• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilaçsız tüp bebek hakkında bilgi verebilirmisiniz arkadaslarrr

ELGXIXZ

Bebeğim gelll aytıkk:)
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2007
601
5
96
44
Kocaeli
merhaba arkadaslar ilacsız tüp bebek yaptırmak sizce ne kadar güvenilir buradan yaptıran arkadaslar varsa yada bilgi sahibi olan bizimle düsüncelerini paylasabilirlermiii :emir_bebek:

canim bende bu konuyu cok dusundum cunku bende de pkos cikti ve bizim gibiler icin cok iyi olacagini dusunuyorum
sadece hap ile yumurta olusuyor ve onlari alip dolluyorlar en azindan ohss riski ortadan kalkmis oluyor

canim bende bu konuyu cok dusundum cunku bende de pkos cikti ve bizim gibiler icin cok iyi olacagini dusunuyorum
sadece hap ile yumurta olusuyor ve onlari alip dolluyorlar en azindan ohss riski ortadan kalkmis oluyor

canım hayırlısı olsun hakkımızda bende pko yok ama dün seda sayanın programında gördüm böyle bir konuyu acaba olabilirmi diye düsündüm gerci bir yumurta olucak o zamnada nasıl olurki acaba gerci normal olanda bu ama bilemiyorummm gene ilaclara kalıcaz galibaaakafamçokkarıştı

canım hayırlısı olsun hakkımızda bende pko yok ama dün seda sayanın programında gördüm böyle bir konuyu acaba olabilirmi diye düsündüm gerci bir yumurta olucak o zamnada nasıl olurki acaba gerci normal olanda bu ama bilemiyorummm gene ilaclara kalıcaz galibaaakafamçokkarıştı

canim bir olmaz belkide ignesiz sadece haplarla bile '4 5 yumurta olusabilirki
bunun icin yumurta rezervin cok iyi olmasi gerekiyormus

Back
X