Ikizlerim abi oluyor

Ruzgarim

<a href="http://lilypie.c
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
684
104
648
Diğer
Selam hanimlar giremiyordum foruma cunku sorun yasiyordum esime dedim giriyimi diye oda gir madem cok istiyorsun.olmazsa format aticam bilgisayara.
Dirim arkadasimiz biliyor faceten gorusuyorduk belki sizlerede soylemistir.Ben tekrar anne olma serefine layik oldum.3 numara geliyor su an yaklasik 5 hafta olmak uzereyim.1 nisanda doktor kontrolum var.bu cumada kan vermeye gidicem.bakalim tek mi olucak yoksa cogulmu.Beni tanimayan arkadaslarim ilk gebelimde tek yumurta ikzilerim oldu dogal yoldan.Oyuzden bilemiyoruz gene cogul olam durumuda olabilir.Ama planli bir gebelik istiyorduk uzun zamandir.Sadece ikizlerim biraz daha buyusun istedim su an 21 aylklar.Bebebk kasim 13 gibi dogucak.

ohaoldumsmile anaaaaaaaaaaaaaaaaa hayırlı olsun bitaneeeeeemmmmm,hani beraber yapıcaktııııkkkkşutarafagitti
maşallah canım maşallahh,çok güzelll,çok sevindim bitanemmm,
ALlah hayırlısıyla onu da kucağına almak nasip etsin,
ama bu sefer tek dimiikaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun şekercim demekki neymiş 3. yede gücü oluyomuş insanın :) büyüdükçe zorlaşıcak diye korkuyordum şimdi seni görünce şükür demekki 3. yüde isteyebildiğine göre sorun yok dedim :)

bu arada bende merak ettim kaçız bu seferkii ben bidahakini üçüz olsun istiyorum hemde acayip bi şekilde yaa :)

rüzgarım senle görüştükten sonra nete giremedim çünki kardeşim aldı laptopu götürdü

ayrıca seni tebrik ederim cnm ....

merakla bekeleyeceğim sonucu

pamuğum cnm ben daha bebeklerim küçükken 3 istemeye başladım arkadaşlarda biliyor
ama maddiyat işte ...elimizi bağlayan ....ama allah büyük

rüzgarım senle görüştükten sonra nete giremedim çünki kardeşim aldı laptopu götürdü

ayrıca seni tebrik ederim cnm ....

merakla bekeleyeceğim sonucu

pamuğum cnm ben daha bebeklerim küçükken 3 istemeye başladım arkadaşlarda biliyor
ama maddiyat işte ...elimizi bağlayan ....ama allah büyük

maddi tarafıda var dimi hayırlısı inşallah dirimim yarın ne olur allah bilir mısırdaki dedemiz ölürse filan üçüzde yaparız dördüzde inşallah :)

bende bi ben varım sanıyordum demek tek değilmişim şimdilik istiyorum bakalım büyüdükçe dahada zorlaşırsa vazgeçerim belki :) sanki elimde olan bişeydide üçüz yapmak hey allahım yarabbim:utangac:

Saolun kizlar henuz gitmedim doktora randevu aldim da 1 nisanda gidicem.Yarin kan vermeye cagirdilar belki kanda belli olur.Ama sanirim tek gibi gorunuyor.
Dirimcim valla esime dedim girmek istiyorum diye oda gir dedi.ma korka korka aciyorum format atma isi cok uzun surmese hic usenmiycemde.

Öncelikle çok tebrik ederim inşallah Allah tamamına erdirir ve sonra ikizden sonra bir çocuk daha düşündüğün için gerçekten cesaretine hayran kaldım zira ben microenjeksiyonla hamile kalmış yandım yandım şeklinde yıllarca çocuk isteyen biri olarak bir tane daha düşünemiyorum Allah bunlara ömür sağlık versin...

canım tebrik ederim seni. çok ama çok sevindim. Bende üçüncü bebeği düşünebilenlerdenim...
Hymaryy beni bekle anacığımm birlikte yapalım..

ya boyle yapiyonuz ozendiriyorsunuz beni. benimde ikizde cok hevesim var
ama bakmasida cok zor be bacim. uykusuz gecelri dusuncukce vaz geciyorum
azicik rahata erdim surda kanima gireceksiniz hee :))
daha yapmak istedigim bir cok sey var
5 sene sonra diyorum ama o zamanda dahami zor gelir bilmiyorum
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin arkadasim.

canım tebrik ederim seni. çok ama çok sevindim. Bende üçüncü bebeği düşünebilenlerdenim...
Hymaryy beni bekle anacığımm birlikte yapalım..

olumunekankayizsmile yapalım açelyacım yaawww,
kızlar biraz abla olsunlar diyordum ama vallaha da heveslendimmkaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
höyttt bekleyin lennn 3 yaşında iken kızlar doğurun
hem onlar anasınıfına başlar hemde 3 yaş her bakımdan rahat dönem....bebeğinizle
daha rahat ilgilenirsiniz....

pamuklada bana mısırdaki dedemizden miras kalınca bi ikiz daha yapacaz hahaha

ben pamukla size ak bir sakal takıp bir mısır koçanıyla kapınıza geleyim bari :1rolleyes:

allah analı bablı buyutsun ne guzel tek tasla ıkı kus mısalı bende cok sevrım vede ıstıroum ıkız yada ucucz bebem olsun ama sulalede tek benım tarafda var ıkız esıdme olmayınca olmaz dırolar normal yolla dınce bırden sasırdım ne guzel alalhım ıstegenlere versın cıfter cıfter:) tabı banada:)

tebrik ederim arkadaşım Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

Back
X