Kahvaltı:3 dilim ekmek
Portakal suyu
Zeytin,peynir vs.
Ara yemek::Muz ve kivi
Öğlen yemeği:Ufak poğaçalar(paketlerde olanlardan)Öğlenci olduğumdan böyle şeyler yiyebiliyorum.
Akşam yemeği:Ispanak(yoğurtla)
1 dilim ekmek
ve akşam yatmadan 2-3 saat önce 1 bardak rezene çayı.
Aslında yaptığım tam diyet değil.Sadece fazla yemek yemiyorum ve ekmeği azalttım 6'dan sonrada hiç bir şey yemeyeceğim yersem bile en fazla 1 tane elma.Ayrıca her gün 5-6 tur 1 km'lik yeri yürüyorum.Haftaya da yürümekten hafif tempolu koşuya başlayacağım :)
Kahvaltı:3 dilim ekmek
Portakal suyu
Zeytin,peynir vs.
Ara yemek::Muz ve kivi
Öğlen yemeği:Ufak poğaçalar(paketlerde olanlardan)Öğlenci olduğumdan böyle şeyler yiyebiliyorum.
Akşam yemeği:Ispanak(yoğurtla)
1 dilim ekmek
ve akşam yatmadan 2-3 saat önce 1 bardak rezene çayı.
Aslında yaptığım tam diyet değil.Sadece fazla yemek yemiyorum ve ekmeği azalttım 6'dan sonrada hiç bir şey yemeyeceğim yersem bile en fazla 1 tane elma.Ayrıca her gün 5-6 tur 1 km'lik yeri yürüyorum.Haftaya da yürümekten hafif tempolu koşuya başlayacağım :)
hadi bakalım hayırlısı
kaç kilosun tatlım sen boy pos bende günlük açtım kendime bende kendimi fazla zorlamadan senin gibi az az yiyerek zayıflamayı düşünüyorum
hadi bakalım hayırlısı
kaç kilosun tatlım sen boy pos bende günlük açtım kendime bende kendimi fazla zorlamadan senin gibi az az yiyerek zayıflamayı düşünüyorum[/QUOTEY]
Yaş 16 boyum 1.65 kilom 69
10 kilo vermem gerekiyor
hadi bakalım hayırlısı
kaç kilosun tatlım sen boy pos bende günlük açtım kendime bende kendimi fazla zorlamadan senin gibi az az yiyerek zayıflamayı düşünüyorum[/QUOTEY]
Yaş 16 boyum 1.65 kilom 69
10 kilo vermem gerekiyor