Ikizlerim abi oluyor

Saolun kizlar isteyen herkese versin bebebcik.ozendiriyorum sizleriki dogurasiniz bakin tukiyedeki nufus git gide azaliyor.herkeslerde 1 en fazla 2 cocuk var.bizde nufusa katkida bulunalim dedik.

Çok güzel bir haber bu rüzgarım ...zemuszemus tebrik ederim seni..Bende çok istiyorum 3. yavruyu inş...dünyanın en büyük nimetiymiş evlat..tadına doyulmayan..Sağlıkla geçsin gebeliğin canım çok şanslısın...:nazar:

Saolun kizlar isteyen herkese versin bebebcik.ozendiriyorum sizleriki dogurasiniz bakin tukiyedeki nufus git gide azaliyor.herkeslerde 1 en fazla 2 cocuk var.bizde nufusa katkida bulunalim dedik.

TEBRİKLER RÜZGARIM. ALLAH UZUN ÖMÜRLÜ EVLAT EYLESİN. BEBİŞLERİNİ. KAÇ GÜNDÜR MERAK EDİYORUM 3. İKİZ Mİ TEK Mİ DİYE. İKİZSE BANA BİR UMUT OLCAK. BENİMDE DOĞAL YOLLA İKİZ BEBEK BEKLİYORDUM FAKAT 3 AY ÖNCE İKİZ BEBEKLERİM DÜŞTÜ. ÇOK İSTİYORDUM. EVLENMEDEN ÖNCE HEP KALBİMDEM İKİZ BEBEK GEÇİYORDU. FAKAT ALLAH NASİP ETMEDİ. SENİN İKİZLERİNİN ÜSTÜNE HAMİLE OLDUĞUNU OKUYUNCA BELKİ BİR UMUT BUNDAN SONRAKİ HAMİLELİĞİM İKİZ OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM. VE MERAK ETTİM. ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ EVLATLAR NASİP ETSİN.a.s

Back
X