Il denemem olacak destek bekliyrm

yazkizim88

Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
191
63
18
36
Bende tup bebek yaptirmayi dusunuyorum 3.5 yillik evliyiz 2 yildir cocuk duusnuyrz olmadi.
Rahim filmi, yumurta buyutme, asilama derken hic biri sonuc vermedi. Esimin sonuclari iyi bende 2 cmlik cikolata kisti var doktor bundan bisey olmaz dedi kan degerlerim iyi tutma ihtimali nedir sizce

Insallah tutar canim ama tutma ihtimali %50-60i gecmiyor malesef bende hic bir sorun yokken embriyomuz cok kaliteliyken doktor cok umutluyuz %60tutacak demisken tutmadi ikinciyi denicez 1ay snra bu isler kismet tipta biyere kadar yani nasipse vakti gelmisse tutar elbet

Benm de ilki tuttu 5 haftalıkken duşmuştu ikinci hiç tutmadı uçuncude ikizlere hamileym hemen pes etmeyin bende her yolu denedm ilkinde tutmadıysa. Histereskopi rahim çizme isteyin doktorunzdan ve embriyolara pgt isteyin maddi durumunuz yeterince var ise pgt embriyoları genetikden geçirip sağlıklı olanları seçiyorlar her dollenen embriyo sağlıklı olmuyor en son durumda ben bunları denedm allahım da ol dedi inşallah allahm hepimiznde kucaklarını doldurur

Benm de ilki tuttu 5 haftalıkken duşmuştu ikinci hiç tutmadı uçuncude ikizlere hamileym hemen pes etmeyin bende her yolu denedm ilkinde tutmadıysa. Histereskopi rahim çizme isteyin doktorunzdan ve embriyolara pgt isteyin maddi durumunuz yeterince var ise pgt embriyoları genetikden geçirip sağlıklı olanları seçiyorlar her dollenen embriyo sağlıklı olmuyor en son durumda ben bunları denedm allahım da ol dedi inşallah allahm hepimiznde kucaklarını doldurur
Gule gule buyut bebiş inş hayırlı olsun ins nerde yaptırdım ız acaba

Back
X