGecikmenizin 12.günüyse olamaz sanmıyorum normal değeriniz
Tek bebek oldugunu saysak değerim normalmi bana az gibi geldi sanki ama 12 gün gecikmeyeSanmıyorum değeriniz normal. Benim 10 gün gecikmede 6400 çıkmıştı değerim ve tek gebelik
Değeriniz normal merak etmeyin herkesin aynı olmak zorunda değil. Önemli olan düzenli artış olması ve 2 günde bir yaklaşık 2 katına çıkması. Zaten değeriniz yüksek muayene için gidin keseyi görürsünüz keseyi gördükten sonrada değerin bir önemi kalmıyor. Sağlıkla gelsinTek bebek oldugunu saysak değerim normalmi bana az gibi geldi sanki ama 12 gün gecikmeye![]()
8 günlük adet gecikmesin de 16840.3 çıktı beta sizce benimki de normalmi fazlamıSanmıyorum değeriniz normal. Benim 10 gün gecikmede 6400 çıkmıştı değerim ve tek gebelik
Sağlıkla kuçağına almayı nasip etsin inşallah doğal yollamı oldu çatlatma falan mı acabaValla ikizlere hamileyim ilk öğrendiğimde 380di iki gün sonra 670ti yani betayla anlaşılabilecek bişe değil bence
Amin inşallahSağlıkla kuçağına almayı nasip etsin inşallah doğal yollamı oldu çatlatma falan mı acaba