• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlaç hakkında destek

burco35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
24
Puanlar
38
Merhaba kızlar elimde tüp bebek ilaçlarım var aldım ama tedaviye başlayamadım çünkü bir türlü regli olmuyorum:( amacım ilaçlarımı satmak değil sadece tarihleri ileri atmak için benimle ilaçlarını değiştirmek isteyen kader arkadaşım olur mu ? Biliyorsunuz dünya para çöp olsun istemiyorum sadece yeni başlayan alan arkadaşımla değiştirmemiz mümkün mü izmirde olan arkadaşlar dönüş yapabilirseniz Allah rızası için çok sevinirim 🙏

Merhaba kızlar elimde tüp bebek ilaçlarım var aldım ama tedaviye başlayamadım çünkü bir türlü regli olmuyorum:( amacım ilaçlarımı satmak değil sadece tarihleri ileri atmak için benimle ilaçlarını değiştirmek isteyen kader arkadaşım olur mu ? Biliyorsunuz dünya para çöp olsun istemiyorum sadece yeni başlayan alan arkadaşımla değiştirmemiz mümkün mü izmirde olan arkadaşlar dönüş yapabilirseniz Allah rızası için çok sevinirim 🙏
hangi ilaçlar acaba? gonalf falan bahsediyorsanız açılmadıkça sorun olmuyor

Bende bekledim hasta olmadim ignelere basladim doktor olur dedi bakti yumurta var büyütdu doktorunu sor istersen a
Hasta olmaya gerek yok bence

hangi ilaçlar acaba? gonalf falan bahsediyorsanız açılmadıkça sorun olmuyor
evet gonalf açılmadıkça 6 ay ya süreleri o yüzden geçiyormuş :( kullanılmıyormuş benim de mayıs ve haziran da bitiyor maalesef

Bende bekledim hasta olmadim ignelere basladim doktor olur dedi bakti yumurta var büyütdu doktorunu sor istersen a
Hasta olmaya gerek yok bence
Benim dondurulmuş 3 embriyo var güa transfer olacaktım olmazsa deneyecektik ama transfer olamıyorum boşu boşuna bi sürü ilaç aldırdı ya

adet söktürücü ilaç vermedi mi doktorunuz tarlusal gibi hiç olmamanız neden pcos mu var

Back
X