ilaç alerjisi

Cakmamarliyn

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
1.657
2.451
358
Kızlar Merhaba,

Pazartesi günü idrarımda kan görünce hemen acile gıttım. İdrar yolu enfeksıyonu olduğunu söyledi. bikaç (ilaç ismi yasak değilse burayı düzenlerim) ilaç verdi antibiyotıkle birlikte. ilaçları dun sabahtan almaya başladım.aksam 20.00 gibi butun vucudumde kabarma kızarma ve benekler meydana geldi. bas dönmem başladı yeniden acile gittim. ilaç alerjısı olduğunu söylediler(bugune kadar hiçbiseye alerjım olmadı ama annemın soylediğine gore bebekken bıkere boyle olmuşum)bi alerji için serum taktılar bide normal bıldığımız bu şeffaf serumlardan taktılar.

alerjıye bağlı tansıyonumda yukselmıs serumlar sonrası hersey normale dondu. Sadece vücudumda benekler kaldı ama o ilk anki gibi değil sivilce gibi ve kabarmalarda yok.

Bu sabah uyandığımdan beri el dirseklere kadar, bacaklar dizime kadar, bu boynun altı goğus ustu boğur mu denıor oraya bilmiyorum, birde yüzümde aşırı derecede karıncalanma var, canı tatlı bı ınsan değilim açıkçası her dakıka acıle taşınmakta istemiyorum ama korktum google da bı bılgı bulamadım bununla ilgili.

böyle bısey yasayan oldu mu daha once? şimdeden teşekkürler yorumlarınıza.

Nefes alamazsan, tansiyonun duser bayilirsan, kendini kotu hissedersen hemen acile kos. En kotu durum odemden dolayi bogazinin sismesi ve nefes alamamaktir. Bir daha o tur ilaclari kullanma ve her doktora allerjinden bahset.
Gecmis olsun

bu karıncalanma olayı için hemen acile git halamda ve bende de ilaç alerjisi var. halamı bu durumdan kaybetmek üzereydik. sıkıntılı bir durum bununla ilgili doktorun sana testler yapması lazım hangi ilaç grubuna karşı alerjin var ihmal etme çok önemli

benim ilaç alerjim olduğunu ameliyat sonrası ben ayılmaya çalışırken taktıkları antibiyotik serumda fark ettiler çok fena olmuştum Allah tan hastanedeydim de hemen iğne yapıp serum taktılar

bu karıncalanma olayı için hemen acile git halamda ve bende de ilaç alerjisi var. halamı bu durumdan kaybetmek üzereydik. sıkıntılı bir durum bununla ilgili doktorun sana testler yapması lazım hangi ilaç grubuna karşı alerjin var ihmal etme çok önemli
Tesekkur ederim. Biley sormak istiyorum halanız sadece uyuşma belirtisiyle mi gitti? Acıkcası utanıyorumfa cünkü uyustun diye acile girmeye. Baska belirtiler olmusmuydu.?

Gecmis olsun
Nefes alip vermede sorun yasarsan bayilirsan acile mutlaka git
Nefes uyusmadan dolayı problemli biraz ama cokta değil yani dün bu olayları yasamasam takmazdm bile gecer diye. O yuzden ikilemde kaldım gidip gitmemekle. Daha ağır belirti verirse gideyim diyorum artık .dediğiniz givi bayılma falan.

Nefes uyusmadan dolayı problemli biraz ama cokta değil yani dün bu olayları yasamasam takmazdm bile gecer diye. O yuzden ikilemde kaldım gidip gitmemekle. Daha ağır belirti verirse gideyim diyorum artık .dediğiniz givi bayılma falan.
Olsun sen yine de git bence, vucut az tepki veriyor olabilir, yine de tedaviye ihtiyacin vardir canim. Sen gi git gorun doktora aklinda kalmasin.

Back
X