Erkek İnfertilitesi İleri hareketli sperm 0

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Edaa07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2017
103
41
48
Mrb Arkadaşlarbu konuda bilgisi olan arkadaşlara sorum olacaktı. Bes ay önce aşılama yaptık eşimin spermi 139 milyon fakat ileri hızlı 0 di
yavaş hareketli 52
hareketsiz 27
molilite de 52 yani sadece yavaş hareketli sperm ile normal yolla çocuk sahibi olunur mu çok merak ediyorum o zaman doktor normal yolla ilgili yorum yapmamıştı bende sormadım

Mrb Arkadaşlarbu konuda bilgisi olan arkadaşlara sorum olacaktı. Bes ay önce aşılama yaptık eşimin spermi 139 milyon fakat ileri hızlı 0 di
yavaş hareketli 52
hareketsiz 27
molilite de 52 yani sadece yavaş hareketli sperm ile normal yolla çocuk sahibi olunur mu çok merak ediyorum o zaman doktor normal yolla ilgili yorum yapmamıştı bende sormadım
Cok hakim degilim konuya fakat ileri hareketli sifir ise evet cok zor hamile kalabilmeniz.
Esinize iyi bir uroloji uzmani bulup o sekilde yolunuza devam etmenizi oneririm. Hiz takviyelerle artirilabilir cogu durumda

Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için.. eşim hafta içi test verecek bakalım doktor ne diyor bende merak içindeyim. Araştırdığım kadarıyla sorun olduğu söyleniyor

Bizimde ileri hiz 0 ayni zamanda morfoloji sıkintılı sayi az cikmisti ama tam hatirlayamiyorum tup bebek harici imkansiz demisti doktorumuz..

yavaş hareketli 52
hareketsiz 27
Bizim de ileri hiz 0 idi konumu okuyun lütfen
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/mucizem-beni-buldu-size-de-umut-olsun.1041706/

Konunuzu okudum Allah bebeğinizi size bağışlasın zor donemler atlatmssnz. Bizimde salı günü eşim test verecek acaba bize ne diyecekler . Genelde böyle durumlarda hep aşılama tüp bebek yöntemine geçilmiş

Merhaba ben de 7 yıllık evliyim 1 çocuğum var. İlk çocuğuma ilk denememizde hamile kaldım. İkinci de öyle olur sandım. Birkaç ay hamile kalamayınca yaşımda biraz ilerlediği için gidip kendime bi baktırayım dedim. Eşim de aynı şekilde doktora gitti ve ileri hızlı hareketlilik yüzde 0 çıktı. 1 aylık ilaç tedavisi sonucu yavaş hareketlilerin oranı da düştü. Keçi boynuzu kürü bir de arkadaşımın tavsiye ettiği bi ilacı kullanıyor eşim. İlaçla düzelip hamile kalan da var keçi boynuzuyla kalan da aşılama veya tüp bebek yapan da var. Ben önümüzdeki ay doktora gidip durumu hızlandıracağım. Yaşım geçiyor ilaçlar etki etmezse daha fazla vakit kaybetmek istemiyorum. Bizde ilginç olan 1 çocuk sahibi olmamız, ben sigaranın çok etkisi olduğunu düşünüyorum açıkçası

Mrh esim birer ay arayla iki tane spermiyogram sonucunda spermleri cansiz cikti hic hareketlilik yok.biraydir kurlerpekmezler ilac proxess e vit kullaniyo benim durumdaolup spermiyograminda ilerleme olan varmi acaba.bikac aysonra tup bebek tedavisine baslicaz ama ilerleyen aylarda ufacikta olsa bi iyilrsmeolurmu acaba en azindan tup bebekte sansim artar.

Total miktar :50 milyon
Konsantrasyon:20 milyon
Volüm:2.6
Lifeksiyon:30
İleri hareket:27
Yerinde hareket:8
Hareketsiz : 65
Canlılık:%85

3 aydır çocuk istiyoruz değerler hakkında doktor doğal yolla olur diyor ama yok şaştık kaldık

Back
X