Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oznur Dündar akına gidiyorum memnunumİleri yaş tüp bebek merkezi İstanbul tavsiye si??
Pgt yaptıracak mısınız? öznur Hanım bu konuda nasıl yönlendirme yaptı?Ben oznur Dündar akına gidiyorum memnunum
Merhaba. Serdar Koç la görüşmüştüm değişik bir tarzı var herkesn olmalı dediğine hayır olmamalı diyor fikrini söyleyince ters yapıyor trip atıyor garip bir şekilde…birde tabi bağlantılı çalıştığı hastanenin labı ne kadar iyi yoruma çok açık. Diğerleri hakkında hiç fikrim yokBrüksel tıp merkezi cem çelik?
Prof. Dr. Serdar Koç
Prof. De. Selçuk Selçuk ( bahçeci ve acıbademle anlaşması var)
Bu kişiler için çok iyi yorumlar var özellikle cem bey için çok uzaklardan gelenler var. Ben de başlayacağım biraz kilo verir vermez. Cem bey ile Selçuk bey arasında kaldım.
Aa ciddi misiniz ya sosyal medyada da çok başka biri gibi ama fiyat teklifi aldım en yüksek o söyledi orda bi koptu bende bişeylerMerhaba. Serdar Koç la görüşmüştüm değişik bir tarzı var herkesn olmalı dediğine hayır olmamalı diyor fikrini söyleyince ters yapıyor trip atıyor garip bir şekilde…birde tabi bağlantılı çalıştığı hastanenin labı ne kadar iyi yoruma çok açık. Diğerleri hakkında hiç fikrim yok
Evet fiyatı çok yüksek ben temmuzda gitmiştim fiyatı şişli memorialın bile 2 katına yakındı. Bende arkadaş referansıyla gittim ama değişik bir tavrı var biraz enerji meselesi sanırım. Ama işte kafamda en çok soru işareti çalıştığı lab embriyolog ne kadar güvenilir fikrimin olmadığı hastanenin labını kullanıyor.çağlar yazıcıoğlu’nu duydunuz mu? Bende onu araştırmaya başladım.bir de bir üniversite hocası(embriyoloji) koç üniversitesindeki hocalar iyi diyor. Bilgi toplama süreci yorucu zira çok bilgi var. Şişli memorial la ilgili bilginiz var mı?Aa ciddi misiniz ya sosyal medyada da çok başka biri gibi ama fiyat teklifi aldım en yüksek o söyledi orda bi koptu bende bişeyler
Memorial ile ilgili bilgim yok ama sanırım Memorialda Semra Kahraman varmış çok iyi diyorlar yorumları falan iyi onu araştırmıştım.Evet fiyatı çok yüksek ben temmuzda gitmiştim fiyatı şişli memorialın bile 2 katına yakındı. Bende arkadaş referansıyla gittim ama değişik bir tavrı var biraz enerji meselesi sanırım. Ama işte kafamda en çok soru işareti çalıştığı lab embriyolog ne kadar güvenilir fikrimin olmadığı hastanenin labını kullanıyor.çağlar yazıcıoğlu’nu duydunuz mu? Bende onu araştırmaya başladım.bir de bir üniversite hocası(embriyoloji) koç üniversitesindeki hocalar iyi diyor. Bilgi toplama süreci yorucu zira çok bilgi var. Şişli memorial la ilgili bilginiz var mı?
O ilk gçrüşmeye giriyor bir doktorla beraber süreçleri doktor yürütüyor keşke kendis direkt ilgilenseMemorial ile ilgili bilgim yok ama sanırım Memorialda Semra Kahraman varmış çok iyi diyorlar yorumları falan iyi onu araştırmıştım.
ben geçen cuma Selçuk beyle görüştüm süreçleri anlattı kendi muayenehanesi varmış bahçeci ve acıbademle anlaşmam var dedi bana acıbademde yaparım dedi çok ılımlı kibar bir doktordu sanırım ona ya da cem çeliğe yaptıracağım kendimi hazırlamaya çalışıyorum :) çok da korkuyorum. işlemlerden korkmuyorum zerre ürkmüyorum ilaçlar ve transferler toplamalar hiç korkutmuyor ama tutmama ihtimali beni korkutuyor ona hazırlıyorum bi nevi aslında kendimi. Aralık sonuna kadar netleştireceğim Rabbim bizlerin yardımcısı olsun inşallah.O ilk gçrüşmeye giriyor bir doktorla beraber süreçleri doktor yürütüyor keşke kendis direkt ilgilense
Merhaba bende Selçuk Bey’in hastasıyım işinde çok titiz gerçekten ve hastalarıyla da çok ilgili.ben geçen cuma Selçuk beyle görüştüm süreçleri anlattı kendi muayenehanesi varmış bahçeci ve acıbademle anlaşmam var dedi bana acıbademde yaparım dedi çok ılımlı kibar bir doktordu sanırım ona ya da cem çeliğe yaptıracağım kendimi hazırlamaya çalışıyorum :) çok da korkuyorum. işlemlerden korkmuyorum zerre ürkmüyorum ilaçlar ve transferler toplamalar hiç korkutmuyor ama tutmama ihtimali beni korkutuyor ona hazırlıyorum bi nevi aslında kendimi. Aralık sonuna kadar netleştireceğim Rabbim bizlerin yardımcısı olsun inşallah.
peki sadece muayene de mi bizimle yoksa toplama, transfer hepsini kendi mi gerçekleştiriyor.Merhaba bende Selçuk Bey’in hastasıyım işinde çok titiz gerçekten ve hastalarıyla da çok ilgili.
Hangi acıbadem zira fulya acıbadem 2ab embriyolarıma süper şahane mıhteşem dedi pgt ye gönderdiler sonuç hüsran başka hastanedeki ve klinikteki doktorlar nasıl böyle söylerler orta kalite bu bazısı ben bu embriyoyu pgt ye bile göndermem dedi çok dikkatli ve bilgili olmak lazom maalesef bunlar başıma geldiğünde hiçbir şey bilmiyordumTüm işlemleri kendisi yapıyor her ne sorunuz olursa kendisiyle iletişime geçiyorsunuz tamamen kendisi ilgileniyor. Acıbadem de yapıldı benim işlemlerim oranın embriyologuda iyi.
Kozyatağı Acıbadem benim bahsettiğim ve gayette titiz çalışıyorlarHangi acıbadem zira fulya acıbadem 2ab embriyolarıma süper şahane mıhteşem dedi pgt ye gönderdiler sonuç hüsran başka hastanedeki ve klinikteki doktorlar nasıl böyle söylerler orta kalite bu bazısı ben bu embriyoyu pgt ye bile göndermem dedi çok dikkatli ve bilgili olmak lazom maalesef bunlar başıma geldiğünde hiçbir şey bilmiyordum
Çok iyi hadi inşallahKozyatağı Acıbadem benim bahsettiğim ve gayette titiz çalışıyorlar
kızlar bende bahçecide mehmet reşit asoğlunda tedavi görüyorum kesinlikle tavsiye ederim oda çok tercih edilen cok başarılı bir hekimBrüksel tıp merkezi cem çelik?
Prof. Dr. Serdar Koç
Prof. De. Selçuk Selçuk ( bahçeci ve acıbademle anlaşması var)
Bu kişiler için çok iyi yorumlar var özellikle cem bey için çok uzaklardan gelenler var. Ben de başlayacağım biraz kilo verir vermez. Cem bey ile Selçuk bey arasında kaldım.
ne kadar fiyat verdiler ayıp olmazsa sorabilir miyim biz hala karar aşamasındayız.kızlar bende bahçecide mehmet reşit asoğlunda tedavi görüyorum kesinlikle tavsiye ederim oda çok tercih edilen cok başarılı bir hekim
Tavsiye değil ama deneyimlerimi yazabilirim. 42 oldum, 7 toplama 3 transferim var.İleri yaş tüp bebek merkezi İstanbul tavsiye si??
Kaç yaşındasınız? Amh ınız nedir? Opu oldunuz mu?kızlar bende bahçecide mehmet reşit asoğlunda tedavi görüyorum kesinlikle tavsiye ederim oda çok tercih edilen cok başarılı bir hekim