ikizlerim ve isim

asude28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2011
73
1
86
Hatay
merhabalar..ben hamileliğimin 21 haftasındayım önceki gün cinsiyetlerini öğrendim daha önce biri erkek biri kıza benziyor demişti doktor şimdi ikiside erkekmiş...acıkcası ben kız istiyordum tabi hayırlısı olsun...ne bilem kızları süslemek ve kızc cocukları anneye daha yakın oluyorlar velhasıl bebişler erkek....şimdide de isim arayışına girdim birini eşiöle ortak kararımız Alperen di ikincisi ni bulamadık:emir_bebek:...bide şimdiden alışverişe başlasam mı daha erken mi? fikirlerinizi bekliyorum

merhabalar..ben hamileliğimin 21 haftasındayım önceki gün cinsiyetlerini öğrendim daha önce biri erkek biri kıza benziyor demişti doktor şimdi ikiside erkekmiş...acıkcası ben kız istiyordum tabi hayırlısı olsun...ne bilem kızları süslemek ve kızc cocukları anneye daha yakın oluyorlar velhasıl bebişler erkek....şimdide de isim arayışına girdim birini eşiöle ortak kararımız Alperen di ikincisi ni bulamadık:emir_bebek:...bide şimdiden alışverişe başlasam mı daha erken mi? fikirlerinizi bekliyorum

allah hayırla kurtarsın kucagına almayı nasıp etsın ınsallah sag salım.... bence hazırlıklara basla erken degıl geç bile kalırsın sen zaten kırk haftayı beklemeden dogum yapıcaksın arkadasım 33 haftada yapmıştı dogumunu 3 ay falan en fazla kalmıştır senın dogumuna...alperenin yanına ne uyar ki bilemedım ama alperenıde pek sevmedım sen düşün iyice bakalım.....

maşallah 2 erkek anası olacaksın,Allah sabır versin:)
hazırlıklara başlayabilirsin yavaş yavaş, hoşuna gidenleri al,hastane çantanı hazırla,
bu arada kendine de ciciler almayı unutma,çünkü en büyük hediyeleri sen hakediyorsun,2 tane çocuk doğurcan kolaymı:)

isim konusunda da alperen koymakta kararlıysanız birkaç şey önereyim;
alperen-egemen
alperen-gökmen
alperen-seymen
alperen-eymen
alperen-evren
alperen-armağan

Hayirli olsun canim Allah saglikli kucagina almayi nasip Etsin insallah benimde iki oglum var simdi hamileyim buda erkek :)) olsun bizimde aslanlar gibi ogullarimiz var:) Rabbim ne uygun gorduyse o.... Isim olarakda bence illa birbirinine cok yakin olmasi sart degil mesela
Alpay, Kaan , berkant,

Back
X