• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İktidar catismasi: Erkek gibi kiz vs erkek gibi erkek

bubumavimi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2014
134
25
0
İzmir
Hayatimin en berbat aksamini yasadim ve gecenin korunde en guzel gecesine dondu.

Ben sadece guzel kisimdan ve dert olan kisimdan giricem.

Hayatimin askiyla bu gece baristim. (bilenler az kalsin baska bi kadina meyledecek noktaya geldigimi biliyor)

Hayir. Yozlasmis bi kadin degilim. Sadece icimde bi erkek yasiyor.

Kendimi alatayim:

Acayip baskin bi karakterim. Basim dik.kuyruk dik. Dilim sivri.

Erkek gibi sehvet nefs var. Zaten kadin erkek fark etmez meylediyorum. (ancak yanlis anlasilma olmasin. İcraata dokmuyorum. Sadece meyil var. Aska inaniyorum.)
P...o izliyorum. Hatta bu adamla beraber bile izledik. Pisligine degil. Nasil yapiyorlar vs diye.
Giyimim spordur. Kokos kadinsi hic olmadim.
Son olarak testesteronum erkeklik hormonum normalden yuksek. : /
Hayatta hep sivri disli rekabetci ve kazanan tuttugunu koparan oldum ama dibe battim mi da tam battim.
Sevdim mi sonuna kadar sevdim. Asla aldatmadim.

Hayatimin askina gelirsek... Beni aldatmis olmasini saymazsak son derece erkeksi
Basi dik dedigim dedik
İnandigindan vazgecmez
Kavgaci degil ama inatci. İnadiyla kavgayi kazanir zaten
Acayip sehvetli bi adam yani hizim yetisir
Ve benim diger ozellikleri alip bu arkadasa kopyalayin.

Bu adam beni bu manyakliklarim sebebiyle sevdi. Diger kadinlarin disine gore olmadigini soylerdi.

İliskinin ilerleyen zamanlarinda bu ozelliklerim sorun oldu. Koprudeki iki inatci keci gibi gurur kibir ofke butun seytani ozellikleri iliskimize kattik. Sadece sevisince bitiyordu kavga. Cocuk hayali kurduk gunler gecelerce...

Ama inatci keciler ayrildi ve dayanamayip bu askin izdirabina baristilar.

Uzun oldu ama ins buraya kadar okumussunuzdur.

Bu iliski biz ayni dvm edersek net bisey yine bitecek. Ne yapayim ben? Karakterimden odun vereyim mi yoksa yardir gitsin. Sen sensin mi diyorsunuz? Yoksa baska bi orta yol var mi?

GURUR denen seyi yenemiyorum. Yenenler bana yardim etsin.

Not1 erkek degilim arkadaslar. Fake degilim. Duz insanim. Her sekilde kanitlarim. Sadece bipolarim var bu yuzden biraz garibim. Kizmayin. Kusur var ise affola.

Not2. Not2 yok.

Demek ki ikinizde bazı dönemler başka insanlara meyledicek konuma gelmişsiniz
Yani sen bir kadına değil erkeğe de ilgi duyabilirdin
Tek fark sanırım onun kendine engel olamamış olması
Eğer barıştıysan bir şeyleri silmeyi göze almışsın demektir
Ya unutacaksın ya tümüyle sileceksin hayatından
Başka yolu yok :31:

Aldatma konusunu astim. Olayin ayrintisi var. Ama affettirdi kendini. Bu arada Ben o yokken baska birine meylettim. O varken hayatimda tum cinsiyetlerden ariniyorum. Sadece ona daliyorum mal gibi.

En buyuk sorun karakter catismasi. Mesela para meselesi. Bi yere cikiyoruz. Ben vericem. Hayir ben vericem. Ya hayir ben vericem. Sen verirsen bagiririm. Agzinin ortasina indiricem simdi.... Seklinde uzuyor. Bu en ufak ornek :/

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selamlar,
Kendini bu kadar net anlatabiliyorsan aslında sen ilişkinde ve çevrende konuyla ilgili olup biten her noktanın son derece farkındasın demektir.
Yani, sen aslında ne yapman gerektiğini de biliyorsun.
Burada soruşunsa olsa olsa bu kararını onaylatma arzun.

Bipolarlık, erkeklik hormonu filan. Bunlar değil senin baskınlığının ardındakiler. Aranızda basit bi ifadeyle koca bir "ego çatışması" var. Erkeklik hormonu çatışması değil yani. Neticede, baştan aşağı tastamam erkek olup da karakteri çekinik olan tonlarca erkek de var.
Mesele ego yani.

Ego çatışması yaşayan milyonlarca çift vardır muhtemelen. Tecrübe etmişliğim de var bizzat. Çözümü yok değil, iki tarafın da baskınlığına rağmen bi şekilde idare edilinebiliyor.
Ha evet, bu tarz ilişkiler idare etse de çok yorucu oluyorlar. Sürekli en ufak konuda bile çatışmaktan iki tarafı da yıpratıyor.
Eğer ikinizin de birbirinize aşık olduğunuza kesinlikle eminsen. Buranın altını çiziyorum, çizemiyorum gerçi mobil olduğum için ama. Eminsen ve yaşadığın tek bi güzel saniyenin dahi tüm o yorgunluğa değeceğini düşünüyorsan, üstadın o ünlü tiradda dediği gibi. Çaresi yok çekeceksin. Gittiği yere kadar yani.

Ama diyosan ki, yok bro ben kendimi yıpratacak kadar deli divane aşık değilim başkasını da bulabilirim filan.
Boşuna uğraşma.
İlişki kadıköy dolmuşuna dönüyo sonra, dur kalk dur kalk.

Bunlar işin teorisiydi. Şimdi pratiğe gelelim. Eğer harbici seviyosan zaten sen fark etmeden egonu dizginleyen taraf oluyosun. Bu tarz baskınlıktan çatışan çiftlerde yani, biri daha çok seven taraf otomatikman kendini biraz frenleyip şekil veriyo kendine.
Yani bunu yapsam mı yapmasam mı, kendimden ödün versem mi vermesem mi diye düşünüp birilerine danışmaya fırsat kalmıyo. Kendiliğinden doğal bi götürü olarak veriyosun zaten

Onun için en başta aslında bilinçaltındaki karar belli, buraya sadece onaylatmak için girdin dediydim.
Bence devam etmeyeceksin zaten o yüzden.
Ha ihtirasınız falan uyuyormuş, sizce etik açıdan sorun yoksa ilişkinizi serbest bi ilişki haline döndürüp "takılabilirsiniz".
Kişisel tavsiyem de zaten egosuyla vs senden daha az baskın birini bulman veya bütün yıpranmaya değecek bir egodaş bulman. En azından senin gibi sadık olup seni aldatmayacak.
Ay yeter uzun oldu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayatimin en berbat aksamini yasadim ve gecenin korunde en guzel gecesine dondu.

Hayatimin askiyla bu gece baristim. (bilenler az kalsin baska bi kadina meyledecek noktaya geldigimi biliyor)

Kendimi alatayim:

Erkek gibi sehvet nefs var. Zaten kadin erkek fark etmez meylediyorum. (ancak yanlis anlasilma olmasin. İcraata dokmuyorum. Sadece meyil var. Aska inaniyorum.)
P...o izliyorum. Hatta bu adamla beraber bile izledik. Pisligine degil. Nasil yapiyorlar vs diye.
Hayatta hep sivri disli rekabetci ve kazanan tuttugunu koparan oldum ama dibe battim mi da tam battim.

Hayatimin askina gelirsek... Beni aldatmis olmasini saymazsak son derece erkeksi
Basi dik dedigim dedik
İnandigindan vazgecmez

Bu adam beni bu manyakliklarim sebebiyle sevdi. Diger kadinlarin disine gore olmadigini soylerdi.

İliskinin ilerleyen zamanlarinda bu ozelliklerim sorun oldu. Koprudeki iki inatci keci gibi gurur kibir ofke butun seytani ozellikleri iliskimize kattik. Sadece sevisince bitiyordu kavga. Cocuk hayali kurduk gunler gecelerce...

Bu iliski biz ayni dvm edersek net bisey yine bitecek. Ne yapayim ben? Karakterimden odun vereyim mi yoksa yardir gitsin. Sen sensin mi diyorsunuz? Yoksa baska bi orta yol var mi?

Not1 erkek degilim arkadaslar. Fake degilim. Duz insanim. Her sekilde kanitlarim. Sadece bipolarim var bu yuzden biraz garibim. Kizmayin. Kusur var ise affola.

Not2. Not2 yok.

Yanlış kişiyi alıntılamışım. Yukarda.

Selamlar,
Kendini bu kadar net anlatabiliyorsan aslında sen ilişkinde ve çevrende konuyla ilgili olup biten her noktanın son derece farkındasın demektir.
Yani, sen aslında ne yapman gerektiğini de biliyorsun.
Burada soruşunsa olsa olsa bu kararını onaylatma arzun.

Bipolarlık, erkeklik hormonu filan. Bunlar değil senin baskınlığının ardındakiler. Aranızda basit bi ifadeyle koca bir "ego çatışması" var. Erkeklik hormonu çatışması değil yani. Neticede, baştan aşağı tastamam erkek olup da karakteri çekinik olan tonlarca erkek de var.
Mesele ego yani.

Ego çatışması yaşayan milyonlarca çift vardır muhtemelen. Tecrübe etmişliğim de var bizzat. Çözümü yok değil, iki tarafın da baskınlığına rağmen bi şekilde idare edilinebiliyor.
Ha evet, bu tarz ilişkiler idare etse de çok yorucu oluyorlar. Sürekli en ufak konuda bile çatışmaktan iki tarafı da yıpratıyor.
Eğer ikinizin de birbirinize aşık olduğunuza kesinlikle eminsen. Buranın altını çiziyorum, çizemiyorum gerçi mobil olduğum için ama. Eminsen ve yaşadığın tek bi güzel saniyenin dahi tüm o yorgunluğa değeceğini düşünüyorsan, üstadın o ünlü tiradda dediği gibi. Çaresi yok çekeceksin. Gittiği yere kadar yani.

Ama diyosan ki, yok bro ben kendimi yıpratacak kadar deli divane aşık değilim başkasını da bulabilirim filan.
Boşuna uğraşma.
İlişki kadıköy dolmuşuna dönüyo sonra, dur kalk dur kalk.

Bunlar işin teorisiydi. Şimdi pratiğe gelelim. Eğer harbici seviyosan zaten sen fark etmeden egonu dizginleyen taraf oluyosun. Bu tarz baskınlıktan çatışan çiftlerde yani, biri daha çok seven taraf otomatikman kendini biraz frenleyip şekil veriyo kendine.
Yani bunu yapsam mı yapmasam mı, kendimden ödün versem mi vermesem mi diye düşünüp birilerine danışmaya fırsat kalmıyo. Kendiliğinden doğal bi götürü olarak veriyosun zaten

Onun için en başta aslında bilinçaltındaki karar belli, buraya sadece onaylatmak için girdin dediydim.
Bence devam etmeyeceksin zaten o yüzden.
Ha ihtirasınız falan uyuyormuş, sizce etik açıdan sorun yoksa ilişkinizi serbest bi ilişki haline döndürüp "takılabilirsiniz".
Kişisel tavsiyem de zaten egosuyla vs senden daha az baskın birini bulman veya bütün yıpranmaya değecek bir egodaş bulman. En azından senin gibi sadık olup seni aldatmayacak.
Ay yeter uzun oldu.

Serbest bi iliski mantigi ikimize de uzak. O acidan secenekler arasinda degil.

Su onaylatma konusuna kafam takildi. Bunda hakli olabilirsin. Cok kafa utulemis olucam ama en son sunu da sorsam... Taviz verirsem yani kendimden 'kolay lokma' oldugumu ya da 'cepte' oldugumu dusunup gitmesinden korkuyorum. Erkekler genel olarak nasil bi tavir sergilerler? Sevgimi cok gosterirsem o sertligimi yumusatirsam karsi taraf yerle bir edecekmis gibi geliyor beni. Ciddi bir guven sorunu var sanirim.

Hormon tedavisi gördünüz mü? Kadının fazla cinsel ihtiyaç hissetmesinin, doymamasının, sürekli cinsellik düşünmesinin sebebiymiş testesteron yüksekliği.

Kendimi alatayim:

Basi dik dedigim dedik
İnandigindan vazgecmez

Not2. Not2 yok.

okurken bile öyle itici buldum ki bu ilişkiyi...
ee napalım sevişince düzeliyomuş herşey. sevişemeyecek kadar yaşlanıncaya kadar devam edin sizde :35:
ehh ondan sonrada torundu torbaydı derken hayat geçer gider zaten...

Su onaylatma konusuna kafam takildi. Bunda hakli olabilirsin. Cok kafa utulemis olucam ama en son sunu da sorsam... Taviz verirsem yani kendimden 'kolay lokma' oldugumu ya da 'cepte' oldugumu dusunup gitmesinden korkuyorum. Erkekler genel olarak nasil bi tavir sergilerler? Sevgimi cok gosterirsem o sertligimi yumusatirsam karsi taraf yerle bir edecekmis gibi geliyor beni. Ciddi bir guven sorunu var sanirim.

Bipolarlık ve diğer hormonal sorunların için tedavi görüyorsan aksatma,görmüyorsan da mutlaka yardım al.
Bunlar hayatının aksayan yönlerini tamir etmekte sana yardımcı olacaktır.
TAviz derken neleri kastediyorsun bilmiyorum ama ikili ilişkilerde yer yer tavizler de verilir,alttan da alınır,hoş ta göürülür veya görmezden de gelinir.
Bunları yaparak taşır ancak iki insan birbirini.
Gündelik hayattaki her durumda bir güç savaşına girmek çok yıpratıcıdır.
Güç savasını gereken yerde yaparsın.Her durumda savaşa hazır bir komando gibi durmak çok zor.
Biraz akışına bırakmalı, doğal seyrinde ilerlemesine müsade etmeli hayatı.

Aldatma konusunu astim. Olayin ayrintisi var. Ama affettirdi kendini. Bu arada Ben o yokken baska birine meylettim. O varken hayatimda tum cinsiyetlerden ariniyorum. Sadece ona daliyorum mal gibi.

En buyuk sorun karakter catismasi. Mesela para meselesi. Bi yere cikiyoruz. Ben vericem. Hayir ben vericem. Ya hayir ben vericem. Sen verirsen bagiririm. Agzinin ortasina indiricem simdi.... Seklinde uzuyor. Bu en ufak ornek :/

ahahah bayıldım ben sana yaa:) :54:yazdıklarında kendımı gordum resmen..ben bıraz torpulemeye calıstım bu huyumu..sevdıgım adamı kaybetmeye nıyetım yoktu sonucta.ama ıcımde hala o savas devam edıyor o ayrı tabı...yatakta da boyleyız..ıste o zman sıradısı oluyoruzz :ssz:

okurken bile öyle itici buldum ki bu ilişkiyi...
ee napalım sevişince düzeliyomuş herşey. sevişemeyecek kadar yaşlanıncaya kadar devam edin sizde :35:
ehh ondan sonrada torundu torbaydı derken hayat geçer gider zaten...

mantıklı söyledin de uzak mesafe ilişkisi şu sıralar çıkmaza girdi. 1 aya yanındayım ama.
bu arada güzeli herkes sever mühim olan iğrenci sevmek :51:

ahahah bayıldım ben sana yaa:) :54:yazdıklarında kendımı gordum resmen..ben bıraz torpulemeye calıstım bu huyumu..sevdıgım adamı kaybetmeye nıyetım yoktu sonucta.ama ıcımde hala o savas devam edıyor o ayrı tabı...yatakta da boyleyız..ıste o zman sıradısı oluyoruzz :ssz:

bugün uzun uzun konuştk. bugüne dek hep dik başlı oldum. afedersin böke sardı. bugünden itibaren dişi kaplan değil yavru kedicik olucam.
sonuç olumlu olursa sana yazarım :52:

bugün uzun uzun konuştk. bugüne dek hep dik başlı oldum. afedersin böke sardı. bugünden itibaren dişi kaplan değil yavru kedicik olucam.
sonuç olumlu olursa sana yazarım :52:

:) maleseff bi yerden sonra b.ka sarıyor çeken bilir:37: kesınlıkle beklıyorum taktık falan yakalarsan dırekt yaz buraya :) burcun nedir merak ettim

Ben feminen gorunurum, en topuklu ayakkabiyi, en uzun etegi giyerim ama............lakin benim de icimde benzer bir canavar yasiyor. Hep burnumun dikine giderim, gururumu asla cignemem. Askimdan olsem bile gururum aradaysa kesinlikle taviz vermem. Gururum her seyden, herkesten once gelir, gururuma dokunan erkegi n yuzune tekrar bakmam, yakarim yikarim, hayatindan oyle giderim.Sertlikte de, is hayatinda da kaplan kesilirim, gerekirse meydan okumaktan cekinmem. is hayatinda rekabette de goze goz dise dis girerim, rekabeti severim, en iyi olmak icin cok calisirim.

Bence bunlar erkeklere ozgu karakter ozellikleri degil, toplum yumusak ve feminen davranmamiz icin baski yapiyor. Neden bir kadin da sert, dominant, ne istedigini bilen bir karaktere sahip olmasin?

Canimi sikan insanlari ayagimin altina almayi da dusundgum ara ara olmustur......kisiligim tavizsiz, kendim eyvallahsizim ama asla kendimi erkek gibi olarak tanimlamadim, bence baskin bir kisilik tasimak kadin/erkek olmakla degil o kisiyle alakali, toplum hanim hanimcik ol diyerek beynimizi bulandiriyor sadece.

Ben mutluyum karakterimden. Toplumun rol bictigi sekilde yumusakbasli, hanim hanimcik olamam asla.

Son düzenleme:

Yeni okuyabildim.
Normal ilişkilerde taviz verilir, illa karşı taraf cepte olduğunu düşünmek zorunda değildir. O tamamen karşı tarafın karakterine bağlıdır. Benim bu zamana kadar gördüğüm, genelde tam olgunlaşmamış, bencil yönü fazla, karakteri yaşı kaç olursa olsun tam oturmamış veya çocukluğu travmalı geçmiş insanlarla bu "cepte artık" olayı yaşanıyo.
Seninkinin de karakterine bağlı kısaca.
Sonradan bugün konuştuk, artık kedi olucam demişsin. Bi dene madem. Ama o seni cepte görme meselesi en az 4-5 ayda kendini belli eder. Onu belirteyim.

Ne kadar 'harbi', ne kadar dogalsiniz. Bayildim size.

Back
X