ILERI YAŞ TUP BEBEK ILE HAMILE KALAN VARMI ?

Yagmur3434211

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2022
347
83
28
46
Arkadaşlar yaklaşık 5 yıl civarı bebek icin uğraşıyorum. Amh 0.40 YAŞ 42 43 e gireceğim yakın zamanda . Dr kontrolünde surekli denemem oldu . Vitaminler , bitki çayları, eksozom , prp gibi çok şey denedim . Doktor kontrolde femera ile yumurta takibi ve catlatma ignesi oldum. 4 defa kimyasal gebelik , 1 defa hamile kaldım down sendromu çıktı maalesef bebek fetal dna testinde. Bir türlü saglikli bir hamilelik elde edemedim şuan tup bebek tedavisine başladım. Yorucu ve üzücü bir surec geçirdim. Fakat şunu iyi anlamak lazım amh dusuklugunden cok yumurta kalitesi önemli eğer yumurta kalitesi düşük ise hamilik oluşması çok zorlaşıyor. Benim gibi olup tup bebek ile hamile kalan varmi ?

Bende aynı durumdayım. Yaş 43. Genetik testi mutlaka yaptırın. Sabır çok önemli ce doğru doktor. Çok zorlu bir süreçten sonra, pozitifim. Ama kalp atışı duymadım daha. O yüzden kaptırmak istemiyorum kendimi..

Bende aynı durumdayım. Yaş 43. Genetik testi mutlaka yaptırın. Sabır çok önemli ce doğru doktor. Çok zorlu bir süreçten sonra, pozitifim. Ama kalp atışı duymadım daha. O yüzden kaptırmak ha

Bende aynı durumdayım. Yaş 43. Genetik testi mutlaka yaptırın. Sabır çok önemli ce doğru doktor. Çok zorlu bir süreçten sonra, pozitifim. Ama kalp atışı duymadım daha. O yüzden kaptırmak istemiyorum kendimi..
Benim down sendromu çıkan hamileligim tup bebek değildi femera ,yumurta takibi , çatlama ignesi ile oldu. 3.5 aylık iken fetal dna testinde çıktı.

Bu ileri yaş ne ya zaten evlilik yaşı olmuş 30 35 40 larin ileri yaş sayildiginida valla çocuk isteyince öğrendim.her doktor yaş nedeniyle yüksek risk diyor şaşkınım.bende genetik test yaptıracağım 🫠ama daha sürece bile baslayamadim 1.5 ay önce bir kaybimiz oldu

Öncelikle mrb. Genelde söylenen 35 yaş dan sonra yumurta rezervi ve kalitesi azaldığı için hamilelik zorlaşıyor deniyorki. Ve ileri yas hamilelikte down sendromu riski artiyormus. İnşallah Allah evlada hepimizi kavusturur

Bu ileri yaş ne ya zaten evlilik yaşı olmuş 30 35 40 larin ileri yaş sayildiginida valla çocuk isteyince öğrendim.her doktor yaş nedeniyle yüksek risk diyor şaşkınım.bende genetik test yaptıracağım 🫠ama daha sürece bile baslayamadim 1.5 ay önce bir kaybimiz oldu
Umarım en kısa zamanda Allah bir evlat nasip eder. Tüp bebekmiydi?

Back
X