- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 152
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi Manisamuradiye
-
Doktora güvenmediğimi kim söyledi? Acil doktoru olduğu için progestan kullandıgımı bilmiyordu ondan kaynaklı yazma gereğinde bulundum herkesten fazla doktora giden biriyim merak etme duyar kasmayın bu kadar ya soru sordum cevap ver geç ya da verme yaniNiye olsun? Gebe kadınlarda idrar yolu enfeksiyonu çok sık görülür ona uygun bir antibiyotik vermişler. Öbürü zaten gebeliğin devamı için veriliyor. Biraz doktorlara güvenseniz mi acaba
Hayır kullanan olmuştur ya da tecrübe edinen biri vardır ya da yoktur bilgi sahibiysen yaz bilmiyorsan neden laf sokmak için yazılıyor ki?Zararlı olsaydı doktor vermezdi zaten. Yıllarca okumuş insanlara güvenmeyip burada bizim söylediğimize mi güveneceksiniz ?
O zaman düzgün açıklayarak yazacaksınız. Ayrıca ilaçların prospektuslarını okuyarak hangi ilaçla etkileşime girip girmediğini öğrenebilirsiniz sizde duyar kasmadan önce :)Doktora güvenmediğimi kim söyledi? Acil doktoru olduğu için progestan kullandıgımı bilmiyordu ondan kaynaklı yazma gereğinde bulundum herkesten fazla doktora giden biriyim merak etme duyar kasmayın bu kadar ya soru sordum cevap ver geç ya da verme yani
Ben niye duyar kasıyım? İnsan gibi soru sordum insan gibi yanıt almak istedim olay bu cevap vermek zorunda değilsin gayette açık şekilde soru sordum can sıkıntısından insanlara sarmayın!O zaman düzgün açıklayarak yazacaksınız. Ayrıca ilaçların prospektuslarını okuyarak hangi ilaçla etkileşime girip girmediğini öğrenebilirsiniz sizde duyar kasmadan önce :)
Niye olsun? Gebe kadınlarda idrar yolu enfeksiyonu çok sık görülür ona uygun bir antibiyotik vermişler. Öbürü zaten gebeliğin devamı için veriliyor. Biraz doktorlara güvenseniz mi acaba
Kimin insan gibi cevap vermediği gayet belli. Doktora guvenseniz mi acaba cümlesine kurulup yazmış da yazmışsın. Gayet de cevap vermişim. Muhattap alınacak insan değilsin ama hadi yine açıkladım.Doktora güvenmediğimi kim söyledi? Acil doktoru olduğu için progestan kullandıgımı bilmiyordu ondan kaynaklı yazma gereğinde bulundum herkesten fazla doktora giden biriyim merak etme duyar kasmayın bu kadar ya soru sordum cevap ver geç ya da verme yani
İnsanın eşref vakti eşşek saati olur bana gelinen şekilde geldim muhattap olunacak biri değilsem yazma canım o zaman çok basit yani hala konuşmanın manası yok yaniKimin insan gibi cevap vermediği gayet belli. Doktora guvenseniz mi acaba cümlesine kurulup yazmış da yazmışsın. Gayet de cevap vermişim. Muhattap alınacak insan değilsin ama hadi yine açıkladım.