ikizlermiş

eren41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2010
50
0
36
Kocaeli

Arkadaşlar bugün dr.kontrolüm vardı.Dr.üç tane kese gördü.İkisi gelişmiş üçüncü kese diğerlerine göre gelişmemiş bu bebek gidebilir dedi.Eğer gelişirse üçüz gelişmezse ikiz dedi.
O kadara şaşkınım ki var mı içinizde böyle bir durum yaşayan???

canım hayırlı olsun..benimde başta ikizdi,7.haftada belli olmuştu üçüz olduğu.benim üçüncü kesede küçücüktü ve doktorum kendiliğinden gider demişti ama o minik kese şimdi 6 aylık oldu..

peki ben üçüz istemezsem bu üçüncü kesenin alınması gibi bir durum söz konusu olur mu acaba.
Zaten bir oğlum var.3 hadi bir derece de 4 çocuğa tek maaşla bu devirde nasıl bakılır yaaa

canım isteğe bağlı mı bilmiyorum ma benim karın içim dar olduğu için ve gittiğim bütün doktorlar taşımamın sakıncalı olduğunu söylediği için birine redüksüyon yapıldı..içim hep keşkelerle dolu,kolay birşey değil birini aldırmak..

selam....benımde aynıydı bırı n cok mınktı dr gıder ddı bekleyelım onbes gun sonra gıttıgımızde baktık bıraz buyumus dr yıne gıder dedı bekleyelım ama ben sıkılmıstım cok kotu bı duygu gıdecekmı kalıcakmı dıye beklemek yıne gıttıgımızde bu kez ıyı-ce buyumus dıger ıkısıne yetısmıstı dr artık gıtmez dedı redukte edelım ama ben kabul etmedım sımdı cok sukur kızlarım benımleeeeeeeeeeee ınş hayırlısı ols

benim de ikizlerim gözüküyor,çarşamba gidip küçüğümün gidip gitmediğini görücez.ama ben hi istemiyorum gitmesini.çok istiyorum,her şeye razıyım yeter ki gitmesin.

yaa ikizlere herzaman sempatim vardır..çok isterdim bende ikizimin olamsını biri kız biri erkek:26:
saglıkla kucagınıza alın,analı babalı büyütün inşallahhh..

canım tedavi mi oldun nasıl üç tane olmuş (eren 41)

öncelikle tüm gebelere ve ikiz bekleyenlere Allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin..ben merak ediyorum aslında biraz konu dışında ama bilenler vardır diye..mesela ikizken embriyolardan birisi düşüyor.kimyasal gebelik olanlarda.peki kanamayla mı temizleniyor rahim.çok merak ediyorum hamileyken kanama mı geçiriyorsunuz arkadaşlar..redüksüyon uygulananlar sizler kanama yaşıyorsunuz?

hayır canım kanama yaşamadım ben..bebeğim kendi kendin yok oldu karnımda

senin yaşadıklarının aynısını yaşadım,ilk kontrolde 3 kese vardı 3. gidebilir çok gelişmiş görünmüor dedi.
ikinci kontrolde sadece 2 kese kalmıştı ,1 hafta önce 36. haftamda doğum yaptım,çok şükür bebekler benimle.
eğer 3. bebek olsaydı sonlandırılacaktı,benim taşıyamayacaımı riskli olduğunu söylemişlerdi.
bu arada benimde bir oğlum var ,klomenle hamile kaldım.

Haftaya 2.kontrolüm var.Yeni gelişmleri ben de merak ediyorum.3.kesenin kaybolduğu dönemde bir rahatsızlık yaşadın mı.Yani bunu hissedebilir miyiz?İkizlerinin cinsiyetleri ned :?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…