Ilacsiz transfer

denizadem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
48
Puanlar
48
Arkadaslar cuma gunu son transferim olacak
Son embriyo 3bb 2adet bu safer ilacsiz basladik sadece kan verdim simdi de gun belirlendi ilac yok yine Boyle yapan varmi aranizda
Transfer sonrasi ne yemeliyim napmaliyim tecrubeli versa beni bir aydinlatsin Rica etsem

Benimde ilki ilaçlı oldu ikincisi ilaçsız ama yumurta çatlatma icin ovitrel vurdum bir söz catlayinca 5 gün sonra transfer oldu.hayirli sonuçlar olsun inşallah.ben çok dikkat etmedim tutacaksa tutuyor ilki negatifti sadece ağır iş yapmadım ilk 3 gün genelde dinlendim okadar

Hergün yumurta ceviz avokado ye. Asla ağır iş yapma hoplama zıplama ani hareket yapma. Ve en önemlisi dua rabbimden iste dua et canım

Benimde ikinci transferim ilaçsız oldu. Sadece transfere 5 gün kala progestan başladı. Şu an 13. Haftadayız.

benim genetiği sağlıklı embriyom ilaçlıda tutunmadı. 20 gün sonra yine sağlıklı ama doğal döngüde yaptık tutundu. sadece ovitrelle kullandım

benim genetiği sağlıklı embriyom ilaçlıda tutunmadı. 20 gün sonra yine sağlıklı ama doğal döngüde yaptık tutundu. sadece ovitrelle kullandım
Ayni benimde öyle oldu neden acaba hemde çok sağlıklısı ilk transferimdeki embriyolar

Ilginc bende hic ilac yok folik as it haric

Şuan hamile misiniz?

`