E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi menekxsxe 44
herkeze sevgiler..yazdıklarınızı okuyunca inanın korkmaya başladım.5 aylık ikizlerime hamileyim,bakalım benim durumum ne olacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam canım ben ikiz oğluşlarıma tek bakıyorum eh tek bebeğe göre daha zor ama bir yerden sonra hem sen hemde onlar sana alışıyor biraz daha hafifliyor...
ben forumlara çok yazdım ama merak ettiklerini sor istersen ona göre anlatayım..[/QKK Kaç aylıklar bilmiyorum ama benimkiler 13 aylıklar ve yemek yedirmekde çok zorlanıyorum sizinkilerde durum nasıl? Var mı bir öneriniz?
canim bende tek bakmayi dusunuyorum. Senin ilk cocuklarin mi? Birde evin kacinci kat nasil indiriyorsun bebisleri asagi. Benim asansor yok 3.kattayim o yuzden tek disari cikarmak biraz zor gibi. Ama haftasonlari cikari babalariyla diyorum.Merhaba arkadaslar benim ikizlerimde 9 aylik oldular tek bakiyorum 6 yasinda oglum var ayrica herseye tam olarak yetisemiyorum ama rabbim sabrini veriyor gercekten tek bakmanin en guzel istedigin gibi yetistiriyorsun bazen annemlerde kaliyorum dinlenmek icin ama aksine daha cok yoruluyorum gece 1 den 2 den asagi yatmiyorlar annem tutturmus gec uyursa gec kalkar cocuk cildirtiyor en buyuk destekcim esim ve komsularim basim sikistinmi onlari ariyorum yetisiyorlar allaha sukur evim 1+1 buyuk ev istiyorum ama bu ortamdanda ayrilmak istemiyorum ev alma komsu al sozu cok dogruymus ben kendime guveniyorum bakicam tek diyorum ve rabbim yardim ediyor bebek arabasiyla alip disari cikiyorum cok bunalttiklari zaman guzel oluyor tavsiye ederim
yuksek giris canim 6 basamak merdiven var gericevirip tek tek indiriyorum merdivenleri bir sure sonra alisiyor insan suan cok rahat cikabiliyorum buyudukce bakimlari zorlasiyor bebeklik gunleri en iyi gunler 6 yasinda anasifina giden oglum varcanim bende tek bakmayi dusunuyorum. Senin ilk cocuklarin mi? Birde evin kacinci kat nasil indiriyorsun bebisleri asagi. Benim asansor yok 3.kattayim o yuzden tek disari cikarmak biraz zor gibi. Ama haftasonlari cikari babalariyla diyorum.
anladim ondan deneyimlisindir biraz. Benim ilk hamileligim biraz afallicam gibi geliyo.yuksek giris canim 6 basamak merdiven var gericevirip tek tek indiriyorum merdivenleri bir sure sonra alisiyor insan suan cok rahat cikabiliyorum buyudukce bakimlari zorlasiyor bebeklik gunleri en iyi gunler 6 yasinda anasifina giden oglum var
Benim oglum 10 cocuga bedeldi 18 ay boyunca hep agladi ozellikle bebekken ne yemek ne tuvalet ihtiyacimi goruyordum simdi sukrediyorum halimeanladim ondan deneyimlisindir biraz. Benim ilk hamileligim biraz afallicam gibi geliyo.