- Konu Sahibi asktanemmm
kızlar doğuma az kaldı çok korkuyorum ve hala isimde karar veremedik . ikra koycaz ismini ama yanına hangi isim olsn bi türlü blamadk ne olabilir sizce lütfen isim buln bize :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar doğuma az kaldı çok korkuyorum ve hala isimde karar veremedik . ikra koycaz ismini ama yanına hangi isim olsn bi türlü blamadk ne olabilir sizce lütfen isim buln bize :)
ikra su sanki su satan dükkan ismi gibi olmuş ikra sena daha güzel geliyor sanki kulağa :)
Güldürdünüz beniBencede İkra Sena
![]()
:) komik oluyor okuyunca sanki dimi :) ben de ikra ismini beğeniyorum ama bakalım hayırlısı bi bebiş olursa düşünürüz o zaman :)
Benim annemde ikrayı çok beğenirAma ben ismi kafamda bulduğum için pek önemi kalmıyor
![]()
ismi kafanda mı buldun o demek yahu :)
Yani şimdiden isme karar verdim demek istedim![]()
ben de küçüklükten beri isim düşünürüm hep ama yaş oldu 30 hala isim koyacak bi miniş gelmedi göbişime :)
Allah isteyen herkese nasip etsin canım![]()
Siz ne isim düşünmüştünüz ?![]()
oooo bir sürü ama en çok istediğim tek isim KARCA ama onu da eşim istemiyor
sonra;
SAHİL
KUMSAL
HİRANUR
EYMEN
ALYA
Bende yüz kere ismi değiştirdim.Ama en sonunda karara bağladım. Yeter beynim yanacak.
Umarım istediğiniz zaman bebek sahibi olursunuz![]()
amiiin inşallah Rabbim aratmasın isteyen herkese hayırlısıyla versin amin :)
senin düşündüğün isim ne?
Kız : Elif Duru
Erkek : Utku
Amin canım isteyen herkese![]()
inşallah sevdiğin isimleri koyacağın bir miniş verir Rabbim istediğin vakitte :)