ikizlerimi kaybettim çok acı ilk defa bu kadar yakındım anneliğe

canim cok uzuldum haberinle cok sevinmistik; ne diyecegimi bilemiyorum sevincini paylasmistik simdi acini da paylasiyoruz..............

canim benim yaa gercekten cok üzüldüm ALLAh yardimcin olsun,ne diyeceymi bilemiyorum canim...

canım geçmiş olsun... yazılarını okumuştum... çok üzüldüm gerçekten... ne desem boş biliyorum... ancak yaşayan anlar acısını.... tek diyebileceğim kendini ALLAH a teslim et... Rabbimin bize şer olarak gösterdiği her olayda muhakkak bir hayır vardı...

Canım ben de geçen hafta 8 haftalık bebeğimi kaybettim. Seni çok iyi anlıyorum. Hayat devam ediyor, Allah sabrını veriyor. ılk birkaç gün zor geçiyor ama sonra alışıyorsun. Allah yardımcın olsun....

çok acı çekiyorumm ama dondurulmuşlarımla devam edicem en kısa zamanda

canım rabbim yardımcın olsun. hayırlısı buymuş demek bile ağır gelebiliyor bu zamanda. yazıcak kelime bulamıyorum. sadece bebeğimi düşürdükten sonra doktorumun bir lafı vardı
bebeğin doğduktan sonra da ölebilirdi bu kadar yıpratma kendini demişti. bana küfür gibi gelmişti ama şimdi şimdi anlıyorum o sözlerini. yarın daha da zor olacaktır. ilk gün şoku ile insan acı hissetmiyor. ben yalnız kalmamanı öneririm. daha çok umutlarımız olacak. zaten dondurulmuşların var. rabbim bir sonrakine sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin. yolun açık olsun sevgili kardeşim. a.s.

canım rabbim yardımcın olsun. hayırlısı buymuş demek bile ağır gelebiliyor bu zamanda. yazıcak kelime bulamıyorum. sadece bebeğimi düşürdükten sonra doktorumun bir lafı vardı
bebeğin doğduktan sonra da ölebilirdi bu kadar yıpratma kendini demişti. bana küfür gibi gelmişti ama şimdi şimdi anlıyorum o sözlerini. yarın daha da zor olacaktır. ilk gün şoku ile insan acı hissetmiyor. ben yalnız kalmamanı öneririm. daha çok umutlarımız olacak. zaten dondurulmuşların var. rabbim bir sonrakine sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin. yolun açık olsun sevgili kardeşim. a.s.
arkadasimiz o kadar guzel ifade etmiski gecen yaz yaklasik 12 haftalik bebegimi kaybettigimde bana denenleri aynen boyle kaldiramiyordum bu ay tup bebek denememde kimyasal gebelik yasayinca ise "cok sukur basinda oldu bitti bir daha bebegimi icimde kipir kipir gorup kaybetmek cok agir olcakti" dedim. insan basina gelince biliyor arkadasim ama inan bana en basta bu yasadigin daha sonra kadinlarin kayiplarini dusununce bir sans gb bile gozukebiliyor. acini inan cok iyi anliyorum tek demek istedigim sagliksiz bslayan bir gebeligin en basta sonlanmasi bizler icin daha iyi. Insallah hemen ya dogal ya da diger embroyolarinla cok cok saglikli bir hamilelik yasarsin; Allah yardimci oluyor zamanla daha iyi hissedeceksin.

bende 9 haftalık ikiz gebeliğimi kaybetmiştim o şaşkınlıkla birden kürtaja girmem bir oldu sanki hala gebe kalmak istemiyorum neyse Rabbim sabrını veriyor inşallah kendine iyi bak elbet anne olacaksın Allahın izniyle...

allah herkesin yardımcısı olsun çok üzgünüm

üzülme canım hep hayırlısı deyip yola çıkıyoruz demekki böylesiymiş hayırlısı inşallah bir dahaki sefere fisfisfis.ben seni en yakından takip ediyordum inan cok üzüldüm bende bu ay mayadayın 25de filan transferim gerçekleşir.sende orada yaptırmişdın öle biliyorum.guclubacismile

:teselli:Geçmiş olsun üzülme demek faydasız ama hayırlısı buymuş demek.Yeni sevinçli haberlerini bekleyeceğiz

çok geçmiş olsun arkadaşım bende 7 ay içinde ikinci kaybımı yaşıyorum ilki düşük ikincisi şu anda boş gebelik bu hafta kürtaj olucam. içinin nasıl yandığını acını o kadar iyi anlıyorum ki hiç bir sözün seni teselli etmeyeceğini o kadar iyi biliyorumki. ama sen benden daha güçlüsün hemen dondurulmuş transferini düşünüyorsun bu çok güzel ben herhalde 1 yıl ara vericem çünkü bulup bulup kaybetmekten çok yorgunum artık

Allah yardımcın olsun allahım sana sabır versın ıns bı dakı sefere bebeklerın bırakmaz senı sıkı sıkı tutunurlar kucagına alırsın canım

offff inanmıyorum yaa senin adına çok sevinmiştim yaa niye böyle oldu ki canım şimdi sana ne dense boş ama kendini üzmemeye çalış en azından dondurulmuşların varmış bak benim onlarda yok bi daha tüp bebek denemeye maddi olarak imkanım da yok uzun bi süre.allahım umarım senin yüzünü güldürür.çok ama çok üzüldüm.

Gercekten bende cok uzuldum.. ama herseyde bir hayir vardir.. demekki boyle devam etseydi belkide daha da buyuduklerinde daha cok fazla aci cekebilirdin.. Guzel Allahimin bir bildigi vardir.. bak ne guzel demissin dondurulmuslarin varmis.. ne guzel bir seydir ki her konuda burada tecrubesi olan arkadaslarimiz var.. YANLIZ DEGILIZ.. Allah tum bebek ozlemiyle yanip tutusan ailelere bir an once bebek sahibi olma sansi versin... Allah yolunu acik etsin...

sağolun arkadaşlar allahım hepimize nasip etsin aranızdada banada versin ben anne olmayı çok istiyorum yılmıycam donmuşlarım inşallah daha iyi olur 25 günde olsa onları hissetmiştim allahım hayırlı sağlıklı nasip etsin mayada umut yoculuğuma devam ediyorummm

Back
X