Ileri yaş anne olmak isteyenler

proing

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
595
281
648
Konya
Merhaba hanimlar, 43 yasımdayim ve anne olmak istiyorum.Gittigim iki Tup bebek uzmani da yasimdan dolayi sansimin cok dusuk oldugunu soyledi, muayenelerde ya bir yumurta yada hic goremediler, klomenle 19mm olmasi beklenen yumurtam 16mm de kalmis, yani kaliteli ve saglikli yumurta olmadigini soylediler, Bu surecte neler yapabilirim? Varsa deneyip memnun kaldiginiz kurler denemek isterim, var mi acaba benimle benzer durumda olan?

Eğer imkanınız varsa bir infertilite diyetisyeni ile devam etseniz daha sağlıklı olur. Birde bir arkadaşım incir küründen bahseti bir bakın isterseniz.

Sağlıksız olması durumunu bilmiyorum ama benim gebe kaldığım ay 17 ve 19 mm iken çatlatma iğnesi vuruldum ve her iki yumurta da tuttu.ikiz gebeyim şuan . Bu şekilde çatlatma iğnesi tedavisi denediniz mi hiç ? İleri yaşlı sayılmam 32 yaşındayım ama tabi bende pcos var fazla yumurta üretiyorum hastalık gereği . Eğer denemediyseniz özel hastanede bunu yaptırmayı deneyin . Doktorun olmaz dediği oluyor bazen.femara kullandım ve doktorum bu ilaçla ikiz gebelik olmaz normalde ben özellikle bu ilacı verdim dedi. Ama nasip işte . O yüzden vazgeçmeyin .

Catlatma ignesini 2 ay once denemistik bir kez olmadi, bu ayda 16mm gorunce igneye gerek yok dedi, acikcasi benimde moralim bozuldu neden buyumedi diye sormadim neden igne olmuyorum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…