- 31 Mayıs 2009
- 2.302
- 812
- 248
Yok tatlim.on hazirligi ilaclari fln kendisi yaziyor sonra acibadem maslakta bulent tirasa yonlendiriyor.sizdeki sorunu ayrintili olarak bana anlatir misin
sizin pco durumu etkiliyor mu yumurta büyüesi normal mi sizde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok tatlim.on hazirligi ilaclari fln kendisi yaziyor sonra acibadem maslakta bulent tirasa yonlendiriyor.sizdeki sorunu ayrintili olarak bana anlatir misin
Canim en son latif kupeliogluna gittim yumurta buyuklugu normalmis. Ama catliyo mu bilmiyorum.pco icin ozkan bey daha basi dedi.latif beyde 4 kilo vermem grektigini soyledi.glukophage ve folbiol verdisizin pco durumu etkiliyor mu yumurta büyüesi normal mi sizde
Canim en son latif kupeliogluna gittim yumurta buyuklugu normalmis. Ama catliyo mu bilmiyorum.pco icin ozkan bey daha basi dedi.latif beyde 4 kilo vermem grektigini soyledi.glukophage ve folbiol verdi
Su an tam 48 kiloyum ama 44e inip vicudu sasirtman gerek dedi.yumurta buyurse catliyor anlamina mi geliyoryumurta büyümesinde sorun yoksa sorun değil canm benkiler ilaçsız büyümümüyo işte ama kilo gerçekten pcos da çok etkilli
Su an tam 48 kiloyum ama 44e inip vicudu sasirtman gerek dedi.yumurta buyurse catliyor anlamina mi geliyor
Yok cnm yapilmadi ztn pkolu ildugumu ogreneli 1 ay falan oldu.8 aydir adet duzensizligim var ama hep stresdendir dediler cyclo prognova verip yolladilar.latif bey 40 kilo olsan da ben sana zayifla derim.vucut agirligini yuzde 10unu vermen gerek.vucut sasirsin hormonlar duzene girsin dedinasıl ya 48 kiloyken 44 e mi ineceksin bende 50 kiloyum bana 3 enedir kilo ver diyen olmadı hatta pcos olup zayıf oduğuna dua et dediler şu an çok şaşırdım canm :SS
yumurta büyüyorsa çatlıyor demek değil tabi büyüyüp çatlamama durumu var tabi onun için çatlama iğneleri var tatlım yumurta takibi yapılmadımı hiç sende
Yok cnm yapilmadi ztn pkolu ildugumu ogreneli 1 ay falan oldu.8 aydir adet duzensizligim var ama hep stresdendir dediler cyclo prognova verip yolladilar.latif bey 40 kilo olsan da ben sana zayifla derim.vucut agirligini yuzde 10unu vermen gerek.vucut sasirsin hormonlar duzene girsin dedi
sayınız iyi. Bizim sayı 12 milyon, ileri hareketli %2, morfoloji %1 olmasına rağmen tüp en son çare dedi doktorumuz.. Bitkisel ilaç verdi, diğer tedavileri denemeden direkt aşılama, tüp bebek denmesine karşıyım dedi. 6 ay ilaç kullanacaksın dedi, 3 ay sonra tekrar test yapalım gelişme var mı görelim dedi. Vemax ve ligone verdi. En güvenilirler dedi. Diğerleri yükseltiyor ama biranda da düşürüyor dedi. Neyse biz 3 ay kullandık.Sayı 23 milyona, morfoloji % 2 ye çıktı. Aynen ilaçlara devam dedi, bu süre içinde kendiliğinden olma ihtimali yüksek dedi, 3 ay sonra tekrar gidicez ,6 ay tamamlanmış olucak bakalım...hala olmazsa, ona göre artık aşılama vs diğer tedaviler deneriz.
Canim nasilsin.yeni bi spermiogram yaptirdiniz m8.degerler nasil:)
Canim nasilsin.yeni bi spermiogram yaptirdiniz m8.degerler nasil:)
selam, iyiyim sen ? yeni test yaptırmadık, mayıs sonu yaptıracağız, siz de değişiklik var mı
selam, iyiyim sen ? yeni test yaptırmadık, mayıs sonu yaptıracağız, siz de değişiklik var mı
Nolsun canim gunler gecmiyor.aklim hep bu sorunlarda.yeni test yaptik ama sonucu daha pzt alicaz.pek bi farklilik olacagini sanmiyorum.15 gundur proxeed kullaniyor esim.bakalim:):)
1,5 yıllık evliyiz. 9 aydır bebek için uğraşıyoruz. yapılan tetkikler bende herhangi bir sorun çıkmadı. eşimimn morfolojisi 0, ileri hareketli sperm %2 , a+b değeri %22 çıktı. gaziantepte suzan tıp merkezinde dr özkan leylek'e sonuçlarımızı götürdük. tüp bebek denenmeli ama morfoloji sonucu kötü dedi. başka da bir bilgi vermedi. 5 gündür ne yiyebiliyorum, ne gülebiliyorum. dünyam başıma yıkıldı sanki. bugün bahçeci uymut tıp merkezinde dr emre bakırcıoğluna randevu aldık. araştırdığım kadarıyla iyi bir doktormuş.haziran ayına da dr kaan aydos a randevu aldım.
şu an hem şaşkınım hem de o kadar umutsuzum ki. ismini yazdığım dr a gidenler, sperme değerleri benim gibi olanlar varsa durumlarını yazptıklarını benimle paylaşırlarsa çok sevinirim.
Allah hepimize bol bol güç ve sabır versin inşallah
Cok tesekkurler.evet dogal yolla olducanım geçmiş olsun ama görüyorum ki hamilesin. ne kadar güzel. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.çok geçmeden kalmışssın. benim eşimde de buna benzer değerler çıktı. doğal yolla mı nasıl oldu??
Sizinle aynı durumu yaşıyorum gerçekten bu ilaçla kalabildiniz mi ileri hareketlilik yüzde7 bizimde aşılamaya başlıcaktım bu yazıyla bu ilaca başlayacağız inş bzmde olur bebeğimiziyi günler hanımlar çocuk sahibi olmak istiyorduk ve 1 sene boyunca olmayınca ilk önce eşim uroloji bölümüne gitti ve sperm testi yaptırdı. toplam sperm 30.000 milyon ve ileri hareketlilik yüzde 8 çıkmıştı ve çok düşüktü doktor kocama proxed plus yazdı ve 2 kutu bitirdik ve 3 kutudan 3 tablet kullandı ve hamile olduğumu öğrendim . ve çok mutluyum inşallah yüce rabbim olmayanlarada nasip etsin bu arada arkadaşlar bizde 1 kutu var içinde sadece 3 tane eksik satmayı düşünüyorum fiyatı 80 lira vereceğim biz faydasını gördük allah görmeyenlerde nasip etsin...