Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında doktor 6-12 yaş arası çocuklarda kullandığını söyleyince çok etkilemeyeceğini düşünmüştüm ama ilacı alınca ve içindeki yaziyi okuyunca çocuklarda ve ergenlerde kullanımı uygun değildir diye ve sebebiyet verebileceği sorunlarda orgazm bozukluğunu görünce kafam karıştı kullanıp kullanmama noktasında.İlaç hakkındaki tereddütlerinizi neden doktora sormadınız ki?
Buradaki yorumlar daha çok kafanızı karıştırır bence.
her ilacın bir yan etkisi vardır ama bu her insan da ortaya çıkacak diye bir kural yoktur. doktorunuz getirisinin daha yüksek olacağını düşünmüş ki bu ilacı kullanmanızı tavsiye etmiş. bence ilacınıza başlayın kontrol zamanınız gelince de doktorunuzla çekinceleriniz paylaşın. ayrıca prozac çok yaygın kullanılan bir ilaç etkisi iyi olacaktır öyle düşününBen okb li bir hastayım doktor prozac şurup verdi. Çocuklara verdiği bir ilaç olduğunu söyledi ama prospektüsünde(doğrusu böyle mi bilmiyorum kusurumu mazur görün) çocuk ve ergenlerde kullanımının tavsiye edilmediği yazıyor. Daha önceden ise antidepresan kullanımı sonucu psas hastalığı yani sürekli hayalet orgazm yaşama hastalığı oluşabileceğini dünyada nadir de olsa görülebileceğini okumuştum. İlaç hakkındaki tereddütlerim büyük oranda bundan kaynaklı olmakla beraber yan etkilerinin fazla oluşu ya da eğer uyutursa derslerimi kötü eklemesinden de korkuyorum. Bu forumu uzun zamandır takip ediyorum. Daha önce uyelik almayı düşündüm ise de vazgeçmiştim bu konuda size danışmak istedim. İlaç hakkında iyi kötü bir şey duyanlar ya da kullananlardan, varsa doktorlardan fikir almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler vaktinizi ayırdığınız için.
Bütün antidepresanların kol uzunluğundan prospektüsü ve bir o kadar uzun yan etki listesi olur. Doktorunuza danışın, uygun görürse kullanın. Bizim buradan mutlaka kullan ya da asla kullanma dememiz doğru değil.Ben okb li bir hastayım doktor prozac şurup verdi. Çocuklara verdiği bir ilaç olduğunu söyledi ama prospektüsünde(doğrusu böyle mi bilmiyorum kusurumu mazur görün) çocuk ve ergenlerde kullanımının tavsiye edilmediği yazıyor. Daha önceden ise antidepresan kullanımı sonucu psas hastalığı yani sürekli hayalet orgazm yaşama hastalığı oluşabileceğini dünyada nadir de olsa görülebileceğini okumuştum. İlaç hakkındaki tereddütlerim büyük oranda bundan kaynaklı olmakla beraber yan etkilerinin fazla oluşu ya da eğer uyutursa derslerimi kötü eklemesinden de korkuyorum. Bu forumu uzun zamandır takip ediyorum. Daha önce uyelik almayı düşündüm ise de vazgeçmiştim bu konuda size danışmak istedim. İlaç hakkında iyi kötü bir şey duyanlar ya da kullananlardan, varsa doktorlardan fikir almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler vaktinizi ayırdığınız için.
Ben okb li bir hastayım doktor prozac şurup verdi. Çocuklara verdiği bir ilaç olduğunu söyledi ama prospektüsünde(doğrusu böyle mi bilmiyorum kusurumu mazur görün) çocuk ve ergenlerde kullanımının tavsiye edilmediği yazıyor. Daha önceden ise antidepresan kullanımı sonucu psas hastalığı yani sürekli hayalet orgazm yaşama hastalığı oluşabileceğini dünyada nadir de olsa görülebileceğini okumuştum. İlaç hakkındaki tereddütlerim büyük oranda bundan kaynaklı olmakla beraber yan etkilerinin fazla oluşu ya da eğer uyutursa derslerimi kötü eklemesinden de korkuyorum. Bu forumu uzun zamandır takip ediyorum. Daha önce uyelik almayı düşündüm ise de vazgeçmiştim bu konuda size danışmak istedim. İlaç hakkında iyi kötü bir şey duyanlar ya da kullananlardan, varsa doktorlardan fikir almak istiyorum. Şimdiden teşekkürler vaktinizi ayırdığınız için.
Bütün antidepresanların kol uzunluğundan prospektüsü ve bir o kadar uzun yan etki listesi olur. Doktorunuza danışın, uygun görürse kullanın. Bizim buradan mutlaka kullan ya da asla kullanma dememiz doğru değil.
Yani yan etkileri çok kafasına takıldıysa sorsun doktora da, yerine vereceği ilaç da farklı olmaz zaten.Doktor yazmış zaten, neyi danışacak ki?
Ben açıkçası kullanan çocuk duymadım ama kullanıyorlarsa şaşırmam. Çünkü malesef çok yaygınlaştı psikolojik hastalıklarDoktor uygun gördüyse kullan tabi.
Çocuklara da mı ilaç veriliyor artık?
Doktor uygun gördüyse kullan tabi.
Çocuklara da mı ilaç veriliyor artık?
Psikiyatristin yazdı şurubu değil mi?
Prozac piyasadaki en hafif antidepresanlardan biridir. Mutluluk hapı olarak anılır. Şurubu çocuklarda kullanılır. Hap versiyonunu 3 sene kadar kullandım, bir sıkıntı yaşamadım.
Doktor yazmış zaten, neyi danışacak ki?
Başta da söylemiştim zaten okb var bende. Son anda ilaç hakkında bir sürü yerli veya yersiz kutuntuya kapılma sebebim de bu sanırım. Yani yaşamayan anlayamaz bu dusunceler bir anda geliyor benim de aklıma yeni geldi ilacın alınması üzerine. Yani buraya yazma sebebim ise benim gözlüğümden değil de baskalarinin gözlüğünden bakabilmekti. Doğru veya yanlis bilmiyorum ama başka insanların nasıl değerlendirdiğini de görmek istedim sadece. Zaten doktorum ilaç konusunda hassas olduğunu benden daha küçük hastalarında da kullandığını söylemişti. Ama engel olamıyorum düşüncelerime. Vaktinizi ayırdığınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Ailemle de iyice konuşacağım bu mevzuyu. İyi gecelerYani yan etkileri çok kafasına takıldıysa sorsun doktora da, yerine vereceği ilaç da farklı olmaz zaten.