İleri yaş tüp bebek merkezi?

Brüksel tıp merkezi cem çelik?
Prof. Dr. Serdar Koç
Prof. De. Selçuk Selçuk ( bahçeci ve acıbademle anlaşması var)
Bu kişiler için çok iyi yorumlar var özellikle cem bey için çok uzaklardan gelenler var. Ben de başlayacağım biraz kilo verir vermez. Cem bey ile Selçuk bey arasında kaldım.

Prof. Dr. Serdar Koç
Bu kişiler için çok iyi yorumlar var özellikle cem bey için çok uzaklardan gelenler var. Ben de başlayacağım biraz kilo verir vermez. Cem bey ile Selçuk bey arasında kaldım.
Merhaba. Serdar Koç la görüşmüştüm değişik bir tarzı var herkesn olmalı dediğine hayır olmamalı diyor fikrini söyleyince ters yapıyor trip atıyor garip bir şekilde…birde tabi bağlantılı çalıştığı hastanenin labı ne kadar iyi yoruma çok açık. Diğerleri hakkında hiç fikrim yok

Merhaba. Serdar Koç la görüşmüştüm değişik bir tarzı var herkesn olmalı dediğine hayır olmamalı diyor fikrini söyleyince ters yapıyor trip atıyor garip bir şekilde…birde tabi bağlantılı çalıştığı hastanenin labı ne kadar iyi yoruma çok açık. Diğerleri hakkında hiç fikrim yok
Aa ciddi misiniz ya sosyal medyada da çok başka biri gibi ama fiyat teklifi aldım en yüksek o söyledi orda bi koptu bende bişeyler

Aa ciddi misiniz ya sosyal medyada da çok başka biri gibi ama fiyat teklifi aldım en yüksek o söyledi orda bi koptu bende bişeyler
Evet fiyatı çok yüksek ben temmuzda gitmiştim fiyatı şişli memorialın bile 2 katına yakındı. Bende arkadaş referansıyla gittim ama değişik bir tavrı var biraz enerji meselesi sanırım. Ama işte kafamda en çok soru işareti çalıştığı lab embriyolog ne kadar güvenilir fikrimin olmadığı hastanenin labını kullanıyor.çağlar yazıcıoğlu’nu duydunuz mu? Bende onu araştırmaya başladım.bir de bir üniversite hocası(embriyoloji) koç üniversitesindeki hocalar iyi diyor. Bilgi toplama süreci yorucu zira çok bilgi var. Şişli memorial la ilgili bilginiz var mı?

Evet fiyatı çok yüksek ben temmuzda gitmiştim fiyatı şişli memorialın bile 2 katına yakındı. Bende arkadaş referansıyla gittim ama değişik bir tavrı var biraz enerji meselesi sanırım. Ama işte kafamda en çok soru işareti çalıştığı lab embriyolog ne kadar güvenilir fikrimin olmadığı hastanenin labını kullanıyor.çağlar yazıcıoğlu’nu duydunuz mu? Bende onu araştırmaya başladım.bir de bir üniversite hocası(embriyoloji) koç üniversitesindeki hocalar iyi diyor. Bilgi toplama süreci yorucu zira çok bilgi var. Şişli memorial la ilgili bilginiz var mı?
Memorial ile ilgili bilgim yok ama sanırım Memorialda Semra Kahraman varmış çok iyi diyorlar yorumları falan iyi onu araştırmıştım.

O ilk gçrüşmeye giriyor bir doktorla beraber süreçleri doktor yürütüyor keşke kendis direkt ilgilense
ben geçen cuma Selçuk beyle görüştüm süreçleri anlattı kendi muayenehanesi varmış bahçeci ve acıbademle anlaşmam var dedi bana acıbademde yaparım dedi çok ılımlı kibar bir doktordu sanırım ona ya da cem çeliğe yaptıracağım kendimi hazırlamaya çalışıyorum :) çok da korkuyorum. işlemlerden korkmuyorum zerre ürkmüyorum ilaçlar ve transferler toplamalar hiç korkutmuyor ama tutmama ihtimali beni korkutuyor ona hazırlıyorum bi nevi aslında kendimi. Aralık sonuna kadar netleştireceğim Rabbim bizlerin yardımcısı olsun inşallah.

ben geçen cuma Selçuk beyle görüştüm süreçleri anlattı kendi muayenehanesi varmış bahçeci ve acıbademle anlaşmam var dedi bana acıbademde yaparım dedi çok ılımlı kibar bir doktordu sanırım ona ya da cem çeliğe yaptıracağım kendimi hazırlamaya çalışıyorum :) çok da korkuyorum. işlemlerden korkmuyorum zerre ürkmüyorum ilaçlar ve transferler toplamalar hiç korkutmuyor ama tutmama ihtimali beni korkutuyor ona hazırlıyorum bi nevi aslında kendimi. Aralık sonuna kadar netleştireceğim Rabbim bizlerin yardımcısı olsun inşallah.
Merhaba bende Selçuk Bey’in hastasıyım işinde çok titiz gerçekten ve hastalarıyla da çok ilgili.

Tüm işlemleri kendisi yapıyor her ne sorunuz olursa kendisiyle iletişime geçiyorsunuz tamamen kendisi ilgileniyor. Acıbadem de yapıldı benim işlemlerim oranın embriyologuda iyi.

Tüm işlemleri kendisi yapıyor her ne sorunuz olursa kendisiyle iletişime geçiyorsunuz tamamen kendisi ilgileniyor. Acıbadem de yapıldı benim işlemlerim oranın embriyologuda iyi.
Hangi acıbadem zira fulya acıbadem 2ab embriyolarıma süper şahane mıhteşem dedi pgt ye gönderdiler sonuç hüsran başka hastanedeki ve klinikteki doktorlar nasıl böyle söylerler orta kalite bu bazısı ben bu embriyoyu pgt ye bile göndermem dedi çok dikkatli ve bilgili olmak lazom maalesef bunlar başıma geldiğünde hiçbir şey bilmiyordum

Hangi acıbadem zira fulya acıbadem 2ab embriyolarıma süper şahane mıhteşem dedi pgt ye gönderdiler sonuç hüsran başka hastanedeki ve klinikteki doktorlar nasıl böyle söylerler orta kalite bu bazısı ben bu embriyoyu pgt ye bile göndermem dedi çok dikkatli ve bilgili olmak lazom maalesef bunlar başıma geldiğünde hiçbir şey bilmiyordum
Kozyatağı Acıbadem benim bahsettiğim ve gayette titiz çalışıyorlar

Prof. Dr. Serdar Koç
kızlar bende bahçecide mehmet reşit asoğlunda tedavi görüyorum kesinlikle tavsiye ederim oda çok tercih edilen cok başarılı bir hekim

İleri yaş tüp bebek merkezi İstanbul tavsiye si??
Tavsiye değil ama deneyimlerimi yazabilirim. 42 oldum, 7 toplama 3 transferim var.
İlk doktorum bahçeciden ayrılan bir doktordu. Gonalf meriofert tedavisiyle 10 yumurtam toplandı ama geriye kalan 2 tanesi taze transfer edildi ve negatif aldım. İşlemlerim ota-jinemed te oldu. İlk denemenin şokuyla neresi iyidir laboratuar falan diye deliler gibi araştırma yaptım. Doktoru suçladım, labı suçladım.. 2 ay sonra memoriale görüşmeye gidip orada 2.3.4 tedavilerimi oldum. Semra hanımı ilk muayene dışında hastanede bile görmedim. Yücel beyle devam ettik, sakin naif bir doktor. Hastane güzel, takipler çok dikkatliydi. O sırada yumurta sayım 5-6 lara düştü. Memorial ileri yaşta illaki pgt yapılmasını istiyor malesef. Aynı ilaçlar, 5.güne giden 1-2 embriyo, pgtye gitti ve her seferinde sağlıksız geldi. Bir defasında pgt için biopsi alamadılar ben ısrar ettim taze transfer yapıldı be negatif.
Sonra yine araştırdım durdum.. hooop aret kamara gittim. Klomenle tedavi yapıcaz dedi. Bir ayda 2 kez toplama yaptı. Mahvoldum merkeze git gel saatlerce sıra bekle.. aret bey tatlı dilli biri evet ancak bir günde 150 hastaya bakıyor. 3 dk sürmüyor muayeneleri dolayısıyla o 3 dkda hızlıca muayene ediyor yalandan.. 2 toplama sonrası transfer oldum. Negatif. Sonraki muayenemde tek bir yumurtam büyüdü - normalde en az 3 büyüyordu. Dedim hocam bu ay iptal edelim bir tane için değmez. Belki sonraki ay hiç olmaz dedi. Beynimden vuruldum. 3 gün ağladım.
Arkadaşlarımın tavsiyesiyle sadece dertleşmek için medical parktaki semra hocaya gittim. Anlattım dertleştim.. seni çok yormuşlar dedi.. biraz ara ver sağlıklı beslen dedi. Eşime ilaç verdi.. lenfosit aşısı yaptı. 2 gün önce yumurta toplattık, yarın da transferim var. Sonuc ne olur bilmiyorum…
Memorial ve aret kamar standart tedavilerini uygulamakta ısrarcı merkezler. Kötüleyemem asla.. çok kişide tedavileri işe yarıyor.. ama bir çok kişide de yaramıyor. Hiç birisi sigirbaz değil.
Eskiden kalma bahçeci ve memorialin labı iyi lafı var hep. Bence o eskidendi, artık özel merkezlerin hepsinin çok ileri teknoloji cihazları var.. çok uzun yazdım unarım iyice kafanızı karıştırmamışımdır 🤗💞

Back
X