Doğuma Hazırlık İlerde bebeğinize hangi ismi vermek isterdiniz?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gelinciK8787

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
441
1
48
Diğer
Arkadaşlar ben yeni evliyim ve yavş yavaş ilerde bebeğime koyacağım isimelri düşünmeye başladım :))

Kızım olursa Hilal, Hümeyra isimlerini

Oğlum olursa Yusuf, Eymen, Kamer isimlerini istiyorum.. Ama aralarında karar kılamıyorum

Siz çocuğunuz için hangi isimleri düşünürdünüz?

Son düzenleme:
toprak, doğa, gümüş, bakır:p deniz, mustafa, bilge, bilgin, güneş, naz, kurtuluş, barış, can, hayat, nisan, mayıs, haziran, temmuz, ağustos.... :27::27::27: vs... Aklıma bunlar geldi. ayşe fatma ismail asla koymayacağım ve anlamsız gelen isimler. dini anlamları beni ilgilendirmiyorrrr. :53:

Son düzenleme:
toprak, doğa, gümüş, bakır:p deniz, mustafa, bilge, bilgin, güneş, naz, kurtuluş, barış, can, hayat, nisan, mayıs, haziran, temmuz, ağustos.... :27::27::27: vs... Aklıma bunlar geldi. ayşe fatma ismail asla koymayacağım ve anlamsız gelen isimler. dini anlamları beni ilgilendirmiyorrrr. :53:

Anlamsız dediğiniz isimler benim çok sevdiğim insanlara ait, lütfen eleştiri yaparken biraz dikkatli olun

Son düzenleme:
en sevdiğim isimler
kız: öykü.doğa.alya.masal.tuğsem.asel.esila.elizan.
erkek:yaman.eymen.demir.aras.diren.inanç.kutsal.görkem.........:16::16:

kızım olursa ilk ismi belli zeynep ama ikinci isim olarak cansu, duygu, ceren, eylül, nehir, tuğba arasında kararsız kaldım... erkek olarakta mert ismini düşünüyoruz... tabi o zamana yeni karar değiştirmezsek...

Alperen olacak oğlumuzun adı :) kızımız olursa bir sonraki Almila olacak insallah :) bir tane daha erkek bebeğimiz olursa oda Alparslan olacak insallah :)

Kızım olursa bir ismini Zeynep istiyorum. Her yaşa yakışıyor bence. İkinci bir isimi düşünmedim daha.

Erkek olursa bilmiyorum. Deniz olabilir :)

bende hamileyim cinsiyeti belli değil oğlan olursa yusuf gökalp kız olursa asude ipek inş:12:

kızım olursa ilk ismi belli zeynep ama ikinci isim olarak cansu, duygu, ceren, eylül, nehir, tuğba arasında kararsız kaldım... erkek olarakta mert ismini düşünüyoruz yada aklımda kerem var... tabi o zamana yeni karar değiştirmezsek...:72:

allah izin verirse 20 gün sonra bi oğlum olacak adını EGEMEN koyacaz ama yanına kısa güzel isim öneriniz varsa eklebiliriz çünkü soy ismimiz çok kısa

Ben olmayan çocuğuma bile hiç bir ismi yakıştırıp,ilerde bu ismi koyarım diyemiyorum. Çok zor bir iş olsa gerek.Özellikle de benim gibi kararsız,bir şeyden hemen sıkılan,her şeyi beğenmeyen biri olursan,anne adaylarına kolay gelsin.

Back
X