İkizlerimize isim 1 kız, 1 erkek :)

elifdnz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2009
79
34
88
39
Merhaba,

İkizlerimize anlamı güzel 1 kız, 1 erkek isim önerilerinizi bekliyorum :) biz Beril ile Erdem düşündük ama çok kararsız kaldık...

Merhaba,

İkizlerimize anlamı güzel 1 kız, 1 erkek isim önerilerinizi bekliyorum :) biz Beril ile Erdem düşündük ama çok kararsız kaldık...
Ben de Beril koyucam herkeste yok diyodum :D oğluma da Toprak. Hatta koyduk öyle sesleniyoruz artık.

benimkilerde bir kız bir erkek.ben kerim ve derin istiyorum.eşim hala bakarız diyo sinir ediyo beni:(
melih ve melike de seçeneklerim arasında:)

İsim önerileriniz birbirinden güzel çok teşekkür ederim :KK200: en son Simay ismini de düşündük kız için isimleri eşleştirip çekiliş yapacağız bu gidişle:KK5:

Bende Aras ismini çok beğeniyorum ama işte babamız Erdem diye tutturdu. :KK17: Arya da kulağa çok melodik hoş geliyor .
Evet bende aryayı çok beğeniyorum ama anlamı pek güzel bişey değil neyse artık yanına ikinci bi isim buluruz:p

isim koyarken karakter barındıran manası güzel olan isimler koyunuz.Asla anlamsız isim koymayın dasece söylemesi güzel diye.Bence isim karakterli bir çocuğun yetişmesinde çookk önemli bu hayatımızda da görebildiğimiz bir şey.Allah hayırlı ve güzel insanlar yetişmesi için güzel isimler koymanızı nasip etsin

isim koyarken karakter barındıran manası güzel olan isimler koyunuz.Asla anlamsız isim koymayın dasece söylemesi güzel diye.Bence isim karakterli bir çocuğun yetişmesinde çookk önemli bu hayatımızda da görebildiğimiz bir şey.Allah hayırlı ve güzel insanlar yetişmesi için güzel isimler koymanızı nasip etsin
Amin haklısınız biz Ela ile Emir e karar verdik. Ela nin anlamı biliyorum sadece göz rengi ama eşimle ikimizinde baş harfleri E ile başlıyor çocuklarda öyle olsun en güzeli diye düşündük :KK46::KK46:

Bizimde son kararımız Ece ile Ege oldu ve artık hazırlıklarımız bu doğrultuda tekrar değiştirmeyiz diye düşünüyorum :super:Emir in akrabalarımız arasında düşününce çok yaygın olduğunu gördük :KK47:

Back
X