- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
- Konu Sahibi Cakmamarliyn
-
cok teşekkür ederim.Nefes alamazsan, tansiyonun duser bayilirsan, kendini kotu hissedersen hemen acile kos. En kotu durum odemden dolayi bogazinin sismesi ve nefes alamamaktir. Bir daha o tur ilaclari kullanma ve her doktora allerjinden bahset.
Gecmis olsun
Tesekkur ederim. Biley sormak istiyorum halanız sadece uyuşma belirtisiyle mi gitti? Acıkcası utanıyorumfa cünkü uyustun diye acile girmeye. Baska belirtiler olmusmuydu.?bu karıncalanma olayı için hemen acile git halamda ve bende de ilaç alerjisi var. halamı bu durumdan kaybetmek üzereydik. sıkıntılı bir durum bununla ilgili doktorun sana testler yapması lazım hangi ilaç grubuna karşı alerjin var ihmal etme çok önemli
Nefes uyusmadan dolayı problemli biraz ama cokta değil yani dün bu olayları yasamasam takmazdm bile gecer diye. O yuzden ikilemde kaldım gidip gitmemekle. Daha ağır belirti verirse gideyim diyorum artık .dediğiniz givi bayılma falan.Gecmis olsun
Nefes alip vermede sorun yasarsan bayilirsan acile mutlaka git
Olsun sen yine de git bence, vucut az tepki veriyor olabilir, yine de tedaviye ihtiyacin vardir canim. Sen gi git gorun doktora aklinda kalmasin.Nefes uyusmadan dolayı problemli biraz ama cokta değil yani dün bu olayları yasamasam takmazdm bile gecer diye. O yuzden ikilemde kaldım gidip gitmemekle. Daha ağır belirti verirse gideyim diyorum artık .dediğiniz givi bayılma falan.
Olsun sen yine de git bence, vucut az tepki veriyor olabilir, yine de tedaviye ihtiyacin vardir canim. Sen gi git gorun doktora aklinda kalmasin.
baygınlık geçirdi ama ilk belirtisi uyuşma bu konuda yani ciddi bişey olabilir utanmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?