İlaç verirler mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Gezlekellence

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
11
0
1
23
Arkadaşlar mahkeme beni akıl hastanesine gözetime gönderiyor cezai ehliyetim var mı yok mu diye bu süreçte bana ilaç verme yetkileri var mı benim bir sorunum yok bu ilaçlar yüzünden yanlış birşey yazmasınlar ayrıca şekerim tansiyonum ve astımım var bi zarar verir mi ve ben orada nasıl durcam yardım edin ayrı odaya mı koyacaklar hastaların içine mi

Bu yazı gibi konuşuyorsanız kimse size cezai ehliyetin yokdemez.

Cezai ehliyeti olmama durumu doğru ile yanlışı ayırt edememek demektir.

Sizi hangi sebeple gözetim altına alacaklar?

"Asyamege ben sokak ortasında bir aile tarfından dayak yedim daha sonra mahkemeye verince ben kendi kendimi dövmüşüm rapor almak için onlara böyle böyle diyormuşum çocukları dövüyormuşum onlara sizi keserim diyormuşum gibi abuk subuk şeyler dediler mahkeme de bunun üzerine böyle karar verdi neye dayanarak yapıyorlar bende bilmiyorum

Durum bu kadar ciddi, neden avukatınız yok?
AVukat tutacak durumum yok baronun bana verdiği avukat hiçbirşey yapmıyor örneğin bunun için celse açılmış haberim yoktu bana haber vermedi Daha sonra bu karar için red yazmış hiçbirinden haberim yok yüzyüze konuşalım diyorm kabul etmiyor

Ellerinde bi kanıt olmadan nasıl yapıyorlar bunu ya bi insanın hayatını mahvetmek bu kadar kolay mı artık

Boşandığım eşim bana boşandıktan sonra deli dedi o mahaleye yayıldı ondan sonra mahallede adım deliye çıktı evimi satıp gidemiyorum da tedbir koydu 11 senede iş baya büyüdü bide tanıdıkları var mahalede zaten herkes biribirin köylüsü akrabası vesaire

Eğer bu ülkede adalet varsa hiç korkma elbet kurtulursun bu durumdan milletin ağzı herşeyi söylüyor işte keşke kendilerine biraz baksalar başkalarını eleştireceklerine

Ellerinde bi kanıt olmadan nasıl yapıyorlar bunu ya bi insanın hayatını mahvetmek bu kadar kolay mı artık
Boşandığım eşim bana boşandıktan sonra deli dedi o mahaleye yayıldı ondan sonra mahallede adım deliye çıktı evimi satıp gidemiyorum da tedbir koydu 11 senede iş baya büyüdü bide tanıdıkları var mahalede zaten herkes biribirin köylüsü akrabası vesaire

Eğer bu ülkede adalet varsa hiç korkma elbet kurtulursun bu durumdan milletin ağzı herşeyi söylüyor işte keşke kendilerine biraz baksalar başkalarını eleştireceklerine
Ülkede keşke adalet olsa amaç sanmıyorum karakoldaki polislere bile yayılmış bu delilik olayı 6 çocuk yaparken deli değildim ama boşanınca deli oldum nasıl işse

Bir adamın deli demesinden olay nerelere gelmiş herkeste var delilik o zaman bizde ordan oraya koşalım çok saçma bir sistem bu resmen insanlığa hakaret

Arkadaşlar mahkeme beni akıl hastanesine gözetime gönderiyor cezai ehliyetim var mı yok mu diye bu süreçte bana ilaç verme yetkileri var mı benim bir sorunum yok bu ilaçlar yüzünden yanlış birşey yazmasınlar ayrıca şekerim tansiyonum ve astımım var bi zarar verir mi ve ben orada nasıl durcam yardım edin ayrı odaya mı koyacaklar hastaların içine mi
Oyle bana deli dediler iftira attilar falan ile olmaz o işler. illaki hakimin bu kararı almasının sebepleri vardır. Hastaneye yatacaksiniz bir süre. Orada gözlem altında tutulacaksiniz. Özel oda vermezler diğer hastalarla birlikte kalacaksınız. Kullandığınız şeker,tansiyon vb ilaçlarını orada da verirler. Psikiyatrik ilaç kullanıyorsanız onlari da verirler. Kullanmıyorsanız ilaç bqslamazlar. Amaç tedavi değil zaten gözlem yapmak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X