ilahiyat 2. sınıf arapça sorunsalı :)

maviolsun

İçimde kaynayan bir mahşer var.
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2013
591
526
158
ben genel lise mezunuyum . sonradan eşim ve ailemin isteiğiyle ilahiyata yazıldım . bende tabi istiyordum ama cesaretlendiremk gerekiliyordu :) neyse şimdi oldum 2. sınıf ama arapça çok çok geriyor beni . çok seviyorum aslında . kitaplar aldım dvd ler sorular vs ... ama fırsat bulamadım bir türlü çalışmaya :( hastalık evlilik hazırlığı düğün vs derekn oldu mu ikinci sınıf :(çalışınca çabuk kavrıyorum ama vakit ayırmak lazım arapçaya vakit ayırınca diğer derslere zaman kalmıyor malum bir ev hanımı olunc işimiz zor :( arapça kursuna kaydoldum ondan da henüz cevap gelmedi boşluk yok sanrıım :( özel kurs işine şimdi giremiyorum eşimin dershaneye gitmesi lazım :(seneye ancak özel kursa başlayabilirim inşallah :( neyseciğime evgili kardeşlerim durum böyle . sınavlara az kalmışken malum benim arkaşaımda yok size yazayım dedim .
sizlerin sınav hazırlığı nasıl gidiyor :) tefsir çok zorluyor beni ama çok güzel çok seviyorum. Allah yardımcımız olsun :)

canım ilahiyatlı çok var burda, aşağıdaki linkteyiz orda sorularına cevap bulabilirsin..bende ikinci sınıfım...
canım arapçada temelin yoksa mutlaka kursa gitmelisin..yoksa olmaz...ben imam hatip mezunuyum öyleyken bile evde çok zor oluyor arapça...ama kursa gitmen şart..birde arapça kursları hepsi ücretli değilki...
ücretli olanlar da çok cüzi fiyatlı olanlar var...
araştır bence..bu dönem geçti artık ama mutlaka yazıl bir kursa..hangi şehirdesin canım?

canım ilahiyatlı çok var burda, aşağıdaki linkteyiz orda sorularına cevap bulabilirsin..bende ikinci sınıfım...
canım arapçada temelin yoksa mutlaka kursa gitmelisin..yoksa olmaz...ben imam hatip mezunuyum öyleyken bile evde çok zor oluyor arapça...ama kursa gitmen şart..birde arapça kursları hepsi ücretli değilki...
ücretli olanlar da çok cüzi fiyatlı olanlar var...
araştır bence..bu dönem geçti artık ama mutlaka yazıl bir kursa..hangi şehirdesin canım?

off evet çok geç kaldım hemde :15: . denizlideyim ben :) bu arada profil resmine bayıldım :D prison breakk

:15:

Back
X