Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de Beril koyucam herkeste yok diyodumMerhaba,
İkizlerimize anlamı güzel 1 kız, 1 erkek isim önerilerinizi bekliyorum :) biz Beril ile Erdem düşündük ama çok kararsız kaldık...
Bende Aras ismini çok beğeniyorum ama işte babamız Erdem diye tutturdu.Ben oğlum olursa aras kızım olursa arya koyucam
Evet bende aryayı çok beğeniyorum ama anlamı pek güzel bişey değil neyse artık yanına ikinci bi isim buluruzBende Aras ismini çok beğeniyorum ama işte babamız Erdem diye tutturdu.Arya da kulağa çok melodik hoş geliyor .
Amin haklısınız biz Ela ile Emir e karar verdik. Ela nin anlamı biliyorum sadece göz rengi ama eşimle ikimizinde baş harfleri E ile başlıyor çocuklarda öyle olsun en güzeli diye düşündükisim koyarken karakter barındıran manası güzel olan isimler koyunuz.Asla anlamsız isim koymayın dasece söylemesi güzel diye.Bence isim karakterli bir çocuğun yetişmesinde çookk önemli bu hayatımızda da görebildiğimiz bir şey.Allah hayırlı ve güzel insanlar yetişmesi için güzel isimler koymanızı nasip etsin
Bide güneş olsun tam karpuz peynirlik hava olurDeniz ve kumsal çok uyumluuuu![]()