Ilacların gebe kalmayı engellemesi?

Pink_Butterfly92

🐾🐣
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
8.936
14.791
248
13 yasindan bugune sancılı adet donemi geciyorum apranax minoset dikloron majezik buscopan igne panalgin parol vs kullanmadigim ilac kalmadi ama agrimda hiccc gecmedi. Sadece biraz dayanabilecek kadar oluyr..
1 sene once dolorexe basladm. 2 senedir cocuk istiyoruz olmuyor..
Dolorex in propektüsunde hamile kalmayı engelleyebilir. 3 ay once bu ilaci birakiniz ( hamilelik dusunuldugunde )
Gercektende yumurtlamaya etkisi oldugunu dusunuyorum yumurtlayamiyorm eskidi gibi her ay..
Elektra diye bir ilac var ondada aynisi yaziyor.
Minoset agriyi gecirmiyor. Ne ypicagimida bilmiyorum...
Sizin onerebilecegnz ilaclar varmi?
Benim agrimi sadece romatizmal ilaclar kesiyor. Digerleri sadece hafifletiyor. Minoseti ilk gun 5 tane ictigim oluuo yinede kesmiyo.
Kizlar siz neler kullandiniz birde hayit tohumu varmiş nasil kullanilir ve adet sancisini cok cekenlere iyi geldimi bunu merak ediyorum yardimci olurmusunuz

Maalesef aynı sıkıntıdan muzdaribim. Ben de senelerdir majezik bağımlısıyım. Minoset gibi ağrı kesicilerin zerre kadar etkisi olmuyor. İki aydır çocuk istiyoruz ama nasib olmadı. Görümcem doktor, onun tavsiyesiyle ilacı bu ay bıraktım. Normalde de spor yapmaya özen gösteriyorum ama bilhassa adetime 1-2 gün kala daha uzun yürüyüşler ve bazı egzersizler yapıyorum. Bunun yanında adetime 1 hafta kala civan perçemi çayı içmeye başladım. Özellikle son iki gün günde 5-6 bardak içtim. bir de kalsiyum yine son birkaç gün. Tamamen ağrıyı kestiğini söyleyemem ama ciddi adet sökücü etkisi var. yine ağrıyor ama dayanılmaz değil. Umarım sana da yardımcı olur.

Arkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim

Arkadaşlar lütfen yardımm! !!benhamileydim dusuk yaptim agrilarim hala oluyor içeride parça kama ihtimali var rahim duvarı kalınlaşması görünüyor. Hala. doktora alttan baktirmaya korkuyorumlütfenyardimmm. Ne yapacağım hiç bilmiyorum vajinismusuyenmedenhamile kaldım ve baktırmanmamıştır belkide tehlikeli olacakyardımlarınıza muhtacim
Geçmiş olsun.Buradaki insanların yardımcı olsbilmesi imkansız. içinde parça kalması demek, hayati tehliken bile olabilir demektir. Şu durumda güvendiğin, kendini yanında rahat hissettiğin bir doktordan başkası yardımcı olamaz. Bu durum ileride çocuk sahibi olmana bile engel olabilir. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

Back
X