İleri yaş kürtajdan sonra hamilelik

Minigimbenim123

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2019
41
26
18
47
Merhaba kizlar 41 yaşindayim. 29 mayista 15 haftalik bebegimi kanama ve sanci ile kaybettim.Hamdolsun bir kizim bir oğlum var.Ama bebegimi kaybettigimde psikolojim okadar bozulduki yeni bir bebek istegi cabuk toparlanmami sagladi.Doktor yasimdan dolayi adet ol gel yumurtlama takibi yapip hemen hamile kalabilirsin dedi morale ihtiyacim var kizlar boyle yasayim saglikla bebegini kucagina alan varmi

Merhaba kizlar 41 yaşindayim. 29 mayista 15 haftalik bebegimi kanama ve sanci ile kaybettim.Hamdolsun bir kizim bir oğlum var.Ama bebegimi kaybettigimde psikolojim okadar bozulduki yeni bir bebek istegi cabuk toparlanmami sagladi.Doktor yasimdan dolayi adet ol gel yumurtlama takibi yapip hemen hamile kalabilirsin dedi morale ihtiyacim var kizlar boyle yasayim saglikla bebegini kucagina alan varmi
Çok geçmiş olsun öncelikle,düşük sebebi belli oldumu peki.Allah çocuklarına uzun ömür versin, inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir hamileliğin olsun🤗bende 43 yaşındayım hiç çocuğum yok,bende ovulasyonla takip ediyorum,sağlıklı bir gebeliğe ulaşamadım malesef,hayırlısıyla hamile kalırız inşallah

Bebegi patolojiye gonderemedim cunki hemşire kasigima koydu muane ederken bende başimi kaldirinca gordum minigimi kiyamadim patalojiye gondermeye plesantasini gonderdik sonuc temiz cikti kan pihtilasma testi yaptiracagim inşallah hayirlisiyla hamile kalip saglikla kucagimiza aliriz

gecmis olsun, sımdı ne durumdasınız, yenıden hamılelık soz konusu mu, ben de nısan ayında kurtaj gecırdım 42 yasında.

Back
X