iletişim kopukluğumuz var

Qscar

GüçBendeArtık
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
245
5
296
Şanlıurfa
çok uzatmadan anlatıcam size önerilerinizi bekliyorum

3 yıllık evliym seviyoruz birbirimizi Evliliğimizin ilk 1,5 senesi kayınvalidemin baskılarından dolayı oluşan sorunlarla uğraşmakla geçti Gece burda yatın, ramazan boyu burda kalın, haftanın 4 günü burda olungibi şeylerle çok uğraştım Bunları ben tepkmii ortaya koyarak aştık ve düzene bindi

Ama benim bu kocamın arkadaşlarına verdiği değeri, ayırdığı zamanı bana ve kızına ayırmamasına deli oluyorum artık Dayanamıyorum Her günüm burnumdan geliyo

Pazar günümüz illaki ailesiyle geçer Tatile ailesiyle çıkılır Dışarıya gezmeye çıkalım diyorum Ya bi arkadaşım görürse benim ortamım bunu kaldırmaz diyo Eve gelir bilgisayarda okey oynar yada tv izler Yüzümüze bakmaz anca biz konuşursak Bıktım artık bıktımm

Yangın var diye bağırasım geliyo Evlimiyim yoksa beyefendinin kapatmasımı anlamadım Anlatıyorum bak diyorum iletişim kopukluğumuz var böyle olmaz vakit geçirelim Arada bir de olsa özel bi an yaşayalım gık yok Bide üstüne sorumsuzun teki evin kırığıyla döküğüyle ilgilenmez 3 hafta markete gitmek için beklediğim olmuştur bizi salllar ha salllar Ama arkadaşları arasın hemn anında kalkar Sıkıldım bittim tükendim ne söylesem anlamıyor beni Bu kadar şeyin üstüne bide haftanın 4 gecesi benden ilgi bekliyo sırnaşıyo miğdem almıyo artık adamı Boşanmak hep aklımın bi ucunda artık :( Hayata küstüm Kocam tam bi öküz

ne demek benim çevrem bunu kaldırmaz.. eşiyle çocuğu ile gezmeye çıkmış ne var bunda.. böyle düşünen bi erkekten fazla bişey bekleme cnm..sen çok haklısın.herkes mutlu olmak için evlenir.. ilgi, alaka, sevgi bekler.. karar senin.. bu adam düzelmiyosa ve seni mutsuz ediyosa bir ömür zor geçer.. bir de yaklaşmasını midem almıo diyosun, yaptıkları senin sevgini de alıp götürmüş :(

3 yıllık evliym seviyoruz birbirimizi Evliliğimizin ilk 1,5 senesi kayınvalidemin baskılarından dolayı oluşan sorunlarla uğraşmakla geçti Gece burda yatın, ramazan boyu burda kalın, haftanın 4 günü burda olungibi şeylerle çok uğraştım Bunları ben tepkmii ortaya koyarak aştık ve düzene bindi

Ama benim bu kocamın arkadaşlarına verdiği değeri, ayırdığı zamanı bana ve kızına ayırmamasına deli oluyorum artık Dayanamıyorum Her günüm burnumdan geliyo

Pazar günümüz illaki ailesiyle geçer Tatile ailesiyle çıkılır Dışarıya gezmeye çıkalım diyorum Ya bi arkadaşım görürse benim ortamım bunu kaldırmaz diyo Eve gelir bilgisayarda okey oynar yada tv izler Yüzümüze bakmaz anca biz konuşursak Bıktım artık bıktımm

Yangın var diye bağırasım geliyo Evlimiyim yoksa beyefendinin kapatmasımı anlamadım Anlatıyorum bak diyorum iletişim kopukluğumuz var böyle olmaz vakit geçirelim Arada bir de olsa özel bi an yaşayalım gık yok Bide üstüne sorumsuzun teki evin kırığıyla döküğüyle ilgilenmez 3 hafta markete gitmek için beklediğim olmuştur bizi salllar ha salllar Ama arkadaşları arasın hemn anında kalkar Sıkıldım bittim tükendim ne söylesem anlamıyor beni Bu kadar şeyin üstüne bide haftanın 4 gecesi benden ilgi bekliyo sırnaşıyo miğdem almıyo artık adamı Boşanmak hep aklımın bi ucunda artık :( Hayata küstüm Kocam tam bi öküz

Anlıyorum seni ailesi anlaşılan halen kabul edememiş oğlunun yuvar kurdugunu %90 kaynanalar kabul edemez zaten ilk yıllar sorunla geçer kendmden biliyorum .. her zaman tepkini göstermelisin eşin idrak etmeli artık evlendiğini sorumlulukları oldugunu himayesinde evladı ve karısı oldugunu .. her zaman tepkini ortaya koy ve susma içinede atma gerekirse tartışın anlayana kadar anlat . gerekirse k.v ile konuş tavrını koy .. erkekler genelde evin kırıgı döküğü ile ilgilemez ve erteler nerdeyse çevremdeki herkezden bunu duyuyorum .. bizdede bu durum var ben ertelenmesnden nefret ederim becereikliyim ve hiç eşime söylemem kendim yaaparım .

Benim esimde arkadaslarina daha cok onem verirdi ailesi daha onemliydi onceden ama yinede bu kdr degildi seninki abartmis tam yorum yapim ddm ama yapamiorm ne diim insallah tez zmnda seninkide duzelir

Eşiyle bebesiyle gezmeye çıkan adamn hangi ortamı kaldırmıyormuş acaba?
Birbirinizi sevdiğinizi söylüyorsunuz ancak saygınız ve evlilik sorumluluklarınız yok sanırım...

İletişim probleminizi anlayabilirim ama eşinizin benim ortamım bunu kaldırmaz lafını kesinlikle anlayamam :51:
Garip bir kişiliği var anlaşılan . . 3 yıllık evliymişsiniz bu 3 yıl içerisinde koluna girip mahallede yürümediniz mi :53:

İletişim probleminizi anlayabilirim ama eşinizin benim ortamım bunu kaldırmaz lafını kesinlikle anlayamam :51:
Garip bir kişiliği var anlaşılan . . 3 yıllık evliymişsiniz bu 3 yıl içerisinde koluna girip mahallede yürümediniz mi :53:
Hayır ev içerisinde her şeyi yaparız şakalaşırım hatta kızınca şakadan üstüne çıkıp dövdüğüm bile oluyo Ama bizim problemimiz bu evlilikte sadece ben aktifim onun kılının kıpırdadığı yok Varsa yoksa arkadaşları arkasından ailesi ben en sonda bile değilim öyle karımı alayıp şunu yapayım demişliği yok ama iş yatağa gelince adam değişiyo kaldıramıyorum bende bunu

Eşiyle bebesiyle gezmeye çıkan adamn hangi ortamı kaldırmıyormuş acaba?
Birbirinizi sevdiğinizi söylüyorsunuz ancak saygınız ve evlilik sorumluluklarınız yok sanırım...

Evet sevgi var ondan eminim Ama evli gibi davranmıyo benim kocam

ne demek benim çevrem bunu kaldırmaz.. eşiyle çocuğu ile gezmeye çıkmış ne var bunda.. böyle düşünen bi erkekten fazla bişey bekleme cnm..sen çok haklısın.herkes mutlu olmak için evlenir.. ilgi, alaka, sevgi bekler.. karar senin.. bu adam düzelmiyosa ve seni mutsuz ediyosa bir ömür zor geçer.. bir de yaklaşmasını midem almıo diyosun, yaptıkları senin sevgini de alıp götürmüş :(
evet aynen yaptıkları sevgimi alıp götürdü eskisi gibi bakamıyorum ona Bi gün ona senden para pul istemmiyrm sadece senin ilgini istyrm dedim O da dönüp keşke para isteseydin dedi Hayvan oğlu hayvan işte Küsünce arkama düşüyo Sen benimle hep şakalaş gül diyo e sende bunu yap diyrm yok Bu nasıl bi ahlaktır ben bu adamı nasıl düzeltirim onun peşindeyim

Şimdi yaptığım taktik o geceleri arkadaşlarıyla çıkınca bende çıkıyrm hatta evde olacağını bilsem bile bi plan yapıyrm hadi sen çıkmıyomusun diyrm Bakalım ne sonuç vericek

kocan çok çıkarcı bi insan. ayrıca onun zihin yapısını evlenmeden farkedememen garip

adamın zihninde kadın sadece sevişilen kişi.

walla eşim ban bvöle yapacak o kadar kahrını cektiğim halde cenem hiç susmaz gercekten bıkana kadar ceknek zorunda beni canım eşinin zafı yokmu hiç bildiğin mesela bazı erkeler kavga olmasında aman dediği olsun der yada bırakırsa giderse ne yaparım korkusu buna benzer bişey yokmu

Son düzenleme:
Çok üzüldüm size.
Ama kendinizi bu hayata mahkum eden biraz da sizsiniz bana göre.
Bu adam bu saçmalıkları 3 yılda oturturken siz savaşmalıydınız bence.
İlk zamanlar eşler iktidar savaşı yaşarlar.

Aşırı problemli dönem olur, bu süreçte karşılıklı beklentiler, doğrular, orta noktalar belirlenir.
Ben sizin belirlediğiniz orta noktaları göremedim.

Farklı düşünebilirsiniz. Ama evliliği devam ettirmek için iki taraf da birbirine adım adım gelmelidir.
Bu evlilikte eşiniz yerinde durmuş, siz adım atmışsınız hep.

Sonuçta da ortaya böyle bencil, sizin deyiminizle öküz bir adam çıkmış.
Keşke ilk yıllar sizin de fikirlerinize değer vermesi gerektiğini öğretebilseydiniz.

Şu noktadan sonra ne yapılabilir?
Yani ben olsam ne yapardım.
O arkadaşlarıyla çıktığında bilirdi ki ben o evde saf saf onu beklemezdim.
Sabah akşam fark etmez ben de arkadaşlarımla çıkardım.
En olmadı komşu oturmalarına giderdim.
Hatta özellikle onu evde yalnız bırakıp dışarı çıkardım.

Canı her çektiğinde elinin altında olmazdım.
Ne kadar mutluluk veriyorsa o kadar mutlu ederdim.

Bu tavırların sonu boşanma mı olur?
Olabilir tabi ama bunların dışında;
Sizin aklınızdan da bu geçmiyor mu zaten?

boşanmak olmaz illa mücadele edilmeli bence ama blöf yapabilirsiniz ailenizede söylersiniz korkutmak için biraz ailenizin yanın agidin belki düzelir

bazen orta noktada buluşuluyo ama bir insan 7 sinde neyse 70 de de öyle oluyo oyun hamuru değilki istediğin şekli verebilirsin tabi sonradan değişenlerde var ama karşısındaki kişiye değer veriyosa değişir

Son düzenleme:
Karısı ve çocuğu ile vakit geçirmeyi 'ortam kaldıramaz mı?'

Kıyamet alameti...Olmayacak,edilmeyecek bir laf.

Boşanın gitsin, böyle biriyle evli kalıp ne yapacaksınız?..

evliligin ne demek oldugunu bilmeyen biriyle yasamak zor
bu arada sizinle vakit gecirmemek icin cevresinin kaldiramamasi ne demek????
cok komik bir cevap bu
hayat boyu böyle yasanmaz
hakkinizda hayirlisi olsun

Karısı ve çocuğu ile vakit geçirmeyi 'ortam kaldıramaz mı?'

Kıyamet alameti...Olmayacak,edilmeyecek bir laf.

Boşanın gitsin, böyle biriyle evli kalıp ne yapacaksınız?..

Ben bunu kaldırabilecek bi kadın değilim Kendime değer veriyorum Ama gel görki kızımı düşünüyrm Öyle boşanmak benim için kolay değil Aklımdan çok geçiyo ama bu sebepten boşanamam

Çok üzüldüm size.
Ama kendinizi bu hayata mahkum eden biraz da sizsiniz bana göre.
Bu adam bu saçmalıkları 3 yılda oturturken siz savaşmalıydınız bence.
İlk zamanlar eşler iktidar savaşı yaşarlar.

Aşırı problemli dönem olur, bu süreçte karşılıklı beklentiler, doğrular, orta noktalar belirlenir.
Ben sizin belirlediğiniz orta noktaları göremedim.

Farklı düşünebilirsiniz. Ama evliliği devam ettirmek için iki taraf da birbirine adım adım gelmelidir.
Bu evlilikte eşiniz yerinde durmuş, siz adım atmışsınız hep.

Sonuçta da ortaya böyle bencil, sizin deyiminizle öküz bir adam çıkmış.
Keşke ilk yıllar sizin de fikirlerinize değer vermesi gerektiğini öğretebilseydiniz.

Şu noktadan sonra ne yapılabilir?
Yani ben olsam ne yapardım.
O arkadaşlarıyla çıktığında bilirdi ki ben o evde saf saf onu beklemezdim.
Sabah akşam fark etmez ben de arkadaşlarımla çıkardım.
En olmadı komşu oturmalarına giderdim.
Hatta özellikle onu evde yalnız bırakıp dışarı çıkardım.

Canı her çektiğinde elinin altında olmazdım.
Ne kadar mutluluk veriyorsa o kadar mutlu ederdim.

Bu tavırların sonu boşanma mı olur?
Olabilir tabi ama bunların dışında;
Sizin aklınızdan da bu geçmiyor mu zaten?

Sizin yorumlarınız her yerde dikkatimi çekiyo ve çoğunlukla hak veriyrm Ben haklı olduğumu düşündüğüm her şeyin peşine düştüm kavga etmekten hiç çekinmedim Aynı zamanda da çok sevdim Biz görücü usuluyle evlendik ama çok sevdik birbirimizi İlk zamanlar kayın validem öyle sorunlar çıkardılarki onlarla uğraşmaktan bu sorumsuz davranışlarını göremedim yada çok önemsiz geldiler diğer sorunların yanında Daha yeni yeni kendimize geldik diyodumki bi baktım adam bu şekilmiş

Biz evimizde kalamıyoduk yaa Ne demek bu ben kocama istediğim zaman sarılamıyodum Bunun mücadelesini verdim hep 1,5 sene Ve sonunda kazandım Şimdide evliliğimi kurtarmak için savaşıyrm Ya bu adam düzelecek yada sorunun kralını ben çıkarıcam Annemleri üzmekte istemiyrm Kayınvalidem yüzünden çok üzüldüler zaten Kendi başıma halletmeye çalışıcam Buraya yazma amacımda sizden bi fikir gelir diye
Şu anda sizin verdiğiniz taktikleri uyguluyrm zaten.. evde durmuyrm şu anda beni bekliyo ama gitmiyrm güler yüzümü esirgiyorum O dışarı çıkınca umursamıyomuş gibi yapıyrm Kendi hayatımı yaşıyrm sen umrumda değilsin msjı veriyrm Bu işe yaramazsa sesimi yükselticem kıyamet kopucak en sonundada annemleri devreye sokarım Ben bu şekilde yaşayamam Benim suçum günahım ne Ben bunu hak etmiyrm Benim gibi kadını bulamaz oda biliyo Bi erkeğin isteyeceği her şey mevcut bende kendi ağzıyla söylüyo

utanacak bir durummuymuş eşinle görünmen evlenmeseydi ozaman
neyse
madem kv araya mesafeyi koydun bununla da başa çıkabilirsin bence eşinin biraz özlemeye ihtiyacı var bence
bırak üstüne düşme neden böyle şöyle deme 10 gün dene bunu illaki ilgini özleyecek baskı zannettiği iletişimi kurmayı kendisi isteyecek
hemen boşanmayı falan aklına getirme tek çözüm omu sence :19:

walla eşim ban bvöle yapacak o kadar kahrını cektiğim halde cenem hiç susmaz gercekten bıkana kadar ceknek zorunda beni canım eşinin zafı yokmu hiç bildiğin mesela bazı erkeler kavga olmasında aman dediği olsun der yada bırakırsa giderse ne yaparım korkusu buna benzer bişey yokmu

Bi kere bırakıp gittim gelip aldı.. beni kaybetmekten korkar diye düşünyrm Ama olay büyüsün istemiyrm çok Aileler duymadan halletmek istiyrm Ben istediğim kadar yırtayım kendimi ha ona konuşmuşum ha duvara ses çıkarmaz Kavga bile edemiyoruzki

Back
X