- 6 Şubat 2020
- 100
- 20
- 13
- 35
- Konu Sahibi dernnurylmaz
Primolut ilaç halkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar konu hakkında yardımcı olur musunuzArkadaşlar?
Canım çok iyi olurKuzu istersen konunu duvarımda paylaşayım bilgisi olan arkadaşlar yazsın
Çok sağol kuzum, düşünmen yeterKuzu paylaşım inşallah bi faydam olur![]()
İnşallah birileri bilgi verir kuzuÇok sağol kuzum, düşünmen yeter♥
Ben adet olamıyorum o yüzden polikistik over var dedi doktorum. İlaç bittikten 10 gün içinde olursun dedi.Ben adetimi geciktirmek için kullanmıştım. Siz ne için sordunuz?
Kuzum adet olamıyorum o yüzden, doktorum hormon testi yapacak polikistik over tanısı koyduİnşallah birileri bilgi verir kuzune içindi bu ilaç?
Anladım kuzum hayırlısı olsun inşallahKuzum adet olamıyorum o yüzden, doktorum hormon testi yapacak polikistik over tanısı koydu
Sağol kuzumm çok teşekkür ederim hassasiyetin içinAnladım kuzum hayırlısı olsun inşallah ♥
Canım profilime de bak mesajda paylaştım profilime de yazıyorlar cevapSağol kuzumm çok teşekkür ederim hassasiyetin için![]()
Doğum kontrol hapı. Adet düzensizliğimde vermişti doktor kistim de vardıPrimolut ilaç halkında bilgisi olan arkadaşlar yazabilir mi?
Tamam kuzummCanım profilime de bak mesajda paylaştım profilime de yazıyorlar cevap![]()
Doktorum adet düzensizliği için verdi. Polikistik over var dedi adet olunca gel hormon testi yapıcam dedi.Canım bu ilaç adet geciktirici olarak kullanılır birde düzensiz uzun süren mensturasyon kanamalarında kullanılır