ikizlerimi kaybettim çok acı ilk defa bu kadar yakındım anneliğe

canım çok geçmiş olsun çok zor bilirim bende yaşadım resmen bomboş kalıyosun ama güçlü olmamız lazım tek degiliz bunu biliyoruz herkesin başında 2 ay önce çok yakın arkadaşım ikizlerini kaybetti çok etkilendim ondanda bütün eşyasını almıştı çok zor tanrım herkesin yardımcısı olsun kendine iyi bak...

çok üzüldüm geçmiş olsun,böyle bi durumda hiç bir teselli senin acını hafifletmez ve bu acıyı hafifletmeye teselli cümleleri bile bulamıyorum,umarım kısa zamanda tekrardan hamile kaldığının müjdeli hbrlerini alırız...

çok üzüldüm bende ikiz gebelik yaşıyorum bir sıkıntım yok ama korkuyorum hep senin bir rahatsızlığın varmıydı cnm kanaman,ağrı falan
rabbim sabır versin

canım Allah sabır versin acısı çok büyüktür eminim ama Rabbim bi kere nasip etmiş inşallah bi dahakine de olur. ben de 2 kez denedim herşey yolunda gitmesine rağmen hiç hamile kalamadım. şimdi 3. yü deneyeceğim öyle korkuyorumki ya bu kez de olmazsa diye. ınşallah dondurulmuşlarınla bi kez daha hamile kalır sağlıkla kucağına alırsın evlatları.

Allah sabır versin çok geçmiş olsun. Geçen hafta da eşimin kuzeni ikizlerini aldırmak zorunda kaldı kalpleri atmadığı için onun da tüp bebekti iki tane yumoş koymuşlardı bi tanesi bölünüp üç tane olmuşlardı biri kendinden gitti diğerlerini de küretajla aldılar onun dondurulmuş yumoşları da yok.

Çok üzüldüm arkadaşım,ama umudunuzu sakın kaybetmeyin lütfen,
karamsar olmayın..Allahtan hep hayırlısını isteyin.
İnşallah Rabbim size ve sizin gibi anne olmak için çabalayan herkese
bu mutluluğu yaşatır...

canım donmuş olana embiyoların kaçtane ne zaman tranfer olacak belki karşılaşırız orada .bugün daha iyisindir umarım .guclubacismile

canım geçmiş olsun.benimde geçen hafta 3.transverim negatifle sonuçlandı.Dediklerimi yanlış anlama en azından hamile kalabilmişin bende hiç tutunma olmuyor inşallah dondurulmuş embriyoların transverinden olumlu sonuç alırsın.sevgiler

cnm ne diim ki ya çok üzüldüm...allah yardımcın olsun ama en azından dondurulmuşun var....ya onlarda olmasaydı ne olucaktı......en azından rabbim yüzünü bu şekilde güldürmüş...en kısa zamanda tekrar anne olursun ve inşallah ikizlerin sana kardeşlerini gönderir cnm.......

canım çok üzüldüm çok kaybetmek ne kötü bir duygudur bende iki kere yaşadım ve çok iyi anlıyorum seni fazla diyecek birşeyde yok sabır dilemekten başka...

canım benım cok uzuldum rabbım kısa zamanda yenıden versın ve sıkıntısız gunler nasıp etsın...........

Canımm başınsağolsun Allahım sabrını versin geçen yıl bu günlerde bende 23 haftalık ikiz bebeklerimi kaybettim :(( 6 ay kadar piskolojik yardım almak zorunda kaldım :(( benim dondurulmuşlarımda yoktu tedaviye tekrar baştan başladım ve şimdi 19 haftalık hamileyim yine sıkıntılı geçiyor evde yatıp dua etmekten başka yapabileceğim hiçbirşey yok :(( inanıyorum ki sende en kısa sürede tekrar bu güzel duyguları yaşıyacaksın ...........

Back
X