- Konu Sahibi bubumavimi
Hayatimin en berbat aksamini yasadim ve gecenin korunde en guzel gecesine dondu.
Ben sadece guzel kisimdan ve dert olan kisimdan giricem.
Hayatimin askiyla bu gece baristim. (bilenler az kalsin baska bi kadina meyledecek noktaya geldigimi biliyor)
Hayir. Yozlasmis bi kadin degilim. Sadece icimde bi erkek yasiyor.
Kendimi alatayim:
Acayip baskin bi karakterim. Basim dik.kuyruk dik. Dilim sivri.
Erkek gibi sehvet nefs var. Zaten kadin erkek fark etmez meylediyorum. (ancak yanlis anlasilma olmasin. İcraata dokmuyorum. Sadece meyil var. Aska inaniyorum.)
P...o izliyorum. Hatta bu adamla beraber bile izledik. Pisligine degil. Nasil yapiyorlar vs diye.
Giyimim spordur. Kokos kadinsi hic olmadim.
Son olarak testesteronum erkeklik hormonum normalden yuksek. : /
Hayatta hep sivri disli rekabetci ve kazanan tuttugunu koparan oldum ama dibe battim mi da tam battim.
Sevdim mi sonuna kadar sevdim. Asla aldatmadim.
Hayatimin askina gelirsek... Beni aldatmis olmasini saymazsak son derece erkeksi
Basi dik dedigim dedik
İnandigindan vazgecmez
Kavgaci degil ama inatci. İnadiyla kavgayi kazanir zaten
Acayip sehvetli bi adam yani hizim yetisir
Ve benim diger ozellikleri alip bu arkadasa kopyalayin.
Bu adam beni bu manyakliklarim sebebiyle sevdi. Diger kadinlarin disine gore olmadigini soylerdi.
İliskinin ilerleyen zamanlarinda bu ozelliklerim sorun oldu. Koprudeki iki inatci keci gibi gurur kibir ofke butun seytani ozellikleri iliskimize kattik. Sadece sevisince bitiyordu kavga. Cocuk hayali kurduk gunler gecelerce...
Ama inatci keciler ayrildi ve dayanamayip bu askin izdirabina baristilar.
Uzun oldu ama ins buraya kadar okumussunuzdur.
Bu iliski biz ayni dvm edersek net bisey yine bitecek. Ne yapayim ben? Karakterimden odun vereyim mi yoksa yardir gitsin. Sen sensin mi diyorsunuz? Yoksa baska bi orta yol var mi?
GURUR denen seyi yenemiyorum. Yenenler bana yardim etsin.
Not1 erkek degilim arkadaslar. Fake degilim. Duz insanim. Her sekilde kanitlarim. Sadece bipolarim var bu yuzden biraz garibim. Kizmayin. Kusur var ise affola.
Not2. Not2 yok.
Ben sadece guzel kisimdan ve dert olan kisimdan giricem.
Hayatimin askiyla bu gece baristim. (bilenler az kalsin baska bi kadina meyledecek noktaya geldigimi biliyor)
Hayir. Yozlasmis bi kadin degilim. Sadece icimde bi erkek yasiyor.
Kendimi alatayim:
Acayip baskin bi karakterim. Basim dik.kuyruk dik. Dilim sivri.
Erkek gibi sehvet nefs var. Zaten kadin erkek fark etmez meylediyorum. (ancak yanlis anlasilma olmasin. İcraata dokmuyorum. Sadece meyil var. Aska inaniyorum.)
P...o izliyorum. Hatta bu adamla beraber bile izledik. Pisligine degil. Nasil yapiyorlar vs diye.
Giyimim spordur. Kokos kadinsi hic olmadim.
Son olarak testesteronum erkeklik hormonum normalden yuksek. : /
Hayatta hep sivri disli rekabetci ve kazanan tuttugunu koparan oldum ama dibe battim mi da tam battim.
Sevdim mi sonuna kadar sevdim. Asla aldatmadim.
Hayatimin askina gelirsek... Beni aldatmis olmasini saymazsak son derece erkeksi
Basi dik dedigim dedik
İnandigindan vazgecmez
Kavgaci degil ama inatci. İnadiyla kavgayi kazanir zaten
Acayip sehvetli bi adam yani hizim yetisir
Ve benim diger ozellikleri alip bu arkadasa kopyalayin.
Bu adam beni bu manyakliklarim sebebiyle sevdi. Diger kadinlarin disine gore olmadigini soylerdi.
İliskinin ilerleyen zamanlarinda bu ozelliklerim sorun oldu. Koprudeki iki inatci keci gibi gurur kibir ofke butun seytani ozellikleri iliskimize kattik. Sadece sevisince bitiyordu kavga. Cocuk hayali kurduk gunler gecelerce...
Ama inatci keciler ayrildi ve dayanamayip bu askin izdirabina baristilar.
Uzun oldu ama ins buraya kadar okumussunuzdur.
Bu iliski biz ayni dvm edersek net bisey yine bitecek. Ne yapayim ben? Karakterimden odun vereyim mi yoksa yardir gitsin. Sen sensin mi diyorsunuz? Yoksa baska bi orta yol var mi?
GURUR denen seyi yenemiyorum. Yenenler bana yardim etsin.
Not1 erkek degilim arkadaslar. Fake degilim. Duz insanim. Her sekilde kanitlarim. Sadece bipolarim var bu yuzden biraz garibim. Kizmayin. Kusur var ise affola.
Not2. Not2 yok.