ilaclari ne zaman biraktiniz?

Stardust-

🌸🐣🌸
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2023
1.263
1.449
53
Tup bebek ile gebe kaldiktan sonra estrofem progestan gibi ilaclari tam olarak kacinci haftada biraktiniz? 11+6yim. Dr 12+0da birak demisti ama bugun o kadar görmek istemiyorum ki ilaclari kullanmadim. Normal gebelik olmadigi icin de ilac birakinca da sanki dogal surecte ilerleyemez hissiyatina kapildim. Umarim birsey olmaz 🙏🏻

Lütfen bir kaç gün daha sabredin. Çok az kalmış. Bırakmayın. Kötü bişey olursa çok üzülürsünüz

Yarin son gunu aslinda:KK43: pskilojim bozuldu hem surekli ilac icmekten hem gunde 3 kez vajinal ilac kullanmaktan 😢
Bende aynı durumdayım. Daha transferimin 7. Günü aylardır iğne fitil kullanmaktan ağladığım akşamlar oluyor ama geçecek bitecek hepsi. Bakın sizin bitmiş bile 🥰🥰

Tup bebek ile gebe kaldiktan sonra estrofem progestan gibi ilaclari tam olarak kacinci haftada biraktiniz? 11+6yim. Dr 12+0da birak demisti ama bugun o kadar görmek istemiyorum ki ilaclari kullanmadim. Normal gebelik olmadigi icin de ilac birakinca da sanki dogal surecte ilerleyemez hissiyatina kapildim. Umarim birsey olmaz 🙏🏻
Bende normalde bulantı pek olmuyor ama artık ilaçları yutmak için ağzıma aldığımda istemsiz öğürme refleksi oluyor 11+4 teyim
Estrofem son 9 günüm kaldı
Enox doğuma kadar
Aspirin 30. Haftaya kadar
Progestan 200 2 hafta kaldı ama doktor gerek görürse uzatabilir
Proluton depot 3 iğne kaldı şubat 20 son doktor gerek görürse uzatabilir
Benimki bu şekilde

Bende normalde bulantı pek olmuyor ama artık ilaçları yutmak için ağzıma aldığımda istemsiz öğürme refleksi oluyor 11+4 teyim
Estrofem son 9 günüm kaldı
Enox doğuma kadar
Aspirin 30. Haftaya kadar
Progestan 200 2 hafta kaldı ama doktor gerek görürse uzatabilir
Proluton depot 3 iğne kaldı şubat 20 son doktor gerek görürse uzatabilir
Benimki bu şekilde
12.haftayi gececek sizin de yani ilaclari birakana kadar. Siz nerede tedavi olmustunuz? Sanirim bazi merkezler tedbir amaci fazla ve uzun kullandiriyor

Evet hatta 13. 14. Hafta falan oluyor şu an ki listeye göre …Benim doktorum Yasemin Çekmez di kendi muayenehanesi ..

Back
X