Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantıksız yapılan bir şey var mı?ilişkiyi yaşarken bu hesapları yapabiliyorsan mantığın ön planda demektir.
o zaman mantığına göre hareket et.
Çok teşekkürler etrafımda bunları gözlemleyeceğim konuşabileceğim çok insan yok o yüzden verdiğiniz örnek çok önemliKonu sahibi size 3 evlilikten bahsetmek istiyorum. Benim, kardeşimin, kuzenimin. Tahmin edersiniz ki üçümüzün de aileleri ve yetiştirilip tarzları aynı. Benim eşimin ailesi Anadolu insanı. Okumamışlar, köyde yaşıyorlar. Kardeşimin ve kuzenimin eşlerinin aileleri ise İstanbul Anadolu yakasının en iyi muhitlerinde oturan, yurtdışı üniversitelerde okumuş insanlar. Ama aralarında en rahat ve sorunsuz evlilik benimki(eş aileleri yönünden), eşimin ailesi sever de sayar da beni. Ama kardeşim ve kuzenim devamlı bir savaş içinde ailelerle. Evliliklerine müdahale etmek istemeleri, oğullarını paylaşamayıp, kızları gelin statüsünden başka bir yere koymamaları.
Ama farklı kültür gerçekten zordur. Bu zorluğun üstesinden gelebilmek için eş adayınıza çok iş düşer. İyi düşünüp izlemeli bence.
görebiliyorsun, duyguların seni esir almamış. aşığım laylaylay demiyorsun yani..Mantıksız yapılan bir şey var mı?
Kesinlikle katiliyorum.Oyle olmuyor o isler ne olursa olsun evlendiginiz kisinin ailesiyle goruseceksiniz surekli.Gorguleri,bilgileri, egitim durumlari cok onemli.Kadinlar kulubunde cok okuyoruz esinin ailesinden cekenleri.Sebep te hep kayinvalidenin,gorumcenin sorgusuz sualsiz gelinlik beklemelerinden.Yine de siz aileyle bi tanisin tabi.Belki de gerçekten iyi bi ailedir,size uygundur.Buna siz karar vereceksinizBence haklısın
Burda insanlar duyar kasmış önemli olan insanlık vs ama burda ailesi cahil, kültürümüz farklı, geline hizmet ettirilen kültür vb konular çok gördüm.
Ailesini sık sık ziyaret edecekseniz sıkıntı. Yılda 1 kere bayramda gidecekseniz katlanırsın olur biter. Düğünde kolun görünmesin kapalı gelinlik giy derlerse sıkıntı, nişan harem selam olsun derlerse sıkıntı....umarım anlatabilmişimdir. Lakin şunu söylemeden geçemicem kültür farklı evliliklerin çoğunun sonu hüsran.
herkese merhaba.ara sıra takip ettiğim forumu kullanacağım hiç aklıma gelmezdi.çok fazla uzatmadan sizlerle istişare yapmak istiyorum.yaklaşık 3 yıldır süren bir ilişkim var.gayet iyi anlaşıyoruz,beni her yönden tatmin edebilen ilgili alâkalı birisi.ikimiz de gayet iyi bir eğitim aldık inşallah iyi yerlerde olacağız.asıl meseleye gelirsem ciddi düşünüyoruz sorun şu ki benim ailem eğitimli kültürlü insanlarken onun ailesi pek öyle değil.kalabalık bi aile ve çok fazla okumuş insan yok.ben rahat yetişmiş çok fazla akrabalık ilişkisi bilmeyen bir insanım.evet belki ikimiz de yoğun çalışacağız kimbilir nerede olacağız ama ileriye dönük düşününce ne gibi sorunlar yaşayabiliriz.memleketlerimiz de uzak.kendisi çok fazla dert etmiyor her şey hallolur sen bana güven dese kadın milleti işte düşünmeden duramıyorum.şimdiden teşekkürler
Vallahi ben seni çok iyi anladım,gayet de önemli bence,burda seni ayiplayanlarin yarısi kv ile ilgili konu açmıştır,o yüzden aile çok önemli,benim annemle babamın aileleri arasında eğitim farkı var sürekli sorun yaşadılar
Ben babamın ailesini hiç sevmiyorum gitmek istemiyorum,bence çok önemli böyle şeyler,bu arada çok kalabalık bir aileler ve beraber yaşıyorlar benim kişiliğimde bir insansan asla tahammül edemezsin[/QUO evet, evlenelim görüşmem olur biterle olmuyor.olmazsa ayrılırım da diyemiyor insan.evleniyorsunuz, çocuğunuz oluyor bir şekilde muhattap olunur.
Herşey eş adayınız ile hallolur.