Benim 11 tane yumurtamı toplamışlardı. Direkt olarak tubalardan girip topluyorlar o yüzden normal yumurta toplama işlemine göre daha çok ağrısı oluyor. Ben gürgan clinik te yaptırdım Ankara Kuğulu da. 5 tanesi döllendi 2 tanesini bana verdiler. bana %38 başarı şansı var demişti dr.um. ayrıca bu yöntemin %50 oranında başarı sağladığını söylemişti. meğer zaten 2 hastada denenmiş birinde tutmuş birinde tutmamış. Ben orta-ciddi düzeyde OHSS geçirdiğim için gözüm çok korkmuştu çok acı çektim 1 yıl kendime gelemedim. o yüzden çaresiz kabul ettim. ama şimdi bunu deneyeceğime tüp bebek denemediğime çooook ama çok pişman oldum. çünkü ilaçsız yaptırmanın tek konforu göbekten hormon yaptırmamaktı. o da malesef yumurtalar gelişmediği için bir işe yaramadı.yani üzüldüğüm dünyada ve türkiyede pek bir işe yaramadığı için kullanılmayan bir yönteme hem zaman hem para kaybettiğim için kendime kızıyorum ama olsun bunda da vardır bir hayır. Ama yaptırmayı düşünenlere bir dost tavsiyesi olarak boşuna zaman kaybetmeyin derim.