İkizlerim olur mu??

Semavarol43

2.kez anne olma yolunda ❤
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
78
66
3
53
İyi geceler kızlar daha hamileliğim çok yeni annem ikiz kız kardeşiminde ikiz oğulları var benim de ikizlerim olur mu çok korkuyorum :KK43:

İyi geceler kızlar daha hamileliğim çok yeni annem ikiz kız kardeşiminde ikiz oğulları var benim de ikizlerim olur mu çok korkuyorum :KK43:
İkizlik torundan toruna geçer olma ihtimali baya var. Anneannem ikizmiş, Ben ikizim, 3 doğum yaptım hiç ikizim olmadı. Muhtemelen benim çocuklar ikiz doğuracak(inşallah ogünleri görürüz)

Hayırlısı da bu biraz kısmet işi gönlünce olsun herşey inşallah :-D

Ben de ikizim olur diye umutlanıp neler düşlemiş idim :KK61:
Hakkınızda hayırlısı olsun da herşeyin iyi yönünü bulmak ve ordan bakmak lazım :)

Olma ihtimali var evet.
Neden korkuyorsunuz ki bir anda iki evlat.
Hayrlı olsun/ olsunlar inşallah.

Kan testinde belli oluyo ki degerler normalin cok uzerindeyse yuksek ihtimal ikiz derlerdi mesela yaptirmadin mi

Benim esimde ikiz
bende ikizlere hamile kaldım ama dogamadilar :KK43:
Hayirlisini dile

hay Allah, içimi sızlattın...
hayırlısıyla yeni bebiş/bebişlerin olur inşallah ve Allah tamamına erdirir bu sefer inşallah
Hoppa

konu sahibi
bence de hayırlısını dile...ne gelirse Allah'tan.

Ananannem ikiz dogurmus dayilarimin ikisinde de ikiz evlat var..eşimin annesi ikiz dogum yapmis gorumceminde ikizleri var.. bende ikiz istiyordum ama allah bir prenses nasip etti şükur olsun.. allah ne yazdiysa o yani. .

cok korkuyorum deyince actiginiz konulara bakip son konunuzu okudum, yasiniz maddi durumuz ve zaten bi cocugunuzun olmasi goz onunde bulundurursak sizin icin tek cocuk daha mantikli :( ben ikiz basladim 10.haftamda diger kese kayboldu esim ikiz benim de.

Senin olma ihtimali var bi kuşakta oluyor öteki kuşakta olmuyor sonraki kuşakta oluyor diyebiliyorum ;)

Herşeyin hayırlısını iste rabbim dağına göre kar verir bak benimkiler ikiz gibi büyüyorlar bir yaş araları zorluklar geçiyor yavaş yavaş

Allah tan hayırlısını iste.insanlar 1 taneyi bulabilmek için yıllarca uğraşıyorlar sen daha olmayan bişeyin korkusunu yaşıyorsun.dua et 1 ya da 2 ama sağlıklı akılları başlarında olsun.Rabbim onlarn rızkını da kolaylığını da verir

İkizlik anne tarafından geçtiği için olabilir neden olmasın, benimde anneannem ikiz, annem teyzelerim ve dayımda ikizlik yok kuzenlerde de yok, ben hamile kaldım BAT tan bir gün sonraki hcg 4187 idi ikiz olabilir dediler ama olmadı

Back
X