Ilaç kullanırken beraberlık

• Konu Sahibi Konu Sahibi a_z
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

a_z

YANILDIĞIM BİR GÜN DAHA..
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2009
56
0
86
Diğer
Kızlar ben bı sey soracagım dostınex kullanırken ploraktının dusmesı ıcın doktor kesınlıkle ılıskıyı onermedı aranızda bu ılacı kullanan varmı yardımcı olun lutfen.....

Bu ilacı hiç kullanmadım..
Ama doktor ilaç kullanırken cinsel ilişki yasak demişse yapacak bir şey yok bence.

Kızlar ben bı sey soracagım dostınex kullanırken ploraktının dusmesı ıcın doktor kesınlıkle ılıskıyı onermedı aranızda bu ılacı kullanan varmı yardımcı olun lutfen.....

ben bu ilacı üç ay boyunca kullandım her pazartesi ve perşembe günleri prolaktinimin düşmesi için...
ben bu ilacı kullanırken bile birliktelik yaşadık,sonuçta çocuk tedavisi görüyordum...

tesekkur ederım( gonul yarası ) bılgılerın ıcın ama doktor bu ılacın dusuge sebep oldugunu soyledı bende ınankı korkuyorum bu kadara ugrasmamın sonucunda dusuk olusa affetmem kendımı .

cnm dusuk olayını dıger forumlardada gormustum bende kullanıyorum gecen aydan berı ama drum o konuda bırsey demedı cunku bebek ıstıyoruz sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…