Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mersinde var canımArkadaşlar Allah rızası için ovitrelle bulamıyorum konya ve çevrelerinde bulan bulabilen var ise Allah rızası için yardımcı olsun lütfen![]()
Mersinde var canım
Ben De ilk defa kullanacağım ama bulamadım yok doktora sordum ee bulan hastalarım var bulmaya çalışın diyor tabi kolay onlara söylemesiGerçekten bu ovitrelle meselesinden çok sinir oluyorum artık ya başka bir ilaç çıkarsınlar artık bende kaç ay boyunca çılgınlar gibi aradım iki defa tedavim iptal edilmişti bu lanet ilaç yüzünden
Valla bakmadığım yer kalmadı ama Allah razı olsun size de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinÖzel Kadın Hastanesi tarzında bir hastane varsa Konya’da belki onun yakınlarında vardır canım inşallah hemen bulursun![]()
Bu ilacı bulmak çölde su bulmak gibi yemin ederim yalova da asla bulamadım 2 kere kullanabildim onu da zar zor İstanbul'dan bulmuştum o da arkadaşın eczacı tanıdığı vardı öyle yani. İşe yarasa içim gam yemicem işe de yaramadı bıraktım zaten doktora gitmeyi falanda stres oluyorum daha çok.Arkadaşlar Allah rızası için ovitrelle bulamıyorum konya ve çevrelerinde bulan bulabilen var ise Allah rızası için yardımcı olsun lütfen![]()
Amin teşekkür ederim inşallah sizde sağlıkla hayırlı evladınızı kucağınıza alırsınızValla bakmadığım yer kalmadı ama Allah razı olsun size de hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Merhaba İSTANBUL da hangi eczane acaba? Aylardır arıyorum çok sıkıntı bir durumBu ilacı bulmak çölde su bulmak gibi yemin ederim yalova da asla bulamadım 2 kere kullanabildim onu da zar zor İstanbul'dan bulmuştum o da arkadaşın eczacı tanıdığı vardı öyle yani. İşe yarasa içim gam yemicem işe de yaramadı bıraktım zaten doktora gitmeyi falanda stres oluyorum daha çok.
Göztepe de bi yerdeymiş eşim gidip almıştı ecrin eczanesi ydi yanlış hatırlamıyosam ama ben alalı 2 ay falan olduMerhaba İSTANBUL da hangi eczane acaba? Aylardır arıyorum çok sıkıntı bir durum
Benimde 4 gün önce yumurtam topladı. Geçen hafta doktor istedi ve yorumlardan korktum ama doktorun isteği gün gittim rastgele girdiğim 2. Eczaneden buldum. Orada olmasa bile depodan 2 saat içinde getirdiler. İzmir de kolay bulunuyor. Geçen sene de istanbuldan kolayca bulmuştum. Sanırım bazı şehirlerde zor.Gerçekten bu ovitrelle meselesinden çok sinir oluyorum artık ya başka bir ilaç çıkarsınlar artık bende kaç ay boyunca çılgınlar gibi aradım iki defa tedavim iptal edilmişti bu lanet ilaç yüzünden
Ben Hatay’da çok zorlanmıştım tedavi görürken burda da çok fazla bulamayan arkadaşa denk geldim maalesefBenimde 4 gün önce yumurtam topladı. Geçen hafta doktor istedi ve yorumlardan korktum ama doktorun isteği gün gittim rastgele girdiğim 2. Eczaneden buldum. Orada olmasa bile depodan 2 saat içinde getirdiler. İzmir de kolay bulunuyor. Geçen sene de istanbuldan kolayca bulmuştum. Sanırım bazı şehirlerde zor.
Umarım iyisinizdirBen Hatay’da çok zorlanmıştım tedavi görürken burda da çok fazla bulamayan arkadaşa denk geldim maalesef![]()