İkizlerinin emziremedim

Grbtgkhn01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2017
18
5
36
43
İkiz bebeklerim memeye çok düşkün oldukları halde emziremedim ve çok üzülüyorum belki biraz daha.mucadele etseydim basaracaktim😞kaşıntı tedavisi gördüm keşke gormeseydim ne kaşintim geçti ne bebeklerini emzirebildim bu durumu yaşayan oldumu çok üzülüyorum neredeyse

benim için emzirmek şarttı. senin ikizlerin varmış benim ise tek bebek olduğu halde emziremedim. ilk başlarda zorlandım sonra strese girdim strese girince sütüm gitti. eşimde bebek bakımında destek olmayınca pes ettim. sütün tamamen gitmediyse pes etmeyin kendinize güvenin. ama yok gittiyse de dünyanın sonu degil. bazı şeyler nasip işi. üzülmeyin.sen saglıklı ol onlara yeter.

İkiz bebeklerim memeye çok düşkün oldukları halde emziremedim ve çok üzülüyorum belki biraz daha.mucadele etseydim basaracaktim😞kaşıntı tedavisi gördüm keşke gormeseydim ne kaşintim geçti ne bebeklerini emzirebildim bu durumu yaşayan oldumu çok üzülüyorum neredeyse
Bende ikizlerimi emzirememiştim. Senin yaşadığın üzüntüyü yaşadım. Belli bi zaman sonra geçiyor merak etme. Sağlıklı olsunlar önemli olan o. Kendini bununla teselli et

benim için emzirmek şarttı. senin ikizlerin varmış benim ise tek bebek olduğu halde emziremedim. ilk başlarda zorlandım sonra strese girdim strese girince sütüm gitti. eşimde bebek bakımında destek olmayınca pes ettim. sütün tamamen gitmediyse pes etmeyin kendinize güvenin. ama yok gittiyse de dünyanın sonu degil. bazı şeyler nasip işi. üzülmeyin.sen saglıklı ol onlara yeter.
Zoruma giden ikisi düşkündü yardimcimda varla.yok gibiydi üzerine hamileliğimden itibaren geçmeyen bir kaşıntı vardı.bunun psikolojisi gerçekten çok kötüymüş😔dediğiniz gibi nasip biraz

Bende ikizlerimi emzirememiştim. Senin yaşadığın üzüntüyü yaşadım. Belli bi zaman sonra geçiyor merak etme. Sağlıklı olsunlar önemli olan o. Kendini bununla teselli et
Biraz tecrübesizlik ne bilim o lohosa kafası çok farklı gerçekten.bir tek ablam direttirdi bana emzir diye o söyledikçe gerildim sütüm gelmedi bir türlü bebeğim açlıktan şekeri düşünce mamaya devam ettik.

Bir buçuk yaşlarına gelmişler ne güzel sıkıntı edip kendinizi boşuna üzmeyin. Benimde sütüm azdı mama ve süt ile besledim sütün azlığını hep kafaya taktım sonunda kesildi 7 ay emzirebildim.

İlk birkaç hafta, bebeklerin günde sekiz ila 12 kez emzirmesi gerekir. Bu, gece ve gündüz her iki ila üç saatte bire bölünür. Her seans yaklaşık 20 ila 30 dakika sürmelidir - ancak her bebeğin bitirdiğini söylemeden önce işinin bittiğini işaret etmesini bekleyin (emme-yutma paterni bir yutmaya yaklaşık dört emmeye kadar yavaşlayacaktır).

Back
X