10. Haftam doldu bu hafta itibariyle estrofemi birakiyorum.Selam kızlar tüp bebek ile gebe kaldıktan sonra ilaçları ne zaman bıraktınız. Esterofem progesteron kan sulandırıcı prednel iğne vs ne zaman kesildi
Kan sulandırıcı yı bana 5 haftada bırak dedi hoca Esteofem de azalttı diğerleri prednol aynı birde progesteron iğne ve fitil devam dedi10. Haftam doldu bu hafta itibariyle estrofemi birakiyorum.
Progestanlari 12. Haftada birakicam igneleri. Fitili ise gunde 1 e dusurup 14 te birakicam.
Kan sulandirici 9 ay devam. Pihtilasma bozuklugum var. Yoksa 12. Haftada kesilecekti o da.
Prednolu kese gordukten sonra asamali olarak biraktimKan sulandırıcı yı bana 5 haftada bırak dedi hoca Esteofem de azalttı diğerleri prednol aynı birde progesteron iğne ve fitil devam dedi
9da estrofem kan sulandırıcı progestan igne 10 da fitil de 12 de ama tabi bu gidişata göre değişiyorSelam kızlar tüp bebek ile gebe kaldıktan sonra ilaçları ne zaman bıraktınız. Esterofem progesteron kan sulandırıcı prednel iğne vs ne zaman kesildi
Folik asit kullanıyormusunuzPrednolu kese gordukten sonra asamali olarak biraktim
Her doktorun yaklasimi farkli herhalde
Folik asit kullanımınız ne pekiPrednolu kese gordukten sonra asamali olarak biraktim
Her doktorun yaklasimi farkli herhalde
Folik asit9da estrofem kan sulandırıcı progestan igne 10 da fitil de 12 de ama tabi bu gidişata göre değişiyor
Folık asıtı 10 . Haftaya kadar kullandım sonrasında omegalı ıcınde butun vitamınlerın bulundu bir multivitamine gectık doguma kadar onlaFolik asit
D vitamini damlası kullandınız mı10. Haftam doldu bu hafta itibariyle estrofemi birakiyorum.
Progestanlari 12. Haftada birakicam igneleri. Fitili ise gunde 1 e dusurup 14 te birakicam.
Kan sulandirici 9 ay devam. Pihtilasma bozuklugum var. Yoksa 12. Haftada kesilecekti o da.
S vitamini damlası kullandınız mıFolık asıtı 10 . Haftaya kadar kullandım sonrasında omegalı ıcınde butun vitamınlerın bulundu bir multivitamine gectık doguma kadar onla
Devit 3 damla d vitaminiS vitamini damlası kullandınız mı
D vıtamınıne bugun basladım degerlere baktık düşük cıkınca siz kac haftalıksınızDevit 3 damla d vitamini
Evet damla kullanmaya yeni basladimD vitamini damlası kullandınız mı
5 hafta siz kaç haftalıksınızD vıtamınıne bugun basladım degerlere baktık düşük cıkınca siz kac haftalıksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?