- Konu Sahibi miss_capraz
allah herkesin yardımcısı olsun çok üzgünüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok acı çekiyorumm ama dondurulmuşlarımla devam edicem en kısa zamanda
arkadasimiz o kadar guzel ifade etmiski gecen yaz yaklasik 12 haftalik bebegimi kaybettigimde bana denenleri aynen boyle kaldiramiyordum bu ay tup bebek denememde kimyasal gebelik yasayinca ise "cok sukur basinda oldu bitti bir daha bebegimi icimde kipir kipir gorup kaybetmek cok agir olcakti" dedim. insan basina gelince biliyor arkadasim ama inan bana en basta bu yasadigin daha sonra kadinlarin kayiplarini dusununce bir sans gb bile gozukebiliyor. acini inan cok iyi anliyorum tek demek istedigim sagliksiz bslayan bir gebeligin en basta sonlanmasi bizler icin daha iyi. Insallah hemen ya dogal ya da diger embroyolarinla cok cok saglikli bir hamilelik yasarsin; Allah yardimci oluyor zamanla daha iyi hissedeceksin.canım rabbim yardımcın olsun. hayırlısı buymuş demek bile ağır gelebiliyor bu zamanda. yazıcak kelime bulamıyorum. sadece bebeğimi düşürdükten sonra doktorumun bir lafı vardı
bebeğin doğduktan sonra da ölebilirdi bu kadar yıpratma kendini demişti. bana küfür gibi gelmişti ama şimdi şimdi anlıyorum o sözlerini. yarın daha da zor olacaktır. ilk gün şoku ile insan acı hissetmiyor. ben yalnız kalmamanı öneririm. daha çok umutlarımız olacak. zaten dondurulmuşların var. rabbim bir sonrakine sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin. yolun açık olsun sevgili kardeşim. a.s.
allah herkesin yardımcısı olsun çok üzgünüm