Ilerde ayrı evmi ailesinin evimi sizce nelerle karsilasirim ?

lonelinessyk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2015
268
132
98
29
Evlenme yoluyla oldugum sevgilim var bu aksam babamada dedim ailesiyle gelsin etsin dedi mutluyum sukrolsun ama ben ev islerinden pek anlamam babamda diyoki evlendiginizde oglanin ailesiyle yasarsiniz bi süre kendinizi toparlayinca hazir hissedince durumunuza bakar ayrı eve gecersiniz dedi sevgilimde aileside onlarla yasamamiz taraftari
Bende ayri evde yasamak istiyodum kocam olcak kisiyle ama diger yandan kendime pek ev islerinde guvenimde yok ama aklim karisti ne yapsam sizcede bi süre ailesiyle yasamak iyi fikirmi ?

Huzurun ev işinden daha önemli. ayrı ev tabi ki durumunuz varsa. ev işi öğrenilir.

Edit: o bir süre aileyle yaşamak bir süre olarak kalmaz ömür boyuna döner.
Ben bi sureligine eyvallah tamam derim ama omur boyu yok kalsin suan sevgilim tarafindan ayri ev bi takim seyler olsun durumu yok oda ayri evi cok istiyo ama zamani var herseyi ayarlayalim oyle gecelim diyo

Kadrolu bir ev hanımı olarak size diyeceğim şey ev işlerinin hepsini artık yapan makineler var :halay:
Sakın aynı evde yaşama fikrini aklından bile geçirme konuları bir okursan değil aynı ev altlı üstlü yaşayanlar bile çok pişman

Sevgilinin durumun yoksa bekleyin durumu olunca evlenirsiniz. Ben de evlendiğimde senin gibiydim hatta şimdi de çoğu şeyi bilmiyorum, bilmediğim şeyleri internetten falan açıp bakıyorum ya da bilen birisi varsa onlara soruyorum bunda utanılacak bir şey yok herkes her şeyi bilerek 4/4 lük evlenmiyor ki. Ben mesela turşu kurmaktan salça yapmaktan, erişte kesmekten pek anlamıyorum aslında anlıyorum ama tek yapılacak şeyler değil gibi geliyor o yüzden kaynanam ve annem bunları yaparken yanlarına gittim yardım ettim bana da yaptılar tek olsam çok zorlanırdım.

Kadrolu bir ev hanımı olarak size diyeceğim şey ev işlerinin hepsini artık yapan makineler var :halay:
Sakın aynı evde yaşama fikrini aklından bile geçirme konuları bir okursan değil aynı ev altlı üstlü yaşayanlar bile çok pişman
Dogru diyosunda sevgilimin ayri ev icinde durumu yok napsam bilemedim

Back
X