İkizlerimin kaybettim :'( bana stres yaşatanlar yüzünden!

Orhanhulya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
209
46
28
Kızlar bende yeni üye oldum derdimi anlatacak kimsem olmadığı için buraya içimi dökmek istedim yaklaşık iki hafa önce ikizlerimin kalpleri durdu malesef:KK43: çok zor bir hamilelik dönemi geçirdim düşük tehlikemden dolayı kaynanamın evinde kalmak zorundaydım ama orda görümcemin bana yaptıklarından ve söylediklerinden dolayı bende stres tavan yapıyodu tabi haliyle:KK34: ..bana surekli ayy yenge surekli uzaniyosun oturoyusun ileriki zamanda zaten karnın şişicek iyice şişceksin kalk biraz hareket et der dururdu bir rahat bırakmazdı beni zaten ayağa bile kalkamıyordumki biraz yürüsem nefes nefese kalıyordum okdar sevinmiştimki ikizlerim olcağı için çok multuydum onlara bişey olmasın diye elimden gelen i yapıcaktım özel hastaneye bile gitmeme izin vermiyordu kaynanam hep alaycı bişekilde ikîz diyemi gitmek istiyorsun ay bakması çok zor nasıl bakıcaksın ikisine deyip deyip sinirimi bozardı :mad:daha neler neler ...çok üzülüyorum çok kimse de beni anlamıyor

Canim ya cok üzüldüm Allah'ından bulurlar. Yine olur bir daha da kalma orda mesafe koy mümkünse

Kızlar bende yeni üye oldum derdimi anlatacak kimsem olmadığı için buraya içimi dökmek istedim yaklaşık iki hafa önce ikizlerimin kalpleri durdu malesef:KK43: çok zor bir hamilelik dönemi geçirdim düşük tehlikemden dolayı kaynanamın evinde kalmak zorundaydım ama orda görümcemin bana yaptıklarından ve söylediklerinden dolayı bende stres tavan yapıyodu tabi haliyle:KK34: ..bana surekli ayy yenge surekli uzaniyosun oturoyusun ileriki zamanda zaten karnın şişicek iyice şişceksin kalk biraz hareket et der dururdu bir rahat bırakmazdı beni zaten ayağa bile kalkamıyordumki biraz yürüsem nefes nefese kalıyordum okdar sevinmiştimki ikizlerim olcağı için çok multuydum onlara bişey olmasın diye elimden gelen i yapıcaktım özel hastaneye bile gitmeme izin vermiyordu kaynanam hep alaycı bişekilde ikîz diyemi gitmek istiyorsun ay bakması çok zor nasıl bakıcaksın ikisine deyip deyip sinirimi bozardı :mad:daha neler neler ...çok üzülüyorum çok kimse de beni anlamıyor
Cok cok gecmis olsun. Insallah bu acinizi unutur yeniden gebe kalir ve tatlis bebislere sahip olursunuz.
Ama bu talihsiz durumu baskalarina yuklemeyin. Onlar yuzunden bebek dusurdum diye bir sey olamaz.
Ofkenizden boyle dusunuyorsunuz muhtemelen ama eminim onlar da uzulmuslerdir. Siz kalbinizi temiz tutmaya calisin bence.

hamile kaldıktan sonra tek önem vermeniz gereken varlık yavrularınız olmalıydı

Kayıplarınız için üzüldüm. Allah size sabır versin. Bebek sahibi olmak size de nasip olsun inşallah. Fakat bence bi suçlu aramayın, bu söyledikleriniz sebebiyle bebek düşmez sanırım, yani uzman değilim ama çok zor koşulda olduğunuz izlenimine kapılmadım, zor olsaydı eviniz varmış oraya giderdiniz değil mi?
Yaşadıklarınızdan ders çıkarın tabii, hamile kaldığınızda kendi evinizde kalıp azıcık aşım kaygısız başım diye düşünüp hareket edin. Bi yemek bir çorba yapamaz mı eşiniz?

Çok üzüldüm, sabır diliyorum size.
Bir daha ne hamilelikte ne de çocuklar büyürken o kişilerle görüşmeyin.

9 haftalik erkenmis nefes nefese kalmaniz nedenki acaba
bunu dr a sorun, bi dahaki hamilelikde daha temkinli olmus olursunuz, varsa abska sorunlar onlem alirsiniz
9 haftada insanin karni bile belli olmazki nefesini tikasin ikizde olsa pek degismez sanirim asil zorluk 3. trimestrde oluyor bu yorgunluk falan

birde bu dedikleriniz pek sebep olamaz sanki bebeklerinize kaybetmenize .. yani illaki stres iyi deidlir falan ama dr ne sebep gosterdi kalp durmasina..
Tabbiki de rabbim bunu hayırlı gördü ki böyle oldu ama görümcem bana destek olcağına surekli olumsuz şeylerle kafamı doldururdu artık beni kıskandığını falan düşünmeye başlamıştım

9 haftalik erkenmis nefes nefese kalmaniz nedenki acaba
bunu dr a sorun, bi dahaki hamilelikde daha temkinli olmus olursunuz, varsa abska sorunlar onlem alirsiniz
9 haftada insanin karni bile belli olmazki nefesini tikasin ikizde olsa pek degismez sanirim asil zorluk 3. trimestrde oluyor bu yorgunluk falan
Doktoruma sormamıştım bunu ama eşimle annemlere kadar bile gitsek nefes nefes e kalıyodum ki annemin evi kaynanamlara yakın olmasına rağmen bu durumda hep hamilelikten diyip pek umursamamıştım

Başın sağolsun canım ama bu laflarda stres yapacak ne varki bu derece usulünce ağzının payını versen susardı başka bir sebep olmasın dr ne diyor?

birde bu dedikleriniz pek sebep olamaz sanki bebeklerinize kaybetmenize .. yani illaki stres iyi deidlir falan ama dr ne sebep gosterdi kalp durmasina..
Pek bişey demedi sanırsam zaten ben kalplerinin durduğunu öğrenince hüngür hüngür ağlamaya başladım doktoru dinleyemdim bile ama eşim de yanımdaydı onun söylediğine göre doktor eşinizle aranızda akrabalık varmı diye sormuş eşim hayır deyince ozaman buyuk bi ihtimal kan pıhtılaşması yani bebeklerin kalbine kan gitmemiştir demiş

Sağlıklı olmayan bebekler düşermiş.
Yani bebeğinizi düşürmenin yükünü neden kaynanaya görümceye yüklediniz.

Bana yasattıkları yüzünden deyince bi an fiili olarak merdivenden falann düşmene sebep oldular diye düşündüm.

Geçmiş olsun. Inşaallah tekrar hamile kalırsın.

Doğal mı olmuştu?

başınız sağolsun.
kaynanayı bilmem de,görümce sizin iyiliğinizi düşünüp,söylemiş gibi geldi bana.yani çok alınacak,kafaya takılacak birşey söylememiş ki.
Ama benim düşük tehlkem vardı ik i hafta sırtüstü yatmam lazımdı ama nerdee iki gün bile dinlememiştim inanmıcaksınız ama hastanede üç gün yatmıştım hiç çıkmak istemiyordum daha huzurluydum orda

Back
X