İlahi Adalet Dedikleri..

Miss.Heraa

Guru
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
162
25
298
Hep ilahı adalete, insanların yaşattıklarını yaşıcagına inanıyodum. Çünkü bu böyle olmalıydı. Üzen ümit veren hep yanında olucam diyen acıtan kanatan ağlatan sadece aşka değil; tüm insanlığa olan güvenini kıranlar mutlu olamaz dediler hep. İlişkim bitti aylar geçti. Bu sürede iyileştim toparladım dediysem de ne birini sevebiliyorum ne aşık olabiliyorum şans tanıdıklarımı da 1 buluşmadan sonra istemiyorum.
Ama beni üzüp giden o adama bakıyorum. Yine mutlu. Hayatında hicbişi degismedi. Yine buldu ben gibi keriz bir kızı. Saf ona inanan onunla mutluluk pozlarında fotograflarında boguluyorum ben. Kimseyi sevemezken.
İlahi adalet sadece ben gibilerde işliyor. Ama sen yaşadıgım en güzel şeysin diyen evlencegim kız diye ailesine anlatan ailesiyle tanıstıran senelerimi yiyen ve hic sevmemiş gibi terkeden o adam yine aynı bana yasattıklarını yaptıklarını yine severek ve sevilerek yaşamaya devam ediyor. Olan ben gibilere oluyor. Yine üzülen toparlanamayan güveni kırılan kadınlık gururu kırılan inancını kaybeden ben oluyorum. Onun mutlu gülen kahkahalı fotograflarına bakarken hem de..

Sen görürsün ya da göremezsin onu bilemem. Ama nasıl ki gece gündüze dönüyor, her insan ds yaşattığı şeyi misliyle yaşıyor. Durum şu ki sen kendini yıprattığınla kalıyorsun

İlahi adaletten ziyade herkes sosyal medyada mutlu gözüküyor be. Kimin gerçekten ne yaşadığını, nelerle sınandığını, hayatında ne gibi problemler olduğunu bilemiyoruz. Akışına bırakın, sizin de zamanınız gelecektir muhakkak.

İlahi adaletin tecelli etmesi zaman alabiliyor bazen..
Böyle karamsar düşünmeyin
Kötü şeyler yasamissiniz fakat mutlu olacağınız günler de gelir emin olun
Yeter ki geçmişin izlerini silip atın, önünüze bakın

Sen görürsün ya da göremezsin onu bilemem. Ama nasıl ki gece gündüze dönüyor, her insan ds yaşattığı şeyi misliyle yaşıyor. Durum şu ki sen kendini yıprattığınla kalıyorsun
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Hep buna inanıyorum zaten bir gün bana yasattıklarını yasıcagını en azından bir pismanlı belirtisi göstercegini.. Yada bir özür dilese hakkını helal et sana yanlıslarım oldu dese bile yeter ama bu piskinlik cok acıtıyor. Umarım dediginiz gibi olucak cok sagolun

İlahi adaletten ziyade herkes sosyal medyada mutlu gözüküyor be. Kimin gerçekten ne yaşadığını, nelerle sınandığını, hayatında ne gibi problemler olduğunu bilemiyoruz. Akışına bırakın, sizin de zamanınız gelecektir muhakkak.
Akışına bıraktım zaten toparlamadım desem yalan olur. Yine gülüyorum yaşıyorum aktiveteler yapıyorum. Ama cok seviyo gibi duruyo be astoria benle koydugu fotografları gibi fotografları aynı yasanmıslıklar cok acıtıyor. Umarım öyle olucak.. Sagolun

İlahi adaletin tecelli etmesi zaman alabiliyor bazen..
Böyle karamsar düşünmeyin
Kötü şeyler yasamissiniz fakat mutlu olacağınız günler de gelir emin olun
Yeter ki geçmişin izlerini silip atın, önünüze bakın
İzlerini sildim ama istemsiz bakıyorum sosyal medyadan arada. Kalbime bıcak saplanıyor gibi hissediyorum. Bu kadar kolay mıydı diyorum? Bi insan bu kadar cabuk toparlanıp nasıl hemen toparlar yeni birini bulur sever o kadar göstermek ister gözüme sokar? Ben düşmanı mıyım da bunları yaşıyorum? Daha ne kadar üzülücem diyorum daha napıcak bi canımı alsın o kaldı yapmam dedigi ne varsa yaptı bu ayrıldıgımızdan beri.. İnanıyorum belki bi gün anlıcak sagolun yorumlarınız icin..

Seninde karsına çok mutlu olacağın birisi elbet çıkacaktır. Sabret. Aklına bile gelmeyecek, hatta iyiki olmamış bile diyeceksin.

Akışına bıraktım zaten toparlamadım desem yalan olur. Yine gülüyorum yaşıyorum aktiveteler yapıyorum. Ama cok seviyo gibi duruyo be astoria benle koydugu fotografları gibi fotografları aynı yasanmıslıklar cok acıtıyor. Umarım öyle olucak.. Sagolun

Öyle olur, bakmamaya çalış hesabına. Ne olduysa oldu, kötü de olsa yaşandı bitti. Bunu umutlandırmak niyetiyle yazmıyorum ama yıllar önce bildiğin eski sevgilimi başka bir kızla bastım. Çok ağladım, hayatımda hiç ağlamadığım kadar. O gezdi tozdu, bir sürü sevgili değiştirdi, hep playboyluk haberlerini aldım. Ben zamanla toparlandım. Aradan 3-4 yıl geçti, bu şahıstan beni çok özlediği, çok hata ettiği, beni unutamadığına yönelik mesajlar geldi. İlk zamanlar olsa intikam almayı falan düşünürdüm ama için soğuduktan sonra umrunda bile olmuyor. Tekmeyi bastım ama hala beni fake hesaplardan takip etmeye, ulaşmaya çalışıyor. Sen buna ilahi adalet dersin belki ama benim için bomboş bir durum. Sana da öyle olacak, bana güvenebilirsin. Belki 3 belki 5 yıl sonra bilemiyorum ama er geç senin de zamanın gelecek.

İzlerini sildim ama istemsiz bakıyorum sosyal medyadan arada. Kalbime bıcak saplanıyor gibi hissediyorum. Bu kadar kolay mıydı diyorum? Bi insan bu kadar cabuk toparlanıp nasıl hemen toparlar yeni birini bulur sever o kadar göstermek ister gözüme sokar? Ben düşmanı mıyım da bunları yaşıyorum? Daha ne kadar üzülücem diyorum daha napıcak bi canımı alsın o kaldı yapmam dedigi ne varsa yaptı bu ayrıldıgımızdan beri.. İnanıyorum belki bi gün anlıcak sagolun yorumlarınız icin..
Zaman herşeyin ilacı...
Kafanizi meşgul edecek başka şeyler bulun
Sosyal medya dan takibi de birakin,ne faydası var ki,onun mutlu olup olmaması ne farkeder
Yaşanmış bitmiş

Yaşınız kaç?
Kaç yılınızı verdiniz bu adama?
Ayrılık sebebiniz neydi?
Evlenecem dedi ama teklif etti mi ?

Ilahi adalete inanirim ve guvenirim.siz bilemezsiniz bekki misliyle cekiyor ve ya cekecek sosyal medya gostermelik kimse aglarken foto cekipte paylasmaz.

Seninde karsına çok mutlu olacağın birisi elbet çıkacaktır. Sabret. Aklına bile gelmeyecek, hatta iyiki olmamış bile diyeceksin.
Buna cok inanıyorum işte. Herşeyden cok. Bi gün bu üzüldügümüz kadar mutlu edicek yaralarını sarıcak biri gelicek diyorum. O inancsızlıgımı alıcak. Demet akalın örnegi geliyo sonra aklıma kadının seneler sonra mutlu olması istediklerini yasaması ve ona yasattıklarını diger tarafın yasaması..

Öyle olur, bakmamaya çalış hesabına. Ne olduysa oldu, kötü de olsa yaşandı bitti. Bunu umutlandırmak niyetiyle yazmıyorum ama yıllar önce bildiğin eski sevgilimi başka bir kızla bastım. Çok ağladım, hayatımda hiç ağlamadığım kadar. O gezdi tozdu, bir sürü sevgili değiştirdi, hep playboyluk haberlerini aldım. Ben zamanla toparlandım. Aradan 3-4 yıl geçti, bu şahıstan beni çok özlediği, çok hata ettiği, beni unutamadığına yönelik mesajlar geldi. İlk zamanlar olsa intikam almayı falan düşünürdüm ama için soğuduktan sonra umrunda bile olmuyor. Tekmeyi bastım ama hala beni fake hesaplardan takip etmeye, ulaşmaya çalışıyor. Sen buna ilahi adalet dersin belki ama benim için bomboş bir durum. Sana da öyle olacak, bana güvenebilirsin. Belki 3 belki 5 yıl sonra bilemiyorum ama er geç senin de zamanın gelecek.
Col teşekkür ederim yorumunuz icin cok tatlısınız. Umarım hayat neler göstericek..

Zaman herşeyin ilacı...
Kafanizi meşgul edecek başka şeyler bulun
Sosyal medya dan takibi de birakin,ne faydası var ki,onun mutlu olup olmaması ne farkeder
Yaşanmış bitmiş
Yaşınız kaç?
Kaç yılınızı verdiniz bu adama?
Ayrılık sebebiniz neydi?
Evlenecem dedi ama teklif etti mi ?
24 yaşındayım şu an. Herşeyiyle birlikte 2 yıla yakın sürdü. Ayrılık sebebimiz sıkılması hislerinin bitmesi monotonlasmamız onun gencligini yasamak istemesiydi. Bana bu ayrılmak istedigini söyleemden 3 gün önce ise bütün bi sene beraberiz şuraya gideriz seni söyle seviyorum böyle özledim diyodu. Ben bunlardan dolayı hakkımı helal edemiyorum. Biraz olsun ayrılcakmısız gibi olsaydı, bitebilcek gibi olsaydı veya bana aylarca öyle davransaydı ben bilseydim. Ama hem ileriye dönük planlar yapıyodu seneye yazın gidicegimiz yeri konusuyoduk ya. Bunları yaparken icten ice hislerinin bittigini aylardır düşündügünü söyledi ve ayrıldık. Bana evlencegim kız dedim anlattım diyen adam karsıma 3-4 sene sonra vıksaydın 6-7 ayda evlenirdik diyen adam ayrıldıktan sonra bana "senle uzun cıktık zaten kızım evlencek halimiz yoktu ya" dedi. Bana karnını şişirsene bi hamile olarak nasıl yakısır diyip gülen adamdı bu bunları yaparken bitti. Ben nasıl ah etmiyeyim?

24 yaşındayım şu an. Herşeyiyle birlikte 2 yıla yakın sürdü. Ayrılık sebebimiz sıkılması hislerinin bitmesi monotonlasmamız onun gencligini yasamak istemesiydi. Bana bu ayrılmak istedigini söyleemden 3 gün önce ise bütün bi sene beraberiz şuraya gideriz seni söyle seviyorum böyle özledim diyodu. Ben bunlardan dolayı hakkımı helal edemiyorum. Biraz olsun ayrılcakmısız gibi olsaydı, bitebilcek gibi olsaydı veya bana aylarca öyle davransaydı ben bilseydim. Ama hem ileriye dönük planlar yapıyodu seneye yazın gidicegimiz yeri konusuyoduk ya. Bunları yaparken icten ice hislerinin bittigini aylardır düşündügünü söyledi ve ayrıldık. Bana evlencegim kız dedim anlattım diyen adam karsıma 3-4 sene sonra vıksaydın 6-7 ayda evlenirdik diyen adam ayrıldıktan sonra bana "senle uzun cıktık zaten kızım evlencek halimiz yoktu ya" dedi. Bana karnını şişirsene bi hamile olarak nasıl yakısır diyip gülen adamdı bu bunları yaparken bitti. Ben nasıl ah etmiyeyim?
Çok iyi rol yapmış demek ki...
Bu dünyada öder aldığı ahin bedelini,siz merak etmeyin

Kimsenin ne yasadigini bilemezsin.Bi arkadasim var gecen sene annesini kaybetti 3-4 ay sonra sosyal medyaya esiyle felan fotolarini koyuyordu hep geziyorlardi ama cok da mutlu gozukuyordu fotograflarda.Bi gun yanina gittim kiz bildigin bitik resmen anne diye içi yaniyor omzuma yaslandi agladi.Cok mutsuzum vs anlatti bi de ustune esiyle de bosanmayi dusunuyormus ama cocuklar oldugu icin cesaret edemiyormus.Yani bunun gibi olaylarla karsilastik disardan gorundugu gibi degil kimse, kendi kendine vesvese verme hayatina bak bi daha bu yaslar gelmeyecek.

bir gün bedelini ödeyecek belki ama o zaman senin umurunda bile olmayacak, onun ne halde olduğunu görmeyeceksin bile..
ilahi adalet olacak ama ne zaman ne şekilde bunu biz bilemeyiz

Back
X