İl dışı tayinim çıktı.4 yıla neler sığdırdım.içim buruk ayrılıyorum.

ahgs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
177
2
96
Antalya
Ilk duyduğumda çok sevindim atamam çıktı diye.2 yıldır bu günü bekliyordum.ildışı atama ile antalyaya geldim.bazen arkama dönüp bakıyorum 4 yıla ne sığdırmışım diye.ilk görev yerim,ilk öğrencilerim,ilk etkilenmem,ilk insanları tanımam,ilk defa muhtaçlığın ne olduğunu anlamam,ilk aşk ve evlilik sonra kısa süre ile ilk yıkım...herşey farklı olabilirdi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

şimdi ise korkuyorum. Atandığım yer ile ilk atandığım yer arasındaki ufak tesadüflerden.ilk atandığım yer ile ikinci atandığım yerin isimleri aynı sadece bir harf farklı,ilk atandığım yer ilçenin en büyük köyüydü burasıda antalyanın en büyük köyü.yine lojman var diyen bir müdür...tek fark ilk yerde kıpır kıpır bir kızdım şimdi ise mecburiyetten tayin istemiş 4 yılda yaşlanmış boşanmış bir kızım.tarih tekerrürden ibaret değildir inşallah

ilk görev yeri hiç unutulmuyor arkadaslıklar yaşananlar..ama kısa zamanda yeni şehre adapte oluyorsunuz yeni bir hayat yepyeni dostluklar ve belki daha güzel bir hayat bunların hepsi sizin elinizde.ben ilk görev yerimden cok sıkılmıstım tayin istemiştim orda beraber calıstıgım bir abinin su sözünü hiç unutmuyorum"gittiğin yere ruhunu götürdüğün müddetçe hiç gitmemiş olursun" demişti gerçekten öyle ruhumuzuda yanilemek gerekiyor..hayırlı olsun yeni görev yeriniz size güzellikler getirsin

Ilk duyduğumda çok sevindim atamam çıktı diye.2 yıldır bu günü bekliyordum.ildışı atama ile antalyaya geldim.bazen arkama dönüp bakıyorum 4 yıla ne sığdırmışım diye.ilk görev yerim,ilk öğrencilerim,ilk etkilenmem,ilk insanları tanımam,ilk defa muhtaçlığın ne olduğunu anlamam,ilk aşk ve evlilik sonra kısa süre ile ilk yıkım...herşey farklı olabilirdi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

şimdi ise korkuyorum. Atandığım yer ile ilk atandığım yer arasındaki ufak tesadüflerden.ilk atandığım yer ile ikinci atandığım yerin isimleri aynı sadece bir harf farklı,ilk atandığım yer ilçenin en büyük köyüydü burasıda antalyanın en büyük köyü.yine lojman var diyen bir müdür...tek fark ilk yerde kıpır kıpır bir kızdım şimdi ise mecburiyetten tayin istemiş 4 yılda yaşlanmış boşanmış bir kızım.tarih tekerrürden ibaret değildir inşallah

ilk görev yerı tabıkı baskadır orda piştin orda işi öğrendın ama gidecegın yerde daha mutlu olabılecegını düşünüyorum sonucta ıstedıgın sey oldu darısı bana:D

Bugün bende ağladım olmayınca tayinim.Ama çıksaydı biliyorum ki boğazımda kocaman bir yumruyla ayrılıcaktım okulumdan,öğrencilerimden,köyümden...
Olur da seneye olmadı öbür seneye tayinim çıkarsa bende şu an hissettiklerinizi hissedicem.

Diğer yaşadıklarınızda bile bazı şeyler buldum kendimde...İlk defa bir yetişkin birey olarak topluma girmem,ilk ciddi etkilenmem,ilk ciddi kalp atışları,ilk yıkım...Allah sabır versin.

Müdürümün ben arada yeter artık isyan ediyorum gitmek istiyorum dediğinde bana söylediği bir söz vardı ''İnşallah gittiğiniz yer,gittiğiniz okul,yeni tanıdığınız insanlar şu anda bulunduğunuz yerdekiler aratmasın ''demişti.Çok etkilenmiştim bu dediğinden.
Hayırlısı olsun tekrardan.

Hakkınızda hayırlı olsun.

Yeni atandıgınız yerde,
Umarım güzel günler sizi bekliyordur...

çalıştığım okuldan kurtulmak için ne geliyorsa elimden yapıyorum. şimdi son umudum eşimin ilçesine geçmek.bence mekan değişikliği her zaman iyidir. insan zamanla alışır.

Yeni bir calisma oratmi basli basina az cok stres zaten. Senin birde uzuntulerin var sanirim.

Duygularin normal

Ben neyi duslersen o olura inananlardanim. Neden tersini dusunmuyorsun.

Yeni sehir yeni insanlar yeni umutlardir

Hatta belki seni ilelebet mutlu edecek kisi de oralarda biryerdedir.

Yada seni o kisiye kavusturacak insanla tanisacaksindir.

Her bitis bir baslangictir aradasim. Yurekli ol, guc ver kendine, adim at yeni dunyana

hepinize çok teşekkür ederim.yaşadıklarımdan dolayı çok hüzünlendim hatta ağladım.yani bu sebepten ötürü oradan kaçarcasına tayin istemek bana çok ağır geldi.inanırmısınız korktuğum için yeni yer ile ilgili hayal bile kuramıyorum.korkuyorum hayalimin tam tersi gerçekleşmesinden.ben çok yaralandım.allah sizin iyi dilekleriniz yüzü suyu hürmetine yeni yerim bana uğur getirir inşallah

hepinize çok teşekkür ederim.yaşadıklarımdan dolayı çok hüzünlendim hatta ağladım.yani bu sebepten ötürü oradan kaçarcasına tayin istemek bana çok ağır geldi.inanırmısınız korktuğum için yeni yer ile ilgili hayal bile kuramıyorum.korkuyorum hayalimin tam tersi gerçekleşmesinden.ben çok yaralandım.allah sizin iyi dilekleriniz yüzü suyu hürmetine yeni yerim bana uğur getirir inşallah

hepimiz farklı imtihanlardan geçiyoruz
bilsen bilmediğin kapıların ardında ne dramlar var..

Allah sağlık gibi zor imtihanlardan korusun
bunlar bişe değil
bu mübarek günlerde bol bol Rabbe dua et
hakkında hayırlısın dile

boşandığın kişiyle neden 5 ayda birlikte olmadınız?
bir yerde yazdıysan görmedim kusura bakma

Son düzenleme:
ilk görev yerimde 4 yıl çalıştıktan sonra geçen hafta da benim tayinim çıktı,çok bekledim,çok istedim...

öyle bir ortama girdim ki ilk sene,ağlayarak kaçıp çıktım okuldan defalarca,istifa etmeyi düşündüm ama tekrar atanamam korkusuyla yapamadım bir türlü.

gün saydım bir gün bitecek diye,bitti ve inan benim de içim buruk,haftaya ilişik kesmeye gideceğim ama düşününce bir tuhaf oluyorum.

kaldı ki sen daha büyük olaylar yaşamışsın,ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum.

inşallah yeni görev yerin sana bütün acılarını unutturur,bambaşka tertemiz bir başlangıç olur.mutluluklar:10:

eskiler "tedbili mekanda hayır vardır" demişler.... yaşadıklarını düşününce yeni görev yerinin senin için iyi olacağını hissediyorum... ne var ki yaşadığın tüm olumsuzluklara rağmen ilk görev yerini unutamazsın :34: tecrübeyle sabittir :34: Allah gittiğin yerde geldiğin yeri aratmasın canım....yeni görev yerin hayırlı uğurlu olsun....
bu arada branş öğretmeni olarak sınıf öğretmenlerine göre ne kadar şanslı olduğun bilmem seni teselli eder mi? :34:

hayırlısı olsun inşallah. öyle düşünme yeni yer yeni umutlar olur inşallah. keşke benim de tayinim olsa. sınıf öğretmeniyim eş durumu isticem ama çok zor il emri de kalktı. ne yaparım bilmiyorum 5 seneden sonra para almadan boş boş oturacak olmam çok korkutuyor. ne güzel atanmışsın inşallah her şey çok güzel olacak

hepimiz farklı imtihanlardan geçiyoruz
bilsen bilmediğin kapıların ardında ne dramlar var..

Allah sağlık gibi zor imtihanlardan korusun
bunlar bişe değil
bu mübarek günlerde bol bol Rabbe dua et
hakkında hayırlısın dile

boşandığın kişiyle neden 5 ayda birlikte olmadınız?
bir yerde yazdıysan görmedim kusura bakma

sorunun cevabını yazmıştım.ama kısaca ilk başka ben korktum ondan sonra ise o hiç birlikte olmamız için çaba göstermedi.bana korktuğunu söylemişti.

ilk görev yerimde 4 yıl çalıştıktan sonra geçen hafta da benim tayinim çıktı,çok bekledim,çok istedim...

öyle bir ortama girdim ki ilk sene,ağlayarak kaçıp çıktım okuldan defalarca,istifa etmeyi düşündüm ama tekrar atanamam korkusuyla yapamadım bir türlü.

gün saydım bir gün bitecek diye,bitti ve inan benim de içim buruk,haftaya ilişik kesmeye gideceğim ama düşününce bir tuhaf oluyorum.

kaldı ki sen daha büyük olaylar yaşamışsın,ne halde olduğunu tahmin edebiliyorum.

inşallah yeni görev yerin sana bütün acılarını unutturur,bambaşka tertemiz bir başlangıç olur.mutluluklar:10:

teşekkür ederim.aslında yeni yerlere hemen alışan birisiyim sanırım bana ağır gelen yaşadıklarımdan dolayı kaçmak oldu.eğer atamam çıkmasaydı tekrar aynı köyde o kişiyle birlikte görev yapıyor olacaktım.o zaman ne olurdu bilemiyorum.hayal kurmaya başladığım fakat hayallerimin yıkıldığı yerdi orası.halbuki ne hayallerim vardı.

teşekkür ederim.aslında yeni yerlere hemen alışan birisiyim sanırım bana ağır gelen yaşadıklarımdan dolayı kaçmak oldu.eğer atamam çıkmasaydı tekrar aynı köyde o kişiyle birlikte görev yapıyor olacaktım.o zaman ne olurdu bilemiyorum.hayal kurmaya başladığım fakat hayallerimin yıkıldığı yerdi orası.halbuki ne hayallerim vardı.

Sanırım Darwin'in sözüydü " Zeki olanlar değil, ortama uyum sağlayanlar yaşar..." Yeni bir başlangıç yapmışsın şimdi yeni hayallerle bir an önce yeni hayatına uyum sağlama zamanı. Geleceğini huzur içinde yaşa, asla geçmişinin bu günü gölgelemesine izin verme. Hepimizin hayatında kötü zamanlar oldu, düşmek başarısızlık değildir, başarısızlık düştüğümüz yerde kalmaktır... Hayat sana yeni bir fırsat vermiş kalkmışsın şimdi zihnini geçmişle bulandırmadan tekrar yürüme zamanıdır...

ılk duyduğumda çok sevindim atamam çıktı diye.2 yıldır bu günü bekliyordum.ildışı atama ile antalyaya geldim.bazen arkama dönüp bakıyorum 4 yıla ne sığdırmışım diye.ilk görev yerim,ilk öğrencilerim,ilk etkilenmem,ilk insanları tanımam,ilk defa muhtaçlığın ne olduğunu anlamam,ilk aşk ve evlilik sonra kısa süre ile ilk yıkım...herşey farklı olabilirdi diye düşünmekten kendimi alamıyorum.

içim öyle tuhaf olduki anlatamam,ortak noktalarımız varmış gibi
benim ilk atamam 2001 antakya kırıkhandı çok güzel bi o kadarda zordu 4 yıl sonra evlendim ve eş durumundan memleketime geldim neresimi antalya nın bi
ilçesi
ama canım bana inan5 yaşında oğlum var şu an 2.ye hamileyim ama kırıkhan benim için çok özel ve özlüyorum
senin durumun daha farklı,sen inşallah herşeye sıfırdan başlayarak çooooooooooook mutlu olursun
bak herşey çok güzel olacak önce buna inan herşey dahada güzel olacak de olsun öptüm:34:

3 idiots izlediyseniz sanırım oradakiler gibi deme vaktim "all iz well" herşey yolunda.inşallah her şey çok güzel olur.

Rabbim hakkınızda hayırlısını versin Yeni yeriniz yeni iş yeriniz size şans ve mutluluk getirsin İnşallah herşey sizin için daha güzel olur :)

Back
X