- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
13 yasindan bugune sancılı adet donemi geciyorum apranax minoset dikloron majezik buscopan igne panalgin parol vs kullanmadigim ilac kalmadi ama agrimda hiccc gecmedi. Sadece biraz dayanabilecek kadar oluyr..
1 sene once dolorexe basladm. 2 senedir cocuk istiyoruz olmuyor..
Dolorex in propektüsunde hamile kalmayı engelleyebilir. 3 ay once bu ilaci birakiniz ( hamilelik dusunuldugunde )
Gercektende yumurtlamaya etkisi oldugunu dusunuyorum yumurtlayamiyorm eskidi gibi her ay..
Elektra diye bir ilac var ondada aynisi yaziyor.
Minoset agriyi gecirmiyor. Ne ypicagimida bilmiyorum...
Sizin onerebilecegnz ilaclar varmi?
Benim agrimi sadece romatizmal ilaclar kesiyor. Digerleri sadece hafifletiyor. Minoseti ilk gun 5 tane ictigim oluuo yinede kesmiyo.
Kizlar siz neler kullandiniz birde hayit tohumu varmiş nasil kullanilir ve adet sancisini cok cekenlere iyi geldimi bunu merak ediyorum yardimci olurmusunuz
1 sene once dolorexe basladm. 2 senedir cocuk istiyoruz olmuyor..
Dolorex in propektüsunde hamile kalmayı engelleyebilir. 3 ay once bu ilaci birakiniz ( hamilelik dusunuldugunde )
Gercektende yumurtlamaya etkisi oldugunu dusunuyorum yumurtlayamiyorm eskidi gibi her ay..
Elektra diye bir ilac var ondada aynisi yaziyor.
Minoset agriyi gecirmiyor. Ne ypicagimida bilmiyorum...
Sizin onerebilecegnz ilaclar varmi?
Benim agrimi sadece romatizmal ilaclar kesiyor. Digerleri sadece hafifletiyor. Minoseti ilk gun 5 tane ictigim oluuo yinede kesmiyo.
Kizlar siz neler kullandiniz birde hayit tohumu varmiş nasil kullanilir ve adet sancisini cok cekenlere iyi geldimi bunu merak ediyorum yardimci olurmusunuz