İlacı kullanmalı mıyım

İlaç hakkındaki tereddütlerinizi neden doktora sormadınız ki?
Buradaki yorumlar daha çok kafanızı karıştırır bence.
Aslında doktor 6-12 yaş arası çocuklarda kullandığını söyleyince çok etkilemeyeceğini düşünmüştüm ama ilacı alınca ve içindeki yaziyi okuyunca çocuklarda ve ergenlerde kullanımı uygun değildir diye ve sebebiyet verebileceği sorunlarda orgazm bozukluğunu görünce kafam karıştı kullanıp kullanmama noktasında.

her ilacın bir yan etkisi vardır ama bu her insan da ortaya çıkacak diye bir kural yoktur. doktorunuz getirisinin daha yüksek olacağını düşünmüş ki bu ilacı kullanmanızı tavsiye etmiş. bence ilacınıza başlayın kontrol zamanınız gelince de doktorunuzla çekinceleriniz paylaşın. ayrıca prozac çok yaygın kullanılan bir ilaç etkisi iyi olacaktır öyle düşünün

Bütün antidepresanların kol uzunluğundan prospektüsü ve bir o kadar uzun yan etki listesi olur. Doktorunuza danışın, uygun görürse kullanın. Bizim buradan mutlaka kullan ya da asla kullanma dememiz doğru değil.

Psikiyatristin yazdı şurubu değil mi?
Prozac piyasadaki en hafif antidepresanlardan biridir. Mutluluk hapı olarak anılır. Şurubu çocuklarda kullanılır. Hap versiyonunu 3 sene kadar kullandım, bir sıkıntı yaşamadım.

Ben de gitmiştim hap içemezsen şurup yazayım dedi hap istedim yani bir sakıncası olsaydı doktorum seçenek olarak sunmazdı diye düşünüyorum.

Verdigi ilaçlara güvenmediginiz dontora gidip meşgul etmeyin

Doktor yazmış zaten, neyi danışacak ki?

Yani yan etkileri çok kafasına takıldıysa sorsun doktora da, yerine vereceği ilaç da farklı olmaz zaten.
Başta da söylemiştim zaten okb var bende. Son anda ilaç hakkında bir sürü yerli veya yersiz kutuntuya kapılma sebebim de bu sanırım. Yani yaşamayan anlayamaz bu dusunceler bir anda geliyor benim de aklıma yeni geldi ilacın alınması üzerine. Yani buraya yazma sebebim ise benim gözlüğümden değil de baskalarinin gözlüğünden bakabilmekti. Doğru veya yanlis bilmiyorum ama başka insanların nasıl değerlendirdiğini de görmek istedim sadece. Zaten doktorum ilaç konusunda hassas olduğunu benden daha küçük hastalarında da kullandığını söylemişti. Ama engel olamıyorum düşüncelerime. Vaktinizi ayırdığınız için hepinize tek tek teşekkür ederim. Ailemle de iyice konuşacağım bu mevzuyu. İyi geceler

Kan sulandırıcı iğnemin prospektüsünde hamileler kullanamaz yazıyo ama ben hamileliğimin başından sonuna kadar kullanıcam.yan etkilere bakma.doktorun kullan dediyse kullan.eğer bir sorun yada sıkıntın varsa doktoruna danış öyle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…